Generalni protest 24.01.2025.

• Začetnik teme Začetnik teme xdrki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја говорим о лицима која стоје иѕа блоакде факултета у Новом Саду. Оних 200 активиста групе СТАВ који су бокирали факултете а потом прек оноћи са титиоистичким пленумима поништили деморкатске и законске институције као што су сутентски парламент.
ниеј тајна да је из атих студената динко грухоњић и ниеј тајна његово деловање претходно и иѕјаве.

а није тајна ни да ти то покуашаваш да прикријеш као и овај пут.

ја само говорим ко стоји иза овога што свако нромалан да увидети.
ниеј чудно што је кесић (иначе учесник фестивала мржње у удбровнику са динком) на тв представио баш Милу Пајић динкову студентицу прве године као вођу студентских протеста у србији :per:

то су чињенице.

а ред је признаћеш да кажемо ко је мила пајић та тобож ''вођа свих студената'' у србији.
ниеј то опсесија то је чињеница. јер не смемо говорити о оним ликовима који се преко појединих телевизија представљају као вође студената, конкретно код кесића у емисији ? тада је милу пајић сихрноизовано подржавало скандирајући јој име- деца од 6,7,8 година што је злоупотреба зар не ?

извини, али смемо и морамо. наравно да то народ занима.

а запто то теби увек смета, мени је јасно. и не само теби већ и твом колеги овде.

али ме не чуди, наравно
Nije ti tačna tvrdnja. Pokušavaš pomoću dve SNS osobe da obesmisliš cele proteste. Zašto? Vidiš da ti ne ide, a ti se ponavljaš. Okačio si na desetine istih slika i ponovio na stotine istih rečenica. Mila Pajić je nepoznato lice većini novosadskih studenata. Većini. To ti je pouzdana činjenica. Oni koji je poznaju, avaj, znaju da je dotična radnik RTV-a, u koji možeš da uđeš samo ako imaš partijsku knjižicu i samo ako te bata Andrej postavi tamo. SNS Mila i Dinko samo pokušavaju da obesmisle protest za račnun gazda Vučka. Ali im ne ide. Ne protestvuje samo NS uostalom. Je li Dinko vodi Kragujevčane,ili Kraljevčane što polivaju jajima sendvičare i falusočuvare?

Screenshot 2025-01-24 151048.png

Back