Gdje ljetovati? Sutomore ili Budva?

Caeruleus

Početnik
Poruka
5
Student, želim na more s dva prijatelja. Iz Mostara. Idemo privatnim prevozom (autom). Zanima ne šta izabrati - Sutomore ili Budva? U velikoj sam nedoumici. U Budvi sam bio, ali kod prijateljice, pa sam imao besplatan smještaj i zaljubio sam se u taj grad. Sad je malo drugačija situacija. Idem s dva prijatelja i troškove dijelom na troje. Trebamo platiti benzin i smještaj, kao i hranu, te da nam ostane za izaći. Konatali smo nositi po 200e po osobi. E sad neki govore: "Idi u Sutomore, tamo je jeftinije". Sutomore je u odnosu na Budvu jako malo mjesto, Budva je ipak grad s više zanimljvosti, provoda, dok je Sutomore mjestašce od nekih 2000 stanovnika i 700 metara plaže, mada znam da je ljeti puno više svijeta tamo. Neki kažu da im za dan dosadi u Sutomoru. Nisam više pametan. Pomozite mi. Prije sam ljetovao u Makarskoj i komotno se smještaj po osobi za noć mogao naći u rangu od 11-15e, naravno za nas s manjim budžetom (studente). Mene zanima ista stvar za Budvu i Sutomore, Znači soba s dva ili tri kreveta, ne mora biti ni klima, samo da se ima gdje prenoćiti. Po kojim se cijenama prenoćište može naći u Budvi, a po kojim u Sutomoru? I gdje je bolji noćni provod, gdje ima više domaćih pripadnica ljepšeg pola (Ruskinje me baš i ne zanimaju), gdje ima i strane i domaće muzike da mi čitavu noć ne lupa Dara Bubamara, volim slušati i Davida Guetta, Pitbulla, LMFAO itd. Znači šta izabrati po vama - Budvu ili Sutomore? Molim ako može iz iskustva ili iz prve ruke info.

Охрид за студенте!Дефинитивно!Ако не ове године онда планирај у догледно време.Цене повољније него у ц.гори,добар провод,добар народ,места за бирање итд.Размисли и распитај се.

Охрид за студенте!Дефинитивно!Ако не ове године онда планирај у догледно време.Цене повољније него у ц.гори,добар провод,добар народ,места за бирање итд.Размисли и распитај се.

Kada bude pitala za Ohrid onda joj to reci , a ne sada kada se dvoumi izmedju Sutomora i Budve. A ko zna kada ce MOZDA ici u Ohrid i da li joj se svidja. :rtfm:

sa 200 e po osobi,u budvi cete tesko naci smestaj...u sutomoru ima malo dalje od plaze da se nadje krevet za 5 e...znaci,50 e odmah za smestaj odvojiti,a ostatak na hranu i izlaske...budva jeste veca,ali je skuplja,a u sutomoru moze se naci jeftiniji smestaj a i ima provoda...pozdrav

sa 200 e po osobi,u budvi cete tesko naci smestaj...u sutomoru ima malo dalje od plaze da se nadje krevet za 5 e...znaci,50 e odmah za smestaj odvojiti,a ostatak na hranu i izlaske...budva jeste veca,ali je skuplja,a u sutomoru moze se naci jeftiniji smestaj a i ima provoda...pozdrav

Pa znam , samo sam se salio.U ravu si to za Budvu , ma da je Budva lepsa po meni. (i mirnija) :D

Za te pare može možda samo uplata Venecije (noćenje i doručak), ali ne svi troškovi. I mene je Prag na 4 dana koštao nekih 190 eura, a gde su izleti, obilasci, pića, ručak i večera!!!

imas u Veneciji jeftine hostele od 10 evra moze da lezi tamo 6 dana i svaki dan potrosi po 10 evra na lebac i so , i plati put...i eto, nije obilazio poznate muzeje i slicno,al je blejao na poznatim trgovima i stipkao zenske za dupe

ako bi da potrosis manje para onda sedi kuci, ali ako si malo ustedeo a bas hoces na more po cenu da ides i u cg idi u boku
oko hn bas ima jeftinih mesta: kumbor, zelenika, djenovici, meljine....samo da znas, koliko para toliko muzike. u cg nije bez razloga jeftino, tamo ide samo ko mora ili koga nateraju:hahaha:

ako bi da potrosis manje para onda sedi kuci, ali ako si malo ustedeo a bas hoces na more po cenu da ides i u cg idi u boku
oko hn bas ima jeftinih mesta: kumbor, zelenika, djenovici, meljine....samo da znas, koliko para toliko muzike. u cg nije bez razloga jeftino, tamo ide samo ko mora ili koga nateraju:hahaha:

Pa mozda ne zeli da se provede kao u Boki , mozda zeli neki miran odmor kao sutomore,djenovici...I dobro kazes koliko para toliko muzike. :D

Back