gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Haha ne moze biti cisto ni kad se ide kod komsije u istoj zgradi, isti ulaz. Dok se izgazi kroz hodnik koji je prljav koliko god izgledao cisto na oko. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стерилни подови у кући су илузија. Што се мање оптерећујете, тим боље.Haha ne moze biti cisto ni kad se ide kod komsije u istoj zgradi, isti ulaz. Dok se izgazi kroz hodnik koji je prljav koliko god izgledao cisto na oko.![]()
Moja komsinica, zena od druga se ne slaze...mada oni imaju dvoje malo djece koji se igraju po podu i zamisli sad bebe ustima da diraju pod koji si ti gazila cipelama od napolje.Стерилни подови у кући су илузија. Што се мање оптерећујете, тим боље.
Ставиш велику чисту простирку тамо где се играју, коју редовно переш.Moja komsinica, zena od druga se ne slaze...mada oni imaju dvoje malo djece koji se igraju po podu i zamisli sad bebe ustima da diraju pod koji si ti gazila cipelama od napolje.
Kod mene nema djece ali nema ni zenske koja cisti pa moram sam a ocu da mi je pristojno.
ako krenu da sidju sa te prostirke izbijes ih i pokazes im ko je glavni.Ставиш велику чисту простирку тамо где се играју, коју редовно переш.
А што би деца лизала патос???ako krenu da sidju sa te prostirke izbijes ih i pokazes im ko je glavni.![]()
Diraju ga prstima pa se dohvate do lica, usta.А што би деца лизала патос???
Дечја соба је место где не треба улазити са улице, не мораш цео стан претварати у стерилну капсулу.Diraju ga prstima pa se dohvate do lica, usta.
Cipelama udjes u dnevnu a djeca iz sobe u dnevnu i nazad u sobu...isto kao da si ti usla u sobu sa cipelama.Дечја соба је место где не треба улазити са улице, не мораш цео стан претварати у стерилну капсулу.
Ништа горе од мушке пицајзле.Cipelama udjes u dnevnu a djeca iz sobe u dnevnu i nazad u sobu...isto kao da si ti usla u sobu sa cipelama.
Nisam bas picajzla ali 2+2=4 a ne 3.Ништа горе од мушке пицајзле.
Нисам навикла на такве мушкарце.Nisam bas picajzla ali 2+2=4 a ne 3.
Мени је практичније без тепиха и завеса јер ми је лакше за одржавање што не значи да ми је стан стерилан. Напротив, баш је шарено и занимљиво.Ne zavisi, ali ako je nekome prijatnije i lepše sa tepisima, zavesama, jastučićima, cvećem i čime god, ne vidim čemu ubeđivanje da nije u pravu i da je bolje drugačije.![]()
Ako nemaš podno grejanje, laminat ili parket nikako ne mogu biti topli kao tepih. Prozor bez zavesa i drapera recimo nikad ne može da ugreje sobu, kao onaj sa. Ima tu opcija poput roletni, žaluzina, onih drvenih kao prostirki, ne mogu da se setim naziva... Ali definitivno je zavesa nezamenljiva. To što se fizičke toplote tiče. Ali ko zna, u idealnim uslovima možda i može. Samo je meni lepše da imam i zavese i tepihe. Imala sam fazu da onim zavesama kao konci i bez drapera, ali ovako mi je sad najbolje.Мени је практичније без тепиха и завеса јер ми је лакше за одржавање што не значи да ми је стан стерилан. Напротив, баш је шарено и занимљиво.