Gem collection club i Mega book

Kad zivis u Srbiji a ne zivis ko sam normalan svet a zelis i eto....
Ko zna zna,njemu dve,ko nije uporan neka ne ulazi u OVO..
Ljudi obicno za svoju nesposobnost krive druge,a OVO nije nimalo lako,
posto su nasi ljudi puno puta prevareni..

Aha... skontali smo. Ti hoces da kazes da si ti uporan u prodavanju magle i da treba da razumemo da ti nije lako posto su ljudi puno puta prevareni...

O boze...:dash::dash::dash:

Evo da i ja napisem koju, jel mi se ova tema cini zanimljiva. Vec duze vreme ne zivim u Srbiji, tako da ne mogu lako da nasednem na slatke price. Elem, jedno leto dok sam bio na godisnjem u Srb., pozove mene jedan drugar da idem sa njim na jedno mesto, kao postao je clan jedne jake firme, kao radi se o jednom biznisu bla bla, ja reko ajde da mu ne izadjem iz volje pristanem. Dosli smo u jedan hotelcic, i odma krene ta prica, milioni, kamioni, avioni, al nije bila tolika suma u igri, bilo je negde otprilike kao sada nesto preko 1000e. za clanarinu. I kaze on meni, ma plati, isplatice ti se sta je to za tebe, ali ko ima iole mozga u glavi i zeli da ostane dobar sa svojim najblizima moze odmah da zakljuci o cemu se radi. E sad, stvar je mozda sto sam ja finansijski obezbedjen, vodim normalan i uredan zivot, imam radnu naviku i nikad mi nista nije poklonjeno, a povrh svega ne volim da muljam, pogotovo ne sa bliskim osobama. Mozda zbog toga imam drugaciji nacin rezonovanja i ne nasedam lako na navlakuse toga tipa, uglavnom zahvalio sam se prijatelju, i rekao mu ako hoce da ostanemo dobri, da mi ne priredjuje vise takve izlete. Za njegovu karijeru ne znam kako je dalje isla, nije mi se nista hvalio, cak sam mu prosle godine morao davati neke pare na zajam da ga izvadim iz nekog hitnog duga. I posteniji je ispao kada je otvoreno rekao da mu trebaju pare pa makar nikad ni ne vratio, nego da me izvacari na taj drugi nacin preko nekih clanarina i sta ti ja znam...

Evo da i ja napisem koju, jel mi se ova tema cini zanimljiva. Vec duze vreme ne zivim u Srbiji, tako da ne mogu lako da nasednem na slatke price. Elem, jedno leto dok sam bio na godisnjem u Srb., pozove mene jedan drugar da idem sa njim na jedno mesto, kao postao je clan jedne jake firme, kao radi se o jednom biznisu bla bla, ja reko ajde da mu ne izadjem iz volje pristanem. Dosli smo u jedan hotelcic, i odma krene ta prica, milioni, kamioni, avioni, al nije bila tolika suma u igri, bilo je negde otprilike kao sada nesto preko 1000e. za clanarinu. I kaze on meni, ma plati, isplatice ti se sta je to za tebe, ali ko ima iole mozga u glavi i zeli da ostane dobar sa svojim najblizima moze odmah da zakljuci o cemu se radi. E sad, stvar je mozda sto sam ja finansijski obezbedjen, vodim normalan i uredan zivot, imam radnu naviku i nikad mi nista nije poklonjeno, a povrh svega ne volim da muljam, pogotovo ne sa bliskim osobama. Mozda zbog toga imam drugaciji nacin rezonovanja i ne nasedam lako na navlakuse toga tipa, uglavnom zahvalio sam se prijatelju, i rekao mu ako hoce da ostanemo dobri, da mi ne priredjuje vise takve izlete. Za njegovu karijeru ne znam kako je dalje isla, nije mi se nista hvalio, cak sam mu prosle godine morao davati neke pare na zajam da ga izvadim iz nekog hitnog duga. I posteniji je ispao kada je otvoreno rekao da mu trebaju pare pa makar nikad ni ne vratio, nego da me izvacari na taj drugi nacin preko nekih clanarina i sta ti ja znam...

Cuo sam i za to.
To su sistemi preko Interneta gde se uplacuje od 600 do 1000e sto bas nemogu
reci da je ispravno, jer nemogu da pratim tok novca kud ide.
Mislim da se firma zvala GOLDEN I..ili tako nesto.
Nisu placali drzavi nista i drzava ih razbucala.

