Registrovan Korisnik
Zainteresovan član
- Poruka
- 239
SVAKA ČAST!!!!Nisam ni kukavica ni dete. Sa trinaest godina sam bio u vukovaru da trazim brata koji se nije javljao 2 meseca jer nismo znali da li je ziv. Hvala Bogu ispostavilo se da jeste. Za vreme dok sam bio tamo prolazio sam putevima koji su bili na 100 metara o prvih rovova.
Za vreme bombardovanja sam bio sa tenkovskom jedinicom i nosio im sa jos nekoliko drugova hranu od kuce!
Ukoliko neka organizovana paravojna jedinica krene u rat na Kosovo, bicu prvi u redu za dobrovoljce, jer mi je cast da izgubim svoj zivot, ono najsvetije, za slobodu i moju zemlju!
Tvoje ime dragi gospodine ce biti urezano samo na neki grobni kamen tamo daleko gde ga niko nikada nece videti niti znati o tebi, a moje ime nece biti ni vazno, moje ime je Srbija, moje ime je Kosovo!
Zao mi te je!
ajde ponovo pročitaj i razmisli šta si napisao..taj post je ja mislim najgluplji post koji sam pročitao od kad sam se u februaru prošle godine registrovao na forumnije sramota priznati da si maloletan ali je sramota misliti da znas toliko da bi ovde pricao a ovamo si u fazi koja decu prolazi oko 14te 15te godine... sto pozivas na huliganstvo ako ne smes prvi izaci i uraditi nesto?
tvoji idoli se ne plase da ih optuze...tvoji idoli idu da pobede sud i pravo ;-);-)
moje ime ce biti urezano u ime dece koja ce reci da sam ja njima nesto stvorio... bio bih veoma radostan da moje ime bude urezano u knjigama iz istorije kao ime coveka koji je nesto uradio za Srbiju pozitivno... a tvoje ime...pa tvoje ime nece nigde postojati jer ces poginuti negde sa grupom od ko zna koliko vojnika... tvoj les mozda nece ni pronaci... i kada se sve zavrsi tvoj vodja - predsednik, premijer, vojskovodja... ce otici na pice sa njihovim i dogovoriti se... i neko ce shvatiti i reci "ljudi su ginuli nizasta... zar je to ispravna politika?"
ili "ljudi ginu tamo? zar je moguce da smo u istom veku?"...
e toliko
uh baš ćeš mi ti biti slavan kao pomagaćeš deci

:rolleyes:
pa zar ne drzhi policiju zamenik iz ds-a, zar ne drzhi vojsku shutanovac, ko je doveo ponosha u srbiju? ko je obecao da ćemo u evropu sa kosovom bez rata, mirno da je osvojimo...mlohavi ili neko drugi? ko je ko tele slushao sinoc nebuloze u un od onih mafijasha.... mlohavi ili predsednik ds-a? lepo su vam danas između redova rekli...ma ko vas yebe... za dvadeset godina cemo razmatrati da li cemo da vas primimo...