General vazduhoplovnih snaga SAD predviđa rat sa Kinom 2025. godine

N

Neminovnost

Gost
Mah...
U najgorem slučaju imaćemo drugu Ukrajinu, tj. Tajvan.
Tamo će ginuti Tajvanci, Japanci i Južnokorejanci, kao što ovde ginu Ukrajinci, Poljaci i ostala istočnoevropska sirotinja.
Amerika će samo pripomagati borbu za slobodu, demokratiju i ljudska prava - oružjem, obukom, ponekim plaćenikom, propagandom i suzama svojih političara nad masovnim grobnicama civila i silovanim ženama Tajvana (što su, naravno, napravili Kinezi).
Više ni Holivud nije što je bio. Svaka serija i film - rimejk i reciklaža. Nema ko više ni da im napiše novi scenario. :(
Gledaćemo opet scenario "Hrvatska" - po ko zna koji put! :lol:

jolemisa

Elita
Poruka
22.913
General vazduhoplovnih snaga sa četiri zvezdice poslao je u petak dopis oficirima kojima komanduje u kojem se predviđa da će SAD biti u ratu sa Kinom za dve godine i poručuje im da se pripreme tako što će ispaliti „šaržer“ na metu i „ciljati u glavu“.

U dopisu koji je poslat u petak i koji je dobio NBC News, general Majk Minihan, šef komande vazdušne mobilnosti, kaže: „Nadam se da grešim. Intuicija mi govori da ću se boriti 2025.

Komanda vazdušne mobilnosti ima skoro 50.000 pripadnika službe i skoro 500 aviona i odgovorna je za transport i punjenje gorivom.

Minihan u memorandumu kaže da će, pošto će i Tajvan i SAD imati predsedničke izbore 2024., SAD biti „ometane“, a kineski predsednik Si Đinping će imati priliku da pređe na Tajvan.

Pogledajte prilog 1289653

Ja se uvek pitam dali bi dozvolili "lupetanje" u javnosti? Više naginjem ka tome da se javnost polako priprema za nadolazeće dogadjaje.
Nije mi jasno,sta ameri ima da traze na Tajvanu.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
General vazduhoplovnih snaga sa četiri zvezdice poslao je u petak dopis oficirima kojima komanduje u kojem se predviđa da će SAD biti u ratu sa Kinom za dve godine i poručuje im da se pripreme tako što će ispaliti „šaržer“ na metu i „ciljati u glavu“.

U dopisu koji je poslat u petak i koji je dobio NBC News, general Majk Minihan, šef komande vazdušne mobilnosti, kaže: „Nadam se da grešim. Intuicija mi govori da ću se boriti 2025.

Komanda vazdušne mobilnosti ima skoro 50.000 pripadnika službe i skoro 500 aviona i odgovorna je za transport i punjenje gorivom.

Minihan u memorandumu kaže da će, pošto će i Tajvan i SAD imati predsedničke izbore 2024., SAD biti „ometane“, a kineski predsednik Si Đinping će imati priliku da pređe na Tajvan.

Pogledajte prilog 1289653

Ja se uvek pitam dali bi dozvolili "lupetanje" u javnosti? Više naginjem ka tome da se javnost polako priprema za nadolazeće dogadjaje.
Za koga navijaš, opet za jedače pasa ili?