Generacija drolja i razuzdanih mužjaka

• Začetnik teme Začetnik teme Borna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Borna

Aktivan član
Poruka
1.778
Ne znam da li je ova tema adekvatna za ovaj pdf ako nije i smatrate da je prikladnija za neki drugi prebacite ju tamo jer ja nisam dovoljno upućen.

Nitko dosada nije postavio pitanje da li je osoba koja uopće sudjeluje u BB-u normalna ili bolesna. Koji motiv to tjera ljude da vlastitu intimu i vlastiti život izlažu očima potpunih neznanaca. Ja mislim da je u pitanju samo želja za osobnom samopromocijom. Soraja Vučelić sigurno nije ušla tamo da bi se družila i sticala nova poznanstva, čekala je pravi trenutak da pokaže sisu i nabije si cijenu, kako će ona jadna Dragana ikada otvoriti taj silni kozmetički salon ako ne unovči sise i dupe, kako vidim po zadnjim slikama i vaginu, da stekne popularnost. U tu paletu ulaze mnogi od stanara na ovaj ili onaj način uz časne iznimke. Međutim bit ove teme, kako sam ju ja zamislio nisi ti providni sitni motivi. Zanima me patologija.

A ta patologija se najbolje pokazuje na primjeru Marijane iz Šibenika i one tamnopute Tamare.

Što jedna majka udana majka dvogodišnjeg djeteta ima uopće tražiti u Big Brotheru ? A da ne govorim o otvorenom prostituiranju bez ikakve svijesti o tome što radi i čime se bavi, i kako to utječe na njezin brak i obitelj.

Tamara spada u suptilniji krug umne perverzije. Ima dečka, navodno ga voli, nateže se sa onim Nikolom, malo bi - malo ne bi, drpa je po dupetu, a na kraju sva iznenađena plače što se njezin dečko ljuti.

Ovo nisu izdvojeni primjeri, ovo je slika gotovo svakog BB-a.

Osobno mi se gadi i koncepcija i realizacija te emisije, ali nam daje odlične "laboratorijske" uvjete za proučavanje međuljudskih odnosa.

Čovjek se zapita da li je ovo generacija drolja sa jedne strane, i generacija totalno razuzdanih mužjaka. Kako je moguće da nekoga koga volimo, do koga nam je stalo, neovisno kojeg je spola prodamo, izdamo, napustimo bez i najmanje grižnje savjesti ili što je još strašnije, bez ikakve svijesti o tome što smo učinili. A sve praćeno brzinom svjetlosti.

Meni je to recimo neshvatljivo, ja sam u dugoj vezi, nikad nisam prevario djevojku, nikad nisam nijednu prije toga, mogu reći da one s kojima sam bio koliko ja znam nisu nisu ni mene.

Što se to događa sa pojmom (ne vjernosti) elementarnog poštovanja prema drugoj osobi - odakle eksplozija takve patološke sebičnosti.

Jednom prilikom kada sam bio u Bruxellesu na jednom seminaru kolege i ja smo išli u hotel na jedno primanje, normalno morali smo biti propisno odjeveni i sve to, neke od djevojaka koje smo upoznali - zajedno sa njihovim dečkima, službenicima iz jedne agencije u Bruxellesu su nam se otvoreno nabacivale bez ikakvog srama i razuma. Ja kad sam to doživio nisam dugo mogao doći k sebi. I onda vidim ovaj BB , i zgražam se.

Više ne znaš danas tko koga jbe.

Čovjek se zapita da li je ovo generacija drolja sa jedne strane, i generacija totalno razuzdanih mužjaka.
Јесте. :neutral:

Kako je moguće da nekoga koga volimo, do koga nam je stalo, neovisno kojeg je spola prodamo, izdamo, napustimo bez i najmanje grižnje savjesti ili što je još strašnije, bez ikakve svijesti o tome što smo učinili. A sve praćeno brzinom svjetlosti.
Мањак поимања правих вредности...:neutral:

Meni je to recimo neshvatljivo, ja sam u dugoj vezi, nikad nisam prevario djevojku, nikad nisam nijednu prije toga, mogu reći da one s kojima sam bio koliko ja znam nisu nisu ni mene.
Свака част! :D
Što se to događa sa pojmom (ne vjernosti) elementarnog poštovanja prema drugoj osobi - odakle eksplozija takve patološke sebičnosti.
За Великог Брата увек бирају тежи олош ;)
Наравно, има изузетака...

Osobno mi se gadi i koncepcija i realizacija te emisije, ali nam daje odlične "laboratorijske" uvjete za proučavanje međuljudskih odnosa.

