Gedajte RTS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Почео сам, али нисам могао, пођоше ми сузе када је оно мушко чедо заблокирало... и разне гадне мисли почеше да ми се мотају по глави...

ako ti je toliko stalo zasto ne odes na kosovo da ih podrzis ?

pa valjda zato jer prave patriote sede u lepo zavaljenoj fotelji u jednoj ruci burek a druga na tastaturi na kojoj "dokazuju" svoju ljubav patriotsku:mrgreen::heart:

emisija ima cilj da pokaze KAKO TESKO ZIVE SRPSKA DECA NA KOSMETU

ja znam da bi vi tu sliku da sakrijete ali NE MOZE

U ljeto (mislim u Lipnju ili Srpnju) 1991 pravoslavni svjecenik je ,negdje iz "kninske krajine" , donio pred kamere RTB Srbije nekoliko prstica odsecenih sa ruke srpskog djeteta sto je predoceno kao "djelo ustaskih zlocinaca".Nekoliko sati docnije tisuce dragovoljaca diljem Srbije prosjedovalo je pred vojarnama JNA trazeci oruzje.Ratna lavina je pokrenuta.

to se i ja pitam

pa vjerojatno je nekome u interesu da raspiruje "naboje za široke mase" pa da opet krene ne daj Zeuse kakva ratna (ili još gore: teroristička) mašinerija na nedužne civile (ovaj put na Albance na jugu Srbije

ja inaće nisam da za to da Hrvatska prizna Kosovo....barem ne u prva 2 "vala" priznavanja...
al ako dođe do bilo kakve vojne akcije od strane Srbije onda sam za to da prizna ODMAH:idea:

slična stvar i za Albance na Kosovu

ukoliko Albanci na Kosovu budu sad počeli da terorišu nealbansko stanovništvo onda sam za to da Hrvatska NIKAD ne prizna Kosovo:idea:

treba biti racionalan

a to što neki naši političari govore da Kosovo treba priznati zbog skorašnjeg ulaska Hrvatske u NATO i EU
su po meni totalne bezvezarije..jer dobro je poznate da neke članice EU neće priznat Kosovo:idea:

a naši retardosi na vlasti nek se odreknu i dobrosusedskih odnosa sa Srbijom kao i ZERPA zbog d_peuvlakačke politike spram EU a posebice SADa pa će vidjeti kako će da dobiju po p.cki ...a ona beda od hrvatskog ministara vanjske politike Jandroković će sa svojim dječačkim (čitaj: Balavim) pristupom da sve sj.be do daske:evil:

(oprostite što prostačim nisam inaće taj tip - bar ovi stariji forumaši to znaju, al nekad nemogu da se kontroliram pogotovo od kada smo dobili ovu staro-"novu" vlast u Hrvatskoj i dok vidim kako se im8ecilno vodi politika što ona unutrašnja što vanjska):evil:

blago srbiji kad ima takvog građanina kao što si ti

aha bojis se haga ? pa sto ? ja nisam isao ... ali su velike sanse da me posalju iz redakcije ... ne bitno koje ... kako smo hrabri a bojimo se da nas neko ne optuzi .. toliko o bratstvu i srbiji ... gazimo sami sebe.

...
...
ukoliko Albanci na Kosovu budu sad počeli da terorišu nealbansko stanovništvo onda sam za to da Hrvatska NIKAD ne prizna Kosovo:...

Jao kako si ti osećajna i iskrena k.u.r.v.i.c.a. Evo pošle mi suze...
A šta su do sada radili "nealbanskom stanovništvu" (kako se ti precizno izrazi), molili ih možda da ostanu i češkali im jaja?

Kataloški licemeri lažljivi i podli, iskeženi i narogušeni grabljivci, daleko nam bila vaša podrška :-)

╬ Iš sotone! ╬

evo jedan je priznao da je prvo kukavica a drugo dete... ajmo sad svi ostali... polako :lol::lol:

Nisam ni kukavica ni dete. Sa trinaest godina sam bio u vukovaru da trazim brata koji se nije javljao 2 meseca jer nismo znali da li je ziv. Hvala Bogu ispostavilo se da jeste. Za vreme dok sam bio tamo prolazio sam putevima koji su bili na 100 metara o prvih rovova.

Za vreme bombardovanja sam bio sa tenkovskom jedinicom i nosio im sa jos nekoliko drugova hranu od kuce!

Ukoliko neka organizovana paravojna jedinica krene u rat na Kosovo, bicu prvi u redu za dobrovoljce, jer mi je cast da izgubim svoj zivot, ono najsvetije, za slobodu i moju zemlju!

Tvoje ime dragi gospodine ce biti urezano samo na neki grobni kamen tamo daleko gde ga niko nikada nece videti niti znati o tebi, a moje ime nece biti ni vazno, moje ime je Srbija, moje ime je Kosovo!

Zao mi te je!

U ljeto (mislim u Lipnju ili Srpnju) 1991 pravoslavni svjecenik je ,negdje iz "kninske krajine" , donio pred kamere RTB Srbije nekoliko prstica odsecenih sa ruke srpskog djeteta sto je predoceno kao "djelo ustaskih zlocinaca".Nekoliko sati docnije tisuce dragovoljaca diljem Srbije prosjedovalo je pred vojarnama JNA trazeci oruzje.Ratna lavina je pokrenuta.

Koja je pouka?

