Gejmeri u Srbiji konačno dobijaju zvanični PC Game Pass

acabg

Elita
Poruka
18.493
PC Game Pass je sada zvanično dostupan korisnicima u Srbiji i drugim okolnim zemljama.

Korisnici u Srbiji, ali i okolnim zemljama su do sada morali tokom registracije da unose podatke o tome da žive u nekoj od zemalja koje su imale podršku za Microsoftov Game Pass kako bi ga koristili.

To sada više neće biti potrebno, jer je PC Game Pass sada zvanično dostupan u Srbiji. Pored Srbije, servis je dostupan i u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i drugim zemljama.

Sada je PC Game Pass dostupan u ukupno 86 zemalja širom sveta, preko kojeg korisnici imaju pristup Microsoftovoj biblioteci igara, među kojima su i neki vrhunski AAA naslovi iz Bethesde i Xbox Game Studiosa. Tu je i pristup za EA Play i pogodnosti za Riot Games.

Servis je pretplatnicima dostupan po ceni od 9,99 evra mesečno. Dostupan je i promotivni period po ceni od jednog evra za prva tri meseca korišćenja PC Game Pass servisa.

PC Game Pass je u Srbiji dostupan po ceni od 800 dinara mesečno, a gejmerima će prva tri meseca biti dostupna po ceni od samo 110 dinara. Takođe, oni koji su učestvovali u testiranju servisa dobiće dva meseca besplatnog korišćenja.


https://www.b92.net/tehnopolis/vesti/gejmeri-u-srbiji-konacno-dobijaju-zvanicni-pc-game-pass-2317599


Требали су још много,много раније да стартују али никад није касно
 

Back
Top