Gem collection club i Mega book

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Хеј народе...не могу да верујем.....
Па био сам тамо у Обреновцу....хотел Обреновац....Навалили неки пријатељи
за бизнис....Све онако како је овде описивано.....Тајна бог те мазо....
Пошто имам неки мали бизнис рачунам...хајде зашто тај нови не би спојио
са постојећим....А и коштало ме 1300 динара. Таман да сам жену извео на ручак у било који ресторан...Превоз њихов.....осмех њихов. Пријатељи за то служе...
Кад сам видео оно, био сам пријатно изненађен. Машина за узимање пара од будала.
Али пошто се ја лично а и супруга нисмо осећали....као будале, пријатељима сам рекао,
да потраже некога другог, јер постојећи бизнис ми односи толико времена,
да нећу моћи пратити све семинаре..Убеђивали они мене, да нисам обавезан ићи на семинаре,
само да уплатим. Рекох да нема проблема, паре ми лежу на рачун у СРЕДУ, ја само пребацујем са рачуна на рачун. Дошла среда...а мене као заебали, нису уплатили
новац, па ја не могу ући у бизнис. Наговарају ме да позајмим и хитно уплатим до после подне, али мој принцип је да не позајмљујем новац за било какав бизнис. ТАКО ЈЕ ПРОПАЛА МОЈА ШАНСА ДА СЕ ОБОГАТИМ А ИЗГУБИО САМ И ЉУДЕ КОЈЕ САМ ДО ТАДА СМАТРАО ПРИЈАТЕЉИМА.

I treba da ih oteras u **** jer su te odveli u Gem....

I mene je "prijatelj" pokusao da ubaci u ovakav biznis prije 10-ak godina.Cim mi je objasnio o cemu se radi znao sam da je sve to piramidalna prevara.Odmah smo se razisli,ja sam ostao sa svojim parama a on je otisao sa 4 sava iznad desne obrve i jednim slomljenim rebrom :mrgreen:

I mene je "prijatelj" pokusao da ubaci u ovakav biznis prije 10-ak godina.Cim mi je objasnio o cemu se radi znao sam da je sve to piramidalna prevara.Odmah smo se razisli,ja sam ostao sa svojim parama a on je otisao sa 4 sava iznad desne obrve i jednim slomljenim rebrom :mrgreen:

To dokazuje koliko su oni uspesni,pa da ta njihova sema bar priblizno funkcionise i da je moguce pronaci 3 ovce za 5 meseci,zamisli koliko bi sad stado bilo posle 10-ak godina. A najjaci su ovi sto lazu kako im super ide posao,imaju love ,samo ne znam otkud sve to,kad za godinu dana nadju jednu ili nijednu zrtvu. Svi sto sad uplate da se prikljuce stadu,vratice lovu negde krajem 2015.:lol:

Otisao je on odavno i cenim da su i njegovi kompanjoni shvatili da nema leba bez motike.
Pa sve je to od samog starta bila prevara i to se ovde znalo samo sto su oni na sve moguce nacine hteli da nam uzmu lovu, ali su se izgleda razocarali kad su videli da od te rabote nema nista.

Шта је са ГЕМ(ОВЦАМА) да нису угасили?
Зна ли се шта о њима, или су прешли у строгу илегалу?
:klap::klap::klap:

Treba vratiti one pare koje su pozajmili da bi usli u Gem,a treba i od necega ziveti. Tako da ne verujem da ce se skoro vratiti posto ce im trebati dosta rada da isprave tu jednu,ali veliku gresku..Mozda se eventualno pojavi neki biser koji misli da moze putem foruma da uvuce neku zrtvu. U svakom slucaju,pukli su..:(

Back