Gdje cemo veceras?

gost 113085

Elita
Poruka
17.207
Da li muzijaci uvijek moraju znati gdje da odvedu svoje mile zenke ili za ime Bozije moze i ona sama neshto predloziti? ili ako vam je vec svejedno oboma, u prvi kafic/klub/restoran koji naletite sjednete...

kolegica forumashica kaze:
kod mene je greska broj jedan kad me muskarac pita "gde cemo?"

ako nisam rekla gde bi zelela da izadjem ,on u svakom trenutku mora imati neku opciju u glavi,nebitno sta je i gde je....restoran,kafic,klub...

pitam je zashto ona odgovara
zasto? ako ne zna sta bi radio sa mnom,ne treba ni da bude sa mnom....

e sad, tema nije o njoj, vec o ovom zenskom mishljenju koje sam cula hiljadu puta a mene navodi na zakljucak koji sam i njoj rekla
a je l' to znaci da trebash da se ubijesh jer ne znash ni sama shta bi sa sobom? ako koristimo tu tvoju logiku dolazimo do tog zakljucka

a vi?
kako te?

ako je tema bila....shta me briga :p

Klasicno pros.eravanje kome su forumasice sklone
Moglo bi da bude problem samo ako bi muskarac stalno pitao gde da je vodi, stalno pustao da ona bira, da ona odlucuje, stalno prihvatao njen izbor, nikad ne bi imao svoje misljenje i odluke....to bi je brzo smorilo
A naravno da ce u bilo kom odnosu koji traje neko vreme, biti neizbezno da on pita "gde cemo"

Klasicno pros.eravanje kome su forumasice sklone
Moglo bi da bude problem samo ako bi muskarac stalno pitao gde da je vodi, stalno pustao da ona bira, da ona odlucuje, stalno prihvatao njen izbor, nikad ne bi imao svoje misljenje i odluke....to bi je brzo smorilo
A naravno da ce u bilo kom odnosu koji traje neko vreme, biti neizbezno da on pita "gde cemo"

oke...znamo da ovdje svi serru :)

nego...da li te je neka u RLu blijedo pogledala kad si je pitao gdje cemo i krenula kokodakati kako to valjda ti trebash da znash?

oke...znamo da ovdje svi serru :)

nego...da li te je neka u RLu blijedo pogledala kad si je pitao gdje cemo i krenula kokodakati kako to valjda ti trebash da znash?

Pa ne mogu bas da se setim, ali mislim da nije.
To su bre banalne stvari koje se brzo dogovore.
Ako se dogovaramo da se vidimo prvi put, onda je ok da ja imam nekoliko opcija gde bi mogli da odemo
Mada mi nije problem da pitam ima li ona neko mesto na koje rado odlazi ili se tamo lepo oseca
Al ja da glumim nekog alfa muzjaka koji u svakom momentu ima resenje za sve, mnogo me briga

Back