Gde vodite decu kad je ružno vreme?

"Kockica" Pinki, Zemun
"Lavirint" u Bulevaru
"Puf- Puf", kod opstine Novi Beograd
"Lumpi" TC Merkator
"Mc Donalds"

Ovo su igraonice, gde moji klinci bezbrizno uzivaju. Izmore se samo tako!Ako im je dosta "Fizicke aktivnosti", onda sednu za stocice i crtkaju nesto ili slazu kockice.
Ne znam, za neke roditelje ovo su skupe aktivnosti da bi bile svakodnevne kada je napolju ruzno vreme, ali tu je "Lumpi", gde se ulaz ne placa. Ako vas zanimaju cene, po detetu je 180din u "Puf-Pufu" (vreme neograniceno), "Kockica" mislim da je oko 80din/h, "Lavirint" oko 60din/h....

Zavisi gde stanujes. Imas na Vidikovcu prelepu igraonicu, otvorena je pre par meseci. Po meni ni cene nisu visoke: sat vremena 90din, dva sata 150din, neograniceno 180din. Ni cene pica nisu visoke: sokovi 35din, espreso valjda 40din. Dete mozes u svakom trenutku da vidis kroz staklo. Sve igracke su od gume, dole je strunjaca i sve je ogradjeno sundjerom i gumom tako da dete ne moze da se povredi.

Puf puf je definitivno najbolji izbor,ali na zalost vikendom je ogromna guzva,i ne preporucujem.
Cisto je i maksimalno prilagodjeno deci pa cak i onoj najmladjoj.Devojke koje su angazovane da se brinu o njima se trude posebno one koje su u boksu za bebe(deca do recimo 2 godine.)i tu je pristup starijoj deci zabranjen.
Postoje cak i fenovi za kosu posto su cesto "gola voda",Postoji i mesto za presvlacenje pelena i stocici gde mogu malo da predahnu crtajuci npr