Ne. Mislim da je kod tebe osnovna greska sto reality show shvatas tako. Tamo se ljudi svakako do izvesne mere spontano ponasaju, ali to nisu redovni niti normalni "uvjeti", a motivi za ulazak u takve emisije mogu da budu razliciti. Uglavnom su novac i karijera. A od neceg u danasnje tesko vreme mora da se zivi. ;)

Ne znam da li je ova tema adekvatna za ovaj pdf ako nije i smatrate da je prikladnija za neki drugi prebacite ju tamo jer ja nisam dovoljno upućen.

Nitko dosada nije postavio pitanje da li je osoba koja uopće sudjeluje u BB-u normalna ili bolesna. Koji motiv to tjera ljude da vlastitu intimu i vlastiti život izlažu očima potpunih neznanaca. Ja mislim da je u pitanju samo želja za osobnom samopromocijom. Soraja Vučelić sigurno nije ušla tamo da bi se družila i sticala nova poznanstva, čekala je pravi trenutak da pokaže sisu i nabije si cijenu, kako će ona jadna Dragana ikada otvoriti taj silni kozmetički salon ako ne unovči sise i dupe, kako vidim po zadnjim slikama i vaginu, da stekne popularnost. U tu paletu ulaze mnogi od stanara na ovaj ili onaj način uz časne iznimke. Međutim bit ove teme, kako sam ju ja zamislio nisi ti providni sitni motivi. Zanima me patologija.

A ta patologija se najbolje pokazuje na primjeru Marijane iz Šibenika i one tamnopute Tamare.

Što jedna majka udana majka dvogodišnjeg djeteta ima uopće tražiti u Big Brotheru ? A da ne govorim o otvorenom prostituiranju bez ikakve svijesti o tome što radi i čime se bavi, i kako to utječe na njezin brak i obitelj.

Tamara spada u suptilniji krug umne perverzije. Ima dečka, navodno ga voli, nateže se sa onim Nikolom, malo bi - malo ne bi, drpa je po dupetu, a na kraju sva iznenađena plače što se njezin dečko ljuti.

Ovo nisu izdvojeni primjeri, ovo je slika gotovo svakog BB-a.

Čovjek se zapita da li je ovo generacija drolja sa jedne strane, i generacija totalno razuzdanih mužjaka. Kako je moguće da nekoga koga volimo, do koga nam je stalo, neovisno kojeg je spola prodamo, izdamo, napustimo bez i najmanje grižnje savjesti ili što je još strašnije, bez ikakve svijesti o tome što smo učinili. A sve praćeno brzinom svjetlosti.

Jesi ti cuo da mi kasnimo za svetom par decenija..a tamo se odavno ebe svako sa svakim i nisi ziveo ako nisi imo 5 min slave..tako da brze bolje u korak s vremenom..i pre prvog naseg bba imao si priliku da pogledas neke strane gde je bilo tuca i sexa..to nema veze sa moralom nego sa ne foliranjem:ok:

Biranje ucesnika za VB ide po odredjenom principu i nije nikakvo cudo da izaberu takve osobe.
Osnovni motiv svima je shortcut do prepoznatljivosti, novog posla, novog sponzora, uspeha itd
I vidimo da to uspeva i to ljudima koji ama bas ni po cemu do toga ne bi dosli da se nisu tamo pojavili
To vide i drugi ljudi bez sposobnosti i kvaliteta, a zeljni precica do uspeha, za koji su spremni mnogo toga da urade.

Normalne osobe ne ulaze u tu avanturu BB-a, msm koji moj mi treba gledalaca kad pishkim ili notju hrchem!?
zasto da me gledaju neke persone kako se ja tusiram!?
Intersantno je jedino da svi unidju nekako fini a ubrzo svima maske popadaju dakle za studente psihologije to moze biti interesantno.

To su osobe koj zele neku vrstu slave i savrseno ih zabole da li se o njima fino ili ruzno prica njima je jedino bitno da se o njima prica!

Sjecam se onog matorog beogradjanina koji je izvadio svoju pishu i pokazivao tipa ----> eo vidi ga
isti taj tip je posle komentarisao svoj postupak ---> katastrofa strasno neznam sta da kazem!

ja opet tvrdim da je on zaboravio na kamere jer se covek navikne i nije svesan da ga svi u svaka doba moga videti ali isto tako je on pokazao svoje pravo lice zahvaljujuci zaboravu na kamere!

dakle osobe koje ulaze u tu igru nisu bas normalne isto tako osobe koje gledaju takve emisije jer svaki gledalac podrzava taj dusevni striptiz i vidi nesto lepo u istome.

Back