nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
vasi su shvatili da su bili pioni u tudjim rukama,a nasi Srbi su po prirodi pravoslavni i lako oprastaju...tako da je i to moguce
Е друже, не вреди ... опусти се и уживај
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vasi su shvatili da su bili pioni u tudjim rukama,a nasi Srbi su po prirodi pravoslavni i lako oprastaju...tako da je i to moguce
Gledao sam malo jutros i promenio...
Zao mi da gledam...
Ni jedna drugi sud ne bi sudio coveku u onom stanju...
A jos te fore sa publikom koja sedi naspram optuzenog i provocira ga van kadra... pa jeeee...
Ne, kad jednom bude skrsena ta fasisticka alijansa... ma, **** Drezden... kamen na kamenu ne sme da ostane od tih zemalja

zato je zbog tog genocida nekoliko hrvata osuđeno na doživotne kazne zatvora ili se radi možda o srbima???

Sudija je zatrazio da se heroj izbaci iz sudnice,nakon sto je sudija poceo citati optuznicu pocevsi sa tackom optuzbe za genocd zbog cega je heroj izgubio kontrolu,.....
Svi advokati Svijeta nece pampers generala odbraniti jer ima nepobitne dokaze za svoje aferime,zbog cega se krio sve godine od zakona pravde,........
Mladic je bio samo na celu vojske koja je cinila planska i sitematska zlodjela od Bijeljine
Je l vama pri verskom cinu obrezivanja,otkinu i po parce razuma?Nekom parce,a nekom nista i ne ostane!
Mladic nije nista zapoceo,vec vi muslimancine i poturice,koji jadni i ne znate kojem narodu pripadate,jer ste izdajice svoje vere,a on je samo branio svoje!A vi ste zapoceli jer ste vecito mrzeli svoje srpske korene,jer se stidite sopstvene izdaje,te se radjate sa mrznjom u sve sto je Srpsko!

ma jasno.... branio.... zato je u jednom trenutku imao 70 % bosne....
da pročitaš malo transkripte ratnog vojnog vrha možda bi ti bilo puno toga jasnije
http://www.sense-agency.com/naslovna/tribunal_(mksj).58.html

Je l vama pri verskom cinu obrezivanja,otkinu i po parce razuma?Nekom parce,a nekom nista i ne ostane!
Mladic nije nista zapoceo,vec vi muslimancine i poturice,koji jadni i ne znate kojem narodu pripadate,jer ste izdajice svoje vere,a on je samo branio svoje!A vi ste zapoceli jer ste vecito mrzeli svoje srpske korene,jer se stidite sopstvene izdaje,te se radjate sa mrznjom u sve sto je Srpsko!

Obrezivanje muskog spolnog organa je medicinski dokazano prreventivno zastitna mjera zastite zena od prenosa i sirenja spolnih seksualno prenosnih bolesti ukljucujuci i AIDS (SIDU) sto je takode potvrdeno da obrezanci tece pokupe virus AIDSA od neobrezanca,Jevreji to praktikuju pored Muslimana i sve veci broj krscana u zapadnim zemljama a prije svega Americi gdje je procenat obrezanih i neobrezanih u korist obrezanih,.Sam Isus Krist odnosno poslanik Isa pejgamber kome se mole krscani je takode bio obrezan,....
Muskarci obrezani su mnogo bolji i pozeljniji ljubavnici jer im je koza na glavicu deblja i manje senzitivna,stoga im treba duze da svrse za razliku neobrezanaca.....Usput i estetski ljepse izgleda obrezan muski spolni organ od neobrezanog,eto ti medicinsko ljubavno estetskog opravdanja za obrezivanje muskog splovila,.......
Evo ti jedan link pa se malo edukuj i nemoj se zalijetati tako slijepo da vrijedas primitivnim i rasisticko sovinistickim rijecnikom,....
http://www.circumstitions.com/USA.html
Ostali dio posta nemam namjeru komentarisati jer u nedostatku tvojih protuargumenata isijavas frustracije i dajes ovakve izlive blagonaklonosti,......
Ponosan sam time sto sam Bosnajk i sljedbenik ciste i casne vjere Islama,Srbe ne mrzim niti sam ih mrzio cak sam medu svojim prijateljima imao i sada mama jako dosta Srba,a u svojoj familiji imam snahu pravoslavne vjere,koja je cestita zena i majka kao i supruga mog brata kojeg voli i respektuje kao i sve ono sto krasi njihov zajednicki brak,.......
Zlocinci su zlo i sramota prije svega za Srbe koji su u ime istih sva ta zlodjela cinili a tvoje slijepilo je pretesko da bi progledala......
ma neeeali dok pricas o tudjem slepilu, mozes li se makar na kratko osvrnuti na zlocine koje su pocinili muslimani za vreme gradjanskog rata u bih?

