neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 10.922
Ali to će da traje jošAjd čujemo se posle generalnog pa da prodiskutijemo..
Što bi posle generalnog ljudi stalu to je to

Tome se nije nadati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali to će da traje jošAjd čujemo se posle generalnog pa da prodiskutijemo..
Ajd važi..Ali to će da traje još
Što bi posle generalnog ljudi stalu to je to
Tome se nije nadati
Ja mislim da je to do ličnosti ako si sklon da odustaješ na pola onda shvataš i ove proteste kao nešto što će ostati nedovršeno ako imaš predstavu o životu kao nečem što je stalna borba i unapređivanje onda nećeš pomisliti da će se nešto tek tako završiti.Ajd važi..
Za mene studenti nisu "klinci" vecinom, vec odrasli ljudi, ali ovo sto Pogacar predlaze oko jednog dana uzdrzavanja od potrosnje je "klinacki" i sasvim glupo.pa klinci i taže da rade zakoni, ne kapiraš to?
Ne mozes nikako da ga se "resis" osim na izborima ili ako on to zeli, sve ostalo je nasilje.Jasno, čovek priča o tome šta posle,jer prelaznu av, av neće pustiti ali na kraju dana,samo da ga se rešumo
ajmo korak po korak
neće valjda posle A. V. biti potop![]()
naopako
![]()
Мислим да је ово прва власт чији че припадници да заврше на робији, ако немају већ план бекства.
Искрено плашим се шта ће бити после и питам се да ли ће нам бити боље.
Нисам оптимиста, обзиром да смо једна сиромашна земља и колонија западних сила.
Исто тако сам за лудтрацију
Poslao ih vučić u akciju
Vidojković i Kulacin misle isto, da ih je av aktivirao. Skreću pažnju sa studenata na sebe.Poslao ih vučić u akciju![]()
Što si mene tagovala uz reč nasilje? Uspostavljanje države i pravnog sistema bez nasilja jeste IZAZOV tamo gde je autokratija na vlasti-ako na to misliš.Jel' tebi cilj pravna drzava ili nasilje?
Upali neke Hrvatske novine i pročitaj da se to radi i u Hrvatskoj sada.. očigledno da je koordiniranoPogacar predlaze oko jednog dana uzdrzavanja od potrosnje je "klinacki" i sasvim glupo.
Do Vrčina pa nazad kući![]()
![]()
![]()
![]()
![]()