HE,HE,HE.Sto volim kada tako lupetate.I dok ste vi lupetali neko uzima pare.Na primer ja.Nisu velike,ali koliko radis toliko i ima.Bez obzira sta vi pricali ima i para ima i posla i to jos uvek radi.Majku mu,a trebalo je po vama da propadne jos 2006,pa sad ce da ih hapse,pa nema tu para,pa sta sve niste pricali.Niti je propalo,nema hapsenja,a ima para i radi.
Kada ce te shvatiti da svako radi svoj posao i neko se nalazi u onome gde drugi misli da je glupost.Usao sam u gem i radio da vam dokazem da radi.Nisam ja ubacio brdo ljudi,vec par njih,ja imam svoj posao.Ali to radi i to je dokaz ma sta pricali.Neko se ne oseca sposobnim,i ne bi trebalo da kuka i lupeta.Ne radi ti se ili nije to za tebe.Pa cuti i idi dalje.a ne ko neki isteruju neku pravdu viseci na kompu.
Ja uzeo pare doduse male ne velike,zato sto se nisam ni angazovao,ali bez obzira to radi ma sta pricali.
P.S.Leshi nasao sam onog mladog......Ja kada nesto kazem to je cvrsto ko stena.
Ne uzimajte pare na zajam i nemojte sami sebe da izlazete problemu.To se radi sa ljudima koji vec imaju pare.Ima dosta onih koji pozajme,ali onda mora brzo da se radi.To zahteva i puno slobodnog vremena.Nije to za svakog.Na primer,ja sam ubacio jednog a on nije ni jednom radio,a dao pare.proslo pet meseci.Nije se pokolebao ali mi malo deluje nesposobno.Nisam ga dobro poznavao radio je kod mene na kratko.Ne ulecite napaljeno nego glavom.Ima puno para,ali da li si sposoban da ih uzmes.To je sustina.

Ne tako davno taj lik je bio pun elana i optimizma i delovao mi je bas ugladjeno.:roll:
Prica mu je bila (naucno) fantasticna:think: i cak je rekao da te je nasao i da mu je rec kao stena.:sad2:Ti si i dalje tu, a on je ispario.:roll::dontunderstand:

Na zadnjem Talibanisanju pred sam docek nove godine XXM se nije pojavio.
Covek koji ga je uclanio ( citaj opeljesio:hahaha:) pomenuo ga je u negativnom kontekstu onako sa govornice pred celim auditorijumom novih potencijalnih "Talibana" kao prmer kako se ne treba raditi i ophoditi prema potencijalnoj klijenteli...
Nas forumski biznismen cudnog imena-XXM -je iskritikovan da je prekrsio osnovno nacelo "dobre obrade potencijalnih novih biznismena", milionera.
Zamereno mu je to sto je posto poto zeleo da sto vise ljudi on licno uclani i da time obezbedi sebi onu direktnu zaradu.A to je greska, nedopustivaZnaci ovde je praksa bila da se maksimalno uclane tri nova Talibana koji ce da nadju svaki jos po tri i tako se piramida siri, a posao ne nudi svakome i po svaku cenu jer je po definiciji ovo "fantastican i fenomenalan posao" pa se stoga ne nudi svima, nego samo odabranima.....
Avaj Taliban XXM je vukao za rukav svakoga, znanog i neznanog i dovodio ga je na promocije.
To i ne bi bilo tako lose da je XXM sam finansirao te prve navlakuse iz svog dzepa sto se preporucuje.
Eh ali Taliban njegovog kova ne bi bio to sto jeste da se nije posluzio najnizom kategorijom podvale.
Ljudima je naplacivao 20 evra upad na papagajsko predavanje ( redovna cena je bila oko 15 evra).
Mnogi likovi koje je dovodio su imali samo toliko:hahaha: i tu je bio kraj velikog biznismena XXM -a.Oni koji su mozda imali vise i koji bi mozda i zagrizli udicu kad su culi da ih je u startu oklepao otkacili su ga.
Ali sve to mozda i ne bi bilo toliko komicno da ga likovi sa viseg nivoa nisu pomenuli u kontekstu njegovog tragikomicnog oblacenja.
XXM je uvek dolazio u nekom starom izguzvanom teget plavom ( najverovatnije kondukterskom odelu )koje je bilo dva konfekcijska broja manje i delovao je tragicno smesno sa pantalonama koje su mu bile do clanaka a sako mu je bio do kaisa dok su na nogama bile neke cipele bez pertli vec sa nekim koznim aplikacijama nalik na zhirove....:) ( model iz 80 i koje cuvene koledzice ):hahaha: i sve je to bilo ukomponovano sa crno zelenim carapama na "romboide".:hahaha::rotf:.
Zamislite samo kako je delovao tragicno onako zaodenut sa natpisom XXM nekom saranskom kravatom i pricom da zgrce milione....:dash::super:

Likove koje je on dovodio su upisani u antolgiju GEM-a i opovrgli su moje ranije izrecene
ocene da je obicni sljakator na mesalici.....on definitivno to nije...i sumnjam da ce se ikada docepati te uzvisene profesije.:super:

Poslednja izmena:
Pa da tetki Believe

Vidi ovog?

