SUL
Poznat
- Poruka
- 7.231
Pa kad nisi čitao "tisućljetnu povjesnu zbiljnost"!!
tamo je to sve njofra lepo objasnio
tamo je to sve njofra lepo objasnio
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tamo je to sve njofra lepo objasnio![]()
..pa sta se onda bunite,kad su vas zasuli ?..ili skupljate kartone ?

tamo je to sve njofra lepo objasnio![]()
Jesi!!А мислим да нисам ништа пропустио![]()

NATO je spsoban samo protiv civila, zato su i primili u clanstvo vas ...
Ili verujes da su vas primili jer ste vojna sila?![]()
Jesi!!
Glavna teza je :"Nismo lepi al smo zato glupi"!!![]()
..pa primili su nas da odrzavamo red na ovim prostorima..Oluja se proucava na West Pointu...pa nece valjda vase ratove...
..pa primili su nas da odrzavamo red na ovim prostorima..Oluja se proucava na West Pointu...pa nece valjda vase ratove...

Ja ti se izvinjavam na mojoj neobaveštenosti!!ne ne ne , knjiga se zove "bespuca povijesne zbilje" ili "bespuca tisucljetne guzoljubnosti", nisam 100 % siguran
Олуја је злочин

A Živojin Mišić...'aj što si bezobrazan, nego si i glup...![]()
ajd ne sanjaj, Slovenci vam uzese komad mora bez ispaljenog metka
Janez malo poveca glas cela Hrvatska napuni gace ..
Našta je West Point pao...Oluja se proucava na West Pointu...a ti pjevaj borbene..

....lignjo,jedna bitka ne cini pobijedu...i ljudi se cude sto vam bidne taj dan...dodje vam kao Bingo...
Jedino sta tamo proucavaju vezano za Balkan je slucaj oborenog F117, tj kako je ruska raketa iz 70 tih uspela da obori neoborivi avion ..?...Oluja se proucava na West Pointu...a ti pjevaj borbene..
Bar mi avatar neliči na tanpon kao tvoj!!..poceo je od tebe i tvog avatara...

..Slovenci nisu uzeli ni kap mora..krivo si obavijesten..uostalom,ne trazimo savjete od onih koja more nemaju...
Jedino sta tamo proucavaju vezano za Balkan je slucaj oborenog F117, tj kako je ruska raketa iz 70 tih uspela da obori neoborivi avion ..?![]()
A sta se vas Hrvata tice, zanimljivi ste im samo zbog ciscenja brodova od radioaktivne prasine u Lori, jer ni jedna druga drzava ne zeli tako nesto ni da cuje a kamoli da dozvoli![]()
Jedino sta tamo proucavaju vezano za Balkan je slucaj oborenog F117, tj kako je ruska raketa iz 70 tih uspela da obori neoborivi avion ..?![]()
A sta se vas Hrvata tice, zanimljivi ste im samo zbog ciscenja brodova od radioaktivne prasine u Lori, jer ni jedna druga drzava ne zeli tako nesto ni da cuje a kamoli da dozvoli![]()
Ahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..kuharu,ne mjesaj se u vojna znanja...krumpir je tvoj krajnji domet..

.. uostalom,ne trazimo savjete od onih koja more nemaju...

Zasto? (ozbiljno pitanje)
Jel' tebi ovo junacko ponasanje?
Razmisli kao covjek a ne kao Srbin...znam da si dobar u dusi![]()