Student, želim na more s dva prijatelja. Iz Mostara. Idemo privatnim prevozom (autom). Zanima ne šta izabrati - Sutomore ili Budva? U velikoj sam nedoumici. U Budvi sam bio, ali kod prijateljice, pa sam imao besplatan smještaj i zaljubio sam se u taj grad. Sad je malo drugačija situacija. Idem s dva prijatelja i troškove dijelom na troje. Trebamo platiti benzin i smještaj, kao i hranu, te da nam ostane za izaći. Konatali smo nositi po 200e po osobi. E sad neki govore: "Idi u Sutomore, tamo je jeftinije". Sutomore je u odnosu na Budvu jako malo mjesto, Budva je ipak grad s više zanimljvosti, provoda, dok je Sutomore mjestašce od nekih 2000 stanovnika i 700 metara plaže, mada znam da je ljeti puno više svijeta tamo. Neki kažu da im za dan dosadi u Sutomoru. Nisam više pametan. Pomozite mi. Prije sam ljetovao u Makarskoj i komotno se smještaj po osobi za noć mogao naći u rangu od 11-15e, naravno za nas s manjim budžetom (studente). Mene zanima ista stvar za Budvu i Sutomore, Znači soba s dva ili tri kreveta, ne mora biti ni klima, samo da se ima gdje prenoćiti. Po kojim se cijenama prenoćište može naći u Budvi, a po kojim u Sutomoru? I gdje je bolji noćni provod, gdje ima više domaćih pripadnica ljepšeg pola (Ruskinje me baš i ne zanimaju), gdje ima i strane i domaće muzike da mi čitavu noć ne lupa Dara Bubamara, volim slušati i Davida Guetta, Pitbulla, LMFAO itd. Znači šta izabrati po vama - Budvu ili Sutomore? Molim ako može iz iskustva ili iz prve ruke info.