Pa tebe jos nisu istamburali, jos djuskas u ritmu Gem-a, Tql-a i kojekakvih multilevela?
ccc...

Ajd' opali jos neku tvoju visokoumnu odvalu da nas zabavis! Ne izvestavas sa sastanaka, cutis o tome,a? Budi ortak, javi kad puknes da ti pozajmim od moje posteno zaradjene plate :cmok2: , a onda preracunaj tako inteligentno kako samo ti umes, koliko su profitirale tvoje gazde (da ne kazem menadzeri) :rtfm::cistinaocare:

Vidi ovog?

Pa tebe jos nisu istamburali, jos djuskas u ritmu Gem-a, Tql-a i kojekakvih multilevela?
ccc...

Ajd' opali jos neku tvoju visokoumnu odvalu da nas zabavis! Ne izvestavas sa sastanaka, cutis o tome,a? Budi ortak, javi kad puknes da ti pozajmim od moje posteno zaradjene plate :cmok2: , a onda preracunaj tako inteligentno kako samo ti umes, koliko su profitirale tvoje gazde (da ne kazem menadzeri) :rtfm::cistinaocare:

Sta znaci posteno?
Mislim da si odbila jer nisi bila sposobna naci pare.
Nema veze u Amsterdamu je dozvoljen javni sex.

Ma mesta se znaju, hoteli Termal u Vrdniku, Velika plana...
Moze se organizovati protest, ali uvek imaju jako obezbedjenje koje bi ljudima koji bi protestvovali ebali kevu...
Novinari su pokusavali da se ubace ali su im obavezno zapisivali brojeve registarskih tablica, i naravno ne puste ih n prezentaciju-kao 'ne moze, nemate poziv domacina'

:evil:

GEM JE U OBRENOVACKOM HOTELU SVAKE SREDE I NEDELJE PA SLOBODNO DODjITE NEMA OBEZBEDjENjA :hahaha: TO JE FIRMA KOJA RADI NELEGALNO

GEM JE U OBRENOVACKOM HOTELU SVAKE SREDE I NEDELJE PA SLOBODNO DODjITE NEMA OBEZBEDjENjA :hahaha: TO JE FIRMA KOJA RADI NELEGALNO

NAZALOST U NI JEDAN CIRKUS ULAZ NIJE SLOBODAN. TA PREDSTAVA KOSTA 15 EVRA KOJE MI UZIMA MOJ RODJAK ILI NAJBOLJI PRIJATELJ,ALI TO NIJE STRASNO KOLIKO JE STRASNO KOLIKO KASNIJE HOCE DA MI UZME EVRA...HVALA NA POZIVU ,ALI NE BIH DOLAZIO OSIM AKO MI PLATITE ULAZNICU,PUTNE TROSKOVE :think::D

To je vrlo moguce:D

NAZALOST U NI JEDAN CIRKUS ULAZ NIJE SLOBODAN. TA PREDSTAVA KOSTA 15 EVRA KOJE MI UZIMA MOJ RODJAK ILI NAJBOLJI PRIJATELJ,ALI TO NIJE STRASNO KOLIKO JE STRASNO KOLIKO KASNIJE HOCE DA MI UZME EVRA...HVALA NA POZIVU ,ALI NE BIH DOLAZIO OSIM AKO MI PLATITE ULAZNICU,PUTNE TROSKOVE :think::D

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Хеј народе...не могу да верујем.....
Па био сам тамо у Обреновцу....хотел Обреновац....Навалили неки пријатељи
за бизнис....Све онако како је овде описивано.....Тајна бог те мазо....
Пошто имам неки мали бизнис рачунам...хајде зашто тај нови не би спојио
са постојећим....А и коштало ме 1300 динара. Таман да сам жену извео на ручак у било који ресторан...Превоз њихов.....осмех њихов. Пријатељи за то служе...
Кад сам видео оно, био сам пријатно изненађен. Машина за узимање пара од будала.
Али пошто се ја лично а и супруга нисмо осећали....као будале, пријатељима сам рекао,
да потраже некога другог, јер постојећи бизнис ми односи толико времена,
да нећу моћи пратити све семинаре..Убеђивали они мене, да нисам обавезан ићи на семинаре,
само да уплатим. Рекох да нема проблема, паре ми лежу на рачун у СРЕДУ, ја само пребацујем са рачуна на рачун. Дошла среда...а мене као заебали, нису уплатили
новац, па ја не могу ући у бизнис. Наговарају ме да позајмим и хитно уплатим до после подне, али мој принцип је да не позајмљујем новац за било какав бизнис. ТАКО ЈЕ ПРОПАЛА МОЈА ШАНСА ДА СЕ ОБОГАТИМ А ИЗГУБИО САМ И ЉУДЕ КОЈЕ САМ ДО ТАДА СМАТРАО ПРИЈАТЕЉИМА.

Back