Upravo je emisija kljuc srpspokm decom sa kosmeta. Obratite paznju na najmladju devojcicu koja ima 9 god i kojoj su oca ubili siptari i koja na pitanje 'STA JE ZA TEBE SRECA?" KAZE DA NE ZNA I DA SAMO NA OCA MISLI !!!!

И ови идиоти почев од Коштунице до Тијанића се сетили сад да пуштају пи3да им материна, а то траје већ скоро ј*бених 10 година! :evil:

И још сад, кад буквално није остало ништа друго да се уради. Ма, натакнем их на к*рац и њих и њихову власт и њихову државу и њихове мирне демонстрације и њихову "бригу" за Косово. Читава генерација нас, идиЈота, и оних пар пре нас, на челу са свим људима које смо "демократски" бирали остаће уписани у историји црним словима, а не ни Буш ни Меркатор. Није Мурат остао уписан "црним словима" у нашој историји, него Бранковић.

И ови идиоти почев од Коштунице до Тијанића се сетили сад да пуштају пи3да им материна, а то траје већ скоро ј*бених 10 година! :evil:

Zato se Be92 setio da danas da u 16:30 pusti emisiju "Huligani"!

И још сад, кад буквално није остало ништа друго да се уради. Ма, натакнем их на к*рац и њих и њихову власт и њихову државу и њихове мирне демонстрације и њихову "бригу" за Косово. Читава генерација нас, идиЈота, и оних пар пре нас, на челу са свим људима које смо "демократски" бирали остаће уписани у историји црним словима, а не ни Буш ни Меркатор. Није Мурат остао уписан "црним словима" у нашој историји, него Бранковић.

Upravo tako! U istoriju ce crnim slovima ostati upisan Be92 i LDP, a ne NATO!

zašto treba priznati da sam maloletan? jel to sramota???:confused: u pravu si, ja sam kukavica jer se bojim da me ne osude :roll: sa budalama se ne treba raspravljati..prvo te spuste na svoj nivo a onda te dotuku iskustvom...tako da neću s tobom retarde da se prepirem

nije sramota priznati da si maloletan ali je sramota misliti da znas toliko da bi ovde pricao a ovamo si u fazi koja decu prolazi oko 14te 15te godine... sto pozivas na huliganstvo ako ne smes prvi izaci i uraditi nesto?

tvoji idoli se ne plase da ih optuze...tvoji idoli idu da pobede sud i pravo ;-);-)

Nisam ni kukavica ni dete. Sa trinaest godina sam bio u vukovaru da trazim brata koji se nije javljao 2 meseca jer nismo znali da li je ziv. Hvala Bogu ispostavilo se da jeste. Za vreme dok sam bio tamo prolazio sam putevima koji su bili na 100 metara o prvih rovova.

Za vreme bombardovanja sam bio sa tenkovskom jedinicom i nosio im sa jos nekoliko drugova hranu od kuce!

Ukoliko neka organizovana paravojna jedinica krene u rat na Kosovo, bicu prvi u redu za dobrovoljce, jer mi je cast da izgubim svoj zivot, ono najsvetije, za slobodu i moju zemlju!

Tvoje ime dragi gospodine ce biti urezano samo na neki grobni kamen tamo daleko gde ga niko nikada nece videti niti znati o tebi, a moje ime nece biti ni vazno, moje ime je Srbija, moje ime je Kosovo!

Zao mi te je!

moje ime ce biti urezano u ime dece koja ce reci da sam ja njima nesto stvorio... bio bih veoma radostan da moje ime bude urezano u knjigama iz istorije kao ime coveka koji je nesto uradio za Srbiju pozitivno... a tvoje ime...pa tvoje ime nece nigde postojati jer ces poginuti negde sa grupom od ko zna koliko vojnika... tvoj les mozda nece ni pronaci... i kada se sve zavrsi tvoj vodja - predsednik, premijer, vojskovodja... ce otici na pice sa njihovim i dogovoriti se... i neko ce shvatiti i reci "ljudi su ginuli nizasta... zar je to ispravna politika?"

ili "ljudi ginu tamo? zar je moguce da smo u istom veku?"...

e toliko

Jao kako si ti osećajna i iskrena k.u.r.v.i.c.a. Evo pošle mi suze...
A šta su do sada radili "nealbanskom stanovništvu" (kako se ti precizno izrazi), molili ih možda da ostanu i češkali im jaja?

Kataloški licemeri lažljivi i podli, iskeženi i narogušeni grabljivci, daleko nam bila vaša podrška :-)

╬ Iš sotone! ╬

:lol::cry:

pa do sad su i jedni i drugi imali "razloga" za klanje (90ih Srbi Albance koji nisu mogli prihvatiti ukidanje autonomije, a do sada Albanci Srbe jer su htjeli nezavisnost)
pa sad pošto ju imaju ukoliko nastave dalje sa zločinima onda sam PROTIV
i zato sam to napisao

a tvoje komplimente zadrži za jedno mjesto gdje će biti veoma rado prihvaćeni
(gej-klub):rolleyes:

ne vjerujte ni CNN ni RTS ni NOVI ni NEWS-u...... , jer oni svi rade po uputu vlasti.Pa zar nije RTS u prvim satima NATO napada na Srbiju , emitirala glazbu u eter?Srbija je "saznala" da je napadnuta iz stranih TV-a, interneta...........Sto tek rec za americke televizije (kada su nak ljepo "upakirali" "11. Rujan 2001" americkoj naciji.Opcenito da su Sloba i Bush skolovani na istom mjestu .....u Pentagonu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back