to se i ja pitam
pa vjerojatno je nekome u interesu da raspiruje "naboje za široke mase" pa da opet krene ne daj Zeuse kakva ratna (ili još gore: teroristička) mašinerija na nedužne civile (ovaj put na Albance na jugu Srbije
ja inaće nisam da za to da Hrvatska prizna Kosovo....barem ne u prva 2 "vala" priznavanja...
al ako dođe do bilo kakve vojne akcije od strane Srbije onda sam za to da prizna ODMAH
slična stvar i za Albance na Kosovu
ukoliko Albanci na Kosovu budu sad počeli da terorišu nealbansko stanovništvo onda sam za to da Hrvatska NIKAD ne prizna Kosovo
treba biti racionalan
a to što neki naši političari govore da Kosovo treba priznati zbog skorašnjeg ulaska Hrvatske u NATO i EU
su po meni totalne bezvezarije..jer dobro je poznate da neke članice EU neće priznat Kosovo
a naši retardosi na vlasti nek se odreknu i dobrosusedskih odnosa sa Srbijom kao i ZERPA zbog d_peuvlakačke politike spram EU a posebice SADa pa će vidjeti kako će da dobiju po p.cki ...a ona beda od hrvatskog ministara vanjske politike Jandroković će sa svojim dječačkim (čitaj: Balavim) pristupom da sve sj.be do daske
(oprostite što prostačim nisam inaće taj tip - bar ovi stariji forumaši to znaju, al nekad nemogu da se kontroliram pogotovo od kada smo dobili ovu staro-"novu" vlast u Hrvatskoj i dok vidim kako se im8ecilno vodi politika što ona unutrašnja što vanjska)