Gdeste cetnici ?

Jeste li bili na Ravnoj Gori ?

• Ne, nisam nikada bio.

• Da, jesam jednom.

• Ne, nepada mi nepamet.

• Ne, nisam ali razmisljam da odem tamo .

• Da, bio sam vise puta i ici cu opet .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Imam dva bezzuba vazda pijana matorca u komsiluku, i to mi je dovoljno.
Ne bih mogao da podnesem nekoliko stotina njih.
Nekako su mi prokleto ruzni, a ja sam po prirodi esteta, te radije odlazim na zurke... koncerte... mesta gde se okupljaju mladi, lepi i pametni ljudi, pretezno zenskog pola :cool:

Jel neko bio u Ravnu Goru?
d_ravna-gora.jpg

Bilo na sabor ili letovanje :
http://www.tz-ravnagora.hr/

Брате...четника, љотићеваца и сл..више нема...
А ово што прави СПО и СРС на Равној Гори је све, само не скуп Срба националиста!

Нисам био, нити бих ишао. У данашње време тамо се окупљају само кафански четници, поклоници излапелог Курјака Драшковића који са четништовом и национализмом имају везе исто као и са летом у свемир. Никад с њима и нигде.

:ok::ok::ok:

Наравно, исто мислим! Сада ће да нас излапели секретар Мике Шпиљка и претплаћени хохштаплер на доручак у Белој кући Драшковић учи четништву...ахахаха........

п.с. репутација

п.п.с. Ово што раде на Равној Гори - ТО ЈЕ ВИШЕ САБОР СТАТИСТА ИЗ БУЛАЈИЋЕВИХ ФИЛМОВА а преостали Четници и њихове присталице који су углавном чланови Равногорског покрета углавном иду у село Ба - е тамо сам био, наравно.

Poslednja izmena:
:ok::ok::ok:

Наравно, исто мислим! Сада ће да нас излапели секретар Мике Шпиљка и претплаћени хохштаплер на доручак у Белој кући Драшковић учи четништву...ахахаха........

п.с. репутација

п.п.с. Ово што раде на Равној Гори - ТО ЈЕ ВИШЕ САБОР СТАТИСТА ИЗ БУЛАЈИЋЕВИХ ФИЛМОВА а преостали Четници и њихове присталице који су углавном чланови Равногорског покрета углавном иду у село Ба - е тамо сам био, наравно.

..sebo ...BA.....jel to mozda Ljig...:think:..

Ravna_Gora.jpg

Apartmani u Hrvatskoj Ravna Gora

Ravna Gora. Smještaj na Ravnoj Gori. Apartmani, sobe, hoteli i ostali turistički kapaciteti Ravna Gora i okolica.

http://www.apartmanija.hr/apartmani/ravna-gora

Је л' ово реклама за неки од преосталих конц-логора за Србе??? :rtfm:

Ма...змислиће ујке и Дражу ако треба - само да дођу до које кинте...:hahaha:

pogledajte semafor...:hahaha: :hahaha: :hahaha: ...
iwo jima 31
Миле саКлисе 8
Waterfall 7
Шомми 6
Machony 6
Reckless 5
ZRNANS83 5
Homoljac 3
Beclija² 3
Enchanted 2
eremita 2
Marty Misterija 1
VW1302S 1
adem_ks 1
NSCZ 1
~egida 1
dragosh 1
Salle Buddha 1
chat-nik 1
Rechke 1
Izdajica 1
wujaymarkoff 1
..:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Цитат:
Оригинал поставио eremita
Је л' ово реклама за неки од преосталих конц-логора за Србе??? :rtfm:

Ма...измислиће ујке и Дражу ако треба - само да дођу до које кинте...:hahaha:

.. četnici su .."povijesna atrakcija"..ako moze da se zaradi koja kinta...zasto ne..:hahaha: :hahaha: ..

Па не би вам било први пут ДА НА МАСОВНИМ ГРОБНИЦАМА СРБА ЗАРАЂУЈЕТЕ... тако сте измислили и ону "Госпу која се указала" а у ствари
су се БЕЛАСАЛЕ КОСТИ ПОБИЈЕНИХ СРБА У ЈАМИ...

Back