xdrki
Zainteresovan član
- Poruka
- 174
Da li mislite da će sutrašnji protest zapravo biti generalni protest svih i svega ili je to samo želja, a protest će biti standardan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
0 za onw koji ne radeU mojoj opstini nema fakulteta ali ove ***** u osnovnoj i srednjoj skoli rade, video sam jutros.
Govnarska opstina.
U Beogradu bi doslo do masovnog sukoba ako bi sada to pokusao. Bio bi izvizdan, i sukobili bi se lojalisti i normalan narod, to je sigurno.Ne očekujem puno od Jagodine. Beograd je centar za promjene.
U Beogradu bi loše prošao, pa ide u manju sredinu, gdje je lakše ucijeniti, podmititi i dr.
A koja opstina je u pitanju, odakle si?U mojoj opstini nema fakulteta ali ove ***** u osnovnoj i srednjoj skoli rade, video sam jutros.
Govnarska opstina.
Ne znam zasto se tog dana ne bi kupovali proizvodi, i kome ce time da se "napakosti"?Da li mislite da će sutrašnji protest zapravo biti generalni protest svih i svega ili je to samo želja, a protest će biti standardan
verovatno je ideja da se bojkotuje sve, jer sistem u globalu ne valja, visoke cene, a prodaju nam priču da nam je dovoljno dva jaja za ceo danNe znam zasto se tog dana ne bi kupovali proizvodi, i kome ce time da se "napakosti"?
Da se ne kupuju strani proizvodi pa i razumela bih, mada jedan dan je malo.
Nije bitno.A koja opstina je u pitanju, odakle si?
..ali sto je najgore, i na pijaci su slicne cene, cak nekad i vece.verovatno je ideja da se bojkotuje sve, jer sistem u globalu ne valja, visoke cene, a prodaju nam priču da nam je dovoljno dva jaja za ceo dan
slažem se, ali to sve proizilazi iz sistema, ljudi na pijaci moraju da imaju visoke cene jer ljudi žive od toga, a sirovine i osnovne namirnice za njihov rad su sve skuplje, uzmi za primer samo obradu parčeta zemlje za bilo koji proizvod, čovek treba da ima alat, mašine, održavanje, gorivo, đubrivo, sadnice, da održava to i svakodnevno obilazi i da se muči, da bi onda aman stavio isti proizvod za 60% nižu cenu i niko neće pomisliti na pijacu, koliko god da je kvalitetnije..ali sto je najgore, i na pijaci su slicne cene, cak nekad i vece.
Pa gde covek da kupuje?
i ja ću tako najverovatnijeJa lično neću ništa kupiti, ali čisto sumnjam da će sve 100% stati.
Na posao idem.
Poljoprivrednici su dovedeni u stanju da zavise od drzave i subvencija, sto je van svake pameti po meni....umesto da drzava zavisi upravo od njih.slažem se, ali to sve proizilazi iz sistema, ljudi na pijaci moraju da imaju visoke cene jer ljudi žive od toga, a sirovine i osnovne namirnice za njihov rad su sve skuplje, uzmi za primer samo obradu parčeta zemlje za bilo koji proizvod, čovek treba da ima alat, mašine, održavanje, gorivo, đubrivo, sadnice, da održava to i svakodnevno obilazi i da se muči, da bi onda aman stavio isti proizvod za 60% nižu cenu i niko neće pomisliti na pijacu, koliko god da je kvalitetnije
Da stvarno a onda odeš u EU i istu tu hranu kupiš duplo jeftinije nego u srbiji. Onda shvatiš da srpski seljak nema leba da jede a trgovac vozi ferari.slažem se, ali to sve proizilazi iz sistema, ljudi na pijaci moraju da imaju visoke cene jer ljudi žive od toga, a sirovine i osnovne namirnice za njihov rad su sve skuplje, uzmi za primer samo obradu parčeta zemlje za bilo koji proizvod, čovek treba da ima alat, mašine, održavanje, gorivo, đubrivo, sadnice, da održava to i svakodnevno obilazi i da se muči, da bi onda aman stavio isti proizvod za 60% nižu cenu i niko neće pomisliti na pijacu, koliko god da je kvalitetnije
slažem se, ali to sve proizilazi iz sistema, ljudi na pijaci moraju da imaju visoke cene jer ljudi žive od toga, a sirovine i osnovne namirnice za njihov rad su sve skuplje, uzmi za primer samo obradu parčeta zemlje za bilo koji proizvod, čovek treba da ima alat, mašine, održavanje, gorivo, đubrivo, sadnice, da održava to i svakodnevno obilazi i da se muči, da bi onda aman stavio isti proizvod za 60% nižu cenu i niko neće pomisliti na pijacu, koliko god da je kvalitetnije
Ja ne kupujem niti cu raditi tog dana jer radim privatno ne zavisim od drzave.i ja ću tako najverovatnije