Gej brakovi u Srbiji

denacifikator

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.257
Danas sam bio kod dvojice prijatelja homoseksualne orijentacije.
Oni već de facto žive u braku, pa ne vidim zašto bi bio problem da se to legalizuje.
Želeli bi da usvoje dete, da imaju sva prava kao što imaju i str8 parovi. To je veoma važno glede podizanje kredita, nasledstva, itd...

Oni već de facto žive u braku, pa ne vidim zašto bi bio problem da se to legalizuje.
Želeli bi da usvoje dete, da imaju sva prava kao što imaju i str8 parovi. To je veoma važno glede podizanje kredita, nasledstva, itd...

To je njihova volja sto oni zive zajedno i niko im to ne moze uskratiti, no znas kako, brak je institucija ciji je osnovni cilj sticanje potomstva supruznika. Da nije tako, ne bih bio protiv gej brakova, ali posto jeste onda sam protiv, iz razloga sto sam protiv usvajanja djece kod istopolnih brakova, jer, ne znam, ja jesam osoba sa tolerantnim i sirokim razmisljanjem i u redu je sto ta dvojica zive zajedno, ali dijete? Po meni previse.

Брак је заједница мушкарца и жене.Брак је повезан искључиво за заједницу мушкарца и жене којој је циљ љубав и стварање из љубави, и нема "брака" кад се прича о душевно оболелим људима са дијагнозом хомосексуализма.

Ускоро ће милом или силом доћи промене, и овакви оболели ће морати да се лече или изолују(ако одбију лечење) заједно са онима који их подржавају.

znao sam da si njiov..
stara narodna poslovica kaze...
s kim se družis takav si..

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

P.S.
el im razaraš...vezu...:hahaha: :hahaha:..budi im drug..u trokut s njima.....:hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:

Bio sam otsutan od Krstarice dve nedelje samo radi gej teme.Kada pomislih gotovo je evo opet o pederima.Koga boli tasak bre za tvoje prijatelje?

Nevidim razlog zasto im se nebi dozvolilo da stupaju u legalnu zajednicu, koja nemora da se zove brak jer to u svojoj sistini nije. Sto se tice usvajanja dece,tu se nebi slozio, jer bi to bilo i te kako okrutno prema deci koja ne samo da imaju tu nesarecu da su ostali ili odbraceni od roditelja, nego bi ih non stop druga deca zezala zbog gej roditelja. Jos nije vreme za to, ne samo u Srbiji, nego nigde na svetu. Varaju se oni koji smatraju da je tolerancija prema homoseksualcima veca na zapadu nego u Srbiji.

Back