Генерална проба генералног штрајка и двадесетчетворочасовне блокаде аутокоманде успешна, следеће је....

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
85.864
Шта је следеће?

Да није....

Генрални штрајк и трајна блокада саобраћаја док маркети не спусте цене, а господар неба, земље и подземног света не оде на службени пут у Дубаи?

Sto se mene licno tice mogla bi autokomanda da bude blokirana jos malo duze (i autoput pride) - taman se zagadjenje smanjilo jer nije svakodnevna blokada automobila, autobusa i kamiona. Vazduh je sveziji, sutra kosava. Lep dan. Studenti prave svoju buducnost. Milina jedna. Puno srce!

Sledi novi najgori dan u životima sendvičara. Do sada je to bio 5.10.2000.
Zao mi za Gospodina Stojkova.

Vratice mu se sva ruzna secanja kad su ga dosovci maltretirali i bulingovali. Terali ga po burek, bez da mu daju pare za burek, gasili pikavce o njega i prodali fabriku Koletu.

Vratice mu se sva ruzna secanja kad su ga dosovci maltretirali i bulingovali. Terali ga po burek, bez da mu daju pare za burek, gasili pikavce o njega i prodali fabriku Koletu.
Možda u sred svog tog užasa dobije kanalizaciju kao neki sejving grejs.

Šalim se, nema ništa od toga.

Sto se mene licno tice mogla bi autokomanda da bude blokirana jos malo duze (i autoput pride) - taman se zagadjenje smanjilo jer nije svakodnevna blokada automobila, autobusa i kamiona. Vazduh je sveziji, sutra kosava. Lep dan. Studenti prave svoju buducnost. Milina jedna. Puno srce!
E sada treba da blokiraju zeleznicke pruge dok prolaze vozovi. Kasnije da blokiraju aerodrom.

Pa i dalje mu to rade

Naime, svi ti DOS kadrovi su postali glavni odbor SNS

On to zna, i zato je toliki pun gorcine na svim temilicama

Zato sikce kroz zube i sipa otrov kroz svaku rec

E sada treba da blokiraju zeleznicke pruge dok prolaze vozovi. Kasnije da blokiraju aerodrom.
Ne treba

Aerodrom ce blokirati Tixomir, sad kad je postao punokrvni saradnik CIA i podrzava savetodavna misljenja Saveta za Spoljne poslove US State Departmenta

Шта је следеће?

Ко зна шта интересује стране службе које руководе овом вежбом ?
Ти подаци им могу послужити ако некада после бомбардовања реше и пешке да уђу ...

Војна је то памет,
воле све да имају спремно.

Back