Obrezivanje muskog spolnog organa je medicinski dokazano prreventivno zastitna mjera zastite zena od prenosa i sirenja spolnih seksualno prenosnih bolesti ukljucujuci i AIDS (SIDU) sto je takode potvrdeno da obrezanci tece pokupe virus AIDSA od neobrezanca,
E stvarno si edukovan nema šta
Jevreji to praktikuju pored Muslimana i sve veci broj krscana u zapadnim zemljama a prije svega Americi gdje je procenat obrezanih i neobrezanih u korist obrezanih,.Sam Isus Krist odnosno poslanik Isa pejgamber kome se mole krscani je takode bio obrezan,....
Isus Hristos je obrezan zato što je po rođenju Jevrejin, a obrezivanje muslimana je tipičan plagijat Muhameda koji je pokupio od Jevreja...
Muskarci obrezani su mnogo bolji i pozeljniji ljubavnici jer im je koza na glavicu deblja i manje senzitivna,stoga im treba duze da svrse za razliku neobrezanaca.....Usput i estetski ljepse izgleda obrezan muski spolni organ od neobrezanog,eto ti medicinsko ljubavno estetskog opravdanja za obrezivanje muskog splovila,.......
E stvarno nema više ideje opravdavati sakaćenje ljudskog tela
Kolektivna Fimoza
Evo ti jedan link pa se malo edukuj i nemoj se zalijetati tako slijepo da vrijedas primitivnim i rasisticko sovinistickim rijecnikom,....
http://www.circumstitions.com/USA.html
Ostali dio posta nemam namjeru komentarisati jer u nedostatku tvojih protuargumenata isijavas frustracije i dajes ovakve izlive blagonaklonosti,......
Ponosan sam time sto sam Bosnajk i sljedbenik ciste i casne vjere Islama,Srbe ne mrzim niti sam ih mrzio cak sam medu svojim prijateljima imao i sada mama jako dosta Srba,a u svojoj familiji imam snahu pravoslavne vjere,koja je cestita zena i majka kao i supruga mog brata kojeg voli i respektuje kao i sve ono sto krasi njihov zajednicki brak,.......
Zlocinci su zlo i sramota prije svega za Srbe koji su u ime istih sva ta zlodjela cinili a tvoje slijepilo je pretesko da bi progledala......

Milice nasa draga,ako znas engleski a pretpostavljam da znas,procitaj malo ovaj link http://www.circumstitions.com/USA.html ,pored njega imas masu drugih naucno medicinskih dokaza i preporuka za obrezivanjem muskaraca kao medicisnko preventivno zastinim razlozima zastite zena od prenosa STD(Sexualno prenosnih bolesti a i manjeg procenta HIVA kod obrezanaca) kao i ljbavno estetskim prednostima obrezivanja,....Mnoge zemlje to cine muskim bebama odma nakon rodenja medu njima u Americi i Izraelu.oftopik - ne lupetaj. sida se prenosi putem krvi i nema nikakve veze da li je muskarac obrezan ili ne. sto se ostalog tice, opet nema blage veze sa zivotom, ovo kao da je pamflet nekog islamskog hodze koji vrsi cirkumciziju u podrumu dzamije... elem, svaka tebi cast na tome sto si ponosni musliman... i na prijateljima srbima... i tako dalje... ali dok pricas o tudjem slepilu, mozes li se makar na kratko osvrnuti na zlocine koje su pocinili muslimani za vreme gradjanskog rata u bih?
Milice nasa draga,ako znas engleski a pretpostavljam da znas,procitaj malo ovaj link http://www.circumstitions.com/USA.html ,pored njega imas masu drugih naucno medicinskih dokaza i preporuka za obrezivanjem muskaraca kao medicisnko preventivno zastinim razlozima zastite zena od prenosa STD(Sexualno prenosnih bolesti a i manjeg procenta HIVA kod obrezanaca) kao i ljbavno estetskim prednostima obrezivanja,....Mnoge zemlje to cine muskim bebama odma nakon rodenja medu njima u Americi i Izraelu.
Sto se tice zlocina pocinjenih od strane ARBiH a prije svega stranih misionara Mudzahedina u srednjoj Bosni koje su dovele slike mnogih svijetskih TV kuca slkama o zlocinma nad Bosnajcima od Bijeljine do Prijedora,Mudzahedina nije bilo u Bosni do 1993 godine,
Ja nikada nisam pravdao niti velicao njihove zlocine ,svi optuzeni pripadnici ARBiH su otisli u Hag dobrovoljno i niko se nije skrivao kao Srbi od Kaeradzica do Mladica i drugih, gotovo svi optuzeni pripadnici ARBiH su se vratili u Bosu slobodni uz par nekih koji nisu procesuirali odgovorne za pocinjene zlocine a niko od njih nije osuden da je iste planirao ili planski sprovodio kao udruzeni zlocinacki poduhvat za razliku Karadzicevih Srba pa i HVO i HDZ cinovnika koji ocekuju presudi ovih dana
Jos nesto u Bosni nije bio gradanski rat vec pobuna velkosrpskih elemanata kao dio sireg velikosrpskog plana stvaranja Velike Srbije a takode i Hrvatske Banovine,.....Zato imas dokaze,presude,svjedocenja i presude,...Pogledaj dokumentarac RTS-a Dogovreni rat i mozda se malo bolje informises,.....

[/B][/B]
Sve si sam rekao...Dva konstitutivan naroda od tri su odlučili da kakva je budućnost BiH,,,![]()
Podrska Savezu Neovisnih Drzava ( BiH ) Bosne do Istre i Hrvatske do Drine.
A ovaj slogan ti se ne slaže sa prethodnom konstatacijom, vezanom za širenje Hrvatske Banovine...
Svejedno dok je međunarodnih faktora u BiH, ona će postojati, a posle ....
ahaBosna ce bit gradanska drzava jednakih gradana i naroda ili ce biti bosnjacka nacionalan drzava za dvije tri decenije kada Bosnjaci budi dvotrecinsko stanovnistvo a sada su 60% + po svim procjenama i analizama,.......
@Ramax
što se tiče seckanja: neki seckaju, neki ne seckaju. ako želiš nekoga ovde da ubediš u ispravnost svog seckanja, na pogrešnom si mestu. tvoje parče tvoja volja.
što se tiče ostatka: ako te to čini sretnim, možeš da veruješ i u deda mraza, niko ti ne brani.