slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Mislis ,,Zuja je zakon,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na komplimentu! Ja nisam stranacki opredeljen! Ja samo volim svoju zemlju!
Ne podnosim zlikovce i ubice, ali ne podnosim ni izdajnike i poturice!
A ovo kazem svim poturicama: Ja sam BRE SRBIN!!! Nisam nacionalista ja sam patriOta (ne patriJota)! Ja volim svoju zemlju! Mojoj zemlji danas u srce zabijaju dva noza , jedan noz sile i drugi noz izdajnika! Boricu se protiv noza machem, a poturica me nikada nece biti zao! Sto se njih tice da im neko vadi jetru grickalicom, ne bih okom trepnuo pravio bih se da ne postoje!
pa jeste bitno da su oni u beogradu i lade muda ovde dok se naša braća Srbi muče na kosovu i strepe za svoj život...ako niste potreseni kosovom, a vernik ste, pogledajte ovaj klipgledao sam to pre par godina prvi put i suze su mi krenule na oči
necu odlucivati nego odlucujem sada... meni je dovoljno da iza sebe ostavim dovoljno imovine svom sinu... kucu, zemlju ili akcije...novac u banci...nebitno je... da bar on zivi lepo ako ja nisam lepo ziveo...
a da cu umreti - umrecu...ali cu umreti srecan... jer cu svoje snove ispuniti i zivot cu provesti u miru... e u tome je razlika...![]()
opet ququ lelel na mlohavog...pa zar ne drzhi policiju zamenik iz ds-a, zar ne drzhi vojsku shutanovac, ko je doveo ponosha u srbiju?
Кад сам рекао "од Коштунице до Тијанића", подразумевао сам "преко Тадића и Николића". Ма све у пакету, што рече још један ког сам заборавио да поменем.
SVI.....ĐUTURE !!ahaM... a cheda i chanak? i oni su imali vlast... a zhare, svileni, a garagamelko vladan.... jel i njih, zhile roshtiljdzija, a inteligencija dachic... jel i oni?
ahaM... a cheda i chanak? i oni su imali vlast... a zhare, svileni, a garagamelko vladan.... jel i njih, zhile roshtiljdzija, a inteligencija dachic... jel i oni?
Bila ta emisija jos pre pola godine, gledala sam...Jezivo, nije trebala da maltretira decu...Ali jeste realnost, za "neupucene".

Не, они не... Чеда и Чанак су добри људи који су против фашиста и који су за јединство наших народа и народности.

И ови идиоти почев од Коштунице до Тијанића се сетили сад да пуштају пи3да им материна, а то траје већ скоро ј*бених 10 година!
И још сад, кад буквално није остало ништа друго да се уради. Ма, натакнем их на к*рац и њих и њихову власт и њихову државу и њихове мирне демонстрације и њихову "бригу" за Косово. Читава генерација нас, идиЈота, и оних пар пре нас, на челу са свим људима које смо "демократски" бирали остаће уписани у историји црним словима, а не ни Буш ни Меркатор. Није Мурат остао уписан "црним словима" у нашој историји, него Бранковић.
Čini mi se da zadnjih par godina takvih emisija i nije bilo nešto puno. Ova, konkretna, je bila samo jednom, pa tek sada repriza.A što se prvo ne pozabaviš kumom onog robijaša, dilera i šta sve ne, Nenada Opačića, ...aaaa, da...ime mu Nenad Čanak...missim, komšije ste...ovde nije "interesantna"...
Naša vlast će se OVDE već pozabaviti moralnim nakazama kao što su lsd sekta, guru joj, jadni čediĆI, nvo babetine i ostali paćenici.
p.s. Ova emisija a i masa istih, godinama ide na našim TV programima...jedino ako vi tamo ne volEte više 'rvatske i ine kanale ...a čini mi se da volEte...zato ne kritikuj nešto o čemu nemaš pojma.
Čini mi se da zadnjih par godina takvih emisija i nije bilo nešto puno. Ova, konkretna, je bila samo jednom, pa tek sada repriza.
Mnogo, mnogo više je na raznim tv-ima bilo brdo raznih NVO stručnjaka....za ispranje mozga. Ko je kriv zbog toga?

Šta hoćeš da kažeš? Da idemo da ratujemo?
nisam to hteo da kažem, nego sam hteo da oni koje baš briga za kosovo (srbi) obrate malo pažnju pa da vide šta su nama radili šiptari i šta će raditi
Ok, slažem se da je na RTS-u bilo takvih emisija (Ključ na primer). Ali je na tom istom RTS u raznim drugim emisijama gostovalo brdo NVO i drugih 'stručnjaka'....moralnih nakaza kako ih ti nazivaš. O ostalim tv stanicama (B-92 prednjači) da ne pričam.Kako nije Ajkulo..? Pa poslednjih bar pola godine, u tom istom Ključu je bilo bar 5 emisija posvećenih što deci sa Kosova, što problemima tih ljudi dole.
Da se ogradim i ja mislim da je Tijanić nešto najgore što se dešava tzv. nacionalnom servisu, al' budimo realni..u ovom momentu imamo daleko veće gamadi kojom treba da se pozabavimo..![]()
Ok, slažem se da je na RTS-u bilo takvih emisija (Ključ na primer). Ali je na tom istom RTS u raznim drugim emisijama gostovalo brdo NVO i drugih 'stručnjaka'....moralnih nakaza kako ih ti nazivaš. O ostalim tv stanicama (B-92 prednjači) da ne pričam.
Uporedi sve tv stanice koliko su imale ovakvih emisija a koliko sa 'stručnjacima', pa se nećeš čuditi zašto se veliki broj stanovnika ponaša kako se ponaša, koliko su im isprani mozgovi. Zbog toga se i dešava ovaj narodni bunt predvođen mladima. Paralelni bunt - protiv otcepljenja Kosova i protiv ispiranja mozgova.

A što se prvo ne pozabaviš kumom onog robijaša, dilera i šta sve ne, Nenada Opačića, ...aaaa, da...ime mu Nenad Čanak...missim, komšije ste...ovde nije "interesantna"...
p.s. Ova emisija a i masa istih, godinama ide na našim TV programima...jedino ako vi tamo ne volEte više 'rvatske i ine kanale ...a čini mi se da volEte...zato ne kritikuj nešto o čemu nemaš pojma.
ja imam jedno pitanje : JEL IMA NEKO U DRZAVI SRBIJI DA NIJE IZDAJNIK PO NECIJOJ DEFINICIJI?????????????????????
ja imam jedno pitanje : JEL IMA NEKO U DRZAVI SRBIJI DA NIJE IZDAJNIK PO NECIJOJ DEFINICIJI?????????????????????