Bokisha011
Aktivan član
- Poruka
- 1.326
Deliš ljude na mi ili vi?jos vam to treba , malo vam je muke i ovako
Izvini ti si prvi koji svojim besmislenim komentarom pozivaš na građanski rat čim praviš podele.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deliš ljude na mi ili vi?jos vam to treba , malo vam je muke i ovako
iz Crne Gore sam zato sam tako napisaoDeliš ljude na mi ili vi?
Izvini ti si prvi koji svojim besmislenim komentarom pozivaš na građanski rat čim praviš podele.
U ovom delu kolone, pošto je dron uhvatio taj ugao.Tačkasti software u vlasništvu informera je izbrojao 267 ljudi.![]()
jao ako puknu ovi protesti kako ce narod da se izbedaci i padne u depresiju moj straksRoditelji đaka na Voždovcu blokirali autobuse koji su krenuli po učesnike SNS skupa u Jagodini: „Držaćemo ih koliko bude bilo potrebno“ FOTO
https://nova.rs/vesti/drustvo/rodit...i-drzacemo-ih-koliko-bude-bilo-potrebno-foto/
nece puci nista dzabe se nadate.jao ako puknu ovi protesti kako ce narod da se izbedaci i padne u depresiju moj straks![]()
Ја говорим о лицима која стоје иѕа блоакде факултета у Новом Саду. Оних 200 активиста групе СТАВ који су бокирали факултете а потом прек оноћи са титиоистичким пленумима поништили деморкатске и законске институције као што су сутентски парламент.
ниеј тајна да је из атих студената динко грухоњић и ниеј тајна његово деловање претходно и иѕјаве.
а није тајна ни да ти то покуашаваш да прикријеш као и овај пут.
ја само говорим ко стоји иза овога што свако нромалан да увидети.
ниеј чудно што је кесић (иначе учесник фестивала мржње у удбровнику са динком) на тв представио баш Милу Пајић динкову студентицу прве године као вођу студентских протеста у србији
то су чињенице.
а ред је признаћеш да кажемо ко је мила пајић та тобож ''вођа свих студената'' у србији.
ниеј то опсесија то је чињеница. јер не смемо говорити о оним ликовима који се преко појединих телевизија представљају као вође студената, конкретно код кесића у емисији ? тада је милу пајић сихрноизовано подржавало скандирајући јој име- деца од 6,7,8 година што је злоупотреба зар не ?
извини, али смемо и морамо. наравно да то народ занима.
а запто то теби увек смета, мени је јасно. и не само теби већ и твом колеги овде.
али ме не чуди, наравно
које ударио зна ли се?Izbice gradjanski rat .
Зашто лажеш ? То је лаж.Ti treba da stidiš, mene ne možeš da ubediš u nešto.
April prošle godine, nisu studenti vodili proteste.
Sada kada vode studenti proteste, ogradili se odmah na početku da opozicija ne može da bude glavna i da nema stranačkih zastava i obeležlja.
Pokušavaš nečim iz prošle godine da pripišeš današnjim protestima i to što radiš nema veze sa vezom.
Znači, stidi se.
а да ми сви остали изађемо на улице?Šačica štrajkača na Novom Beogradu, Informer i @kapetanmark procenjuju da ih ima troje.
Pogledajte prilog 1675847
Nije ti tačna tvrdnja. Pokušavaš pomoću dve SNS osobe da obesmisliš cele proteste.
ето, оно што прижљекјује титина удбаGde sad Palma kad ga trebas da rastera sasicu stranih placenika.
Da. Te dve oosobe rade za režim i režim ih je zaposlio na državne jasle. Šta ti nije jasno. Dinko je jedan od najstarijih Šešeljevih udba drugara. On ga je i doveo u Srbiju. Njime je plašio narod. Pozajmio ga je preko BiA svom đaku AV. No, njih dvoje su nebitni. Protesti mogu iz ovih i onih razloga da stanu, no neće zbog njih dvoje. Promašen pokušaj režima, kao i pokušaj tebe i Casuala, da bar 10 puta dnevno pomenete iste. Dosadni ste. Srbija se bori sa većim problemima od dotičnih benignih ličnostiкоје снс особа ? динко грухоњић и његова мила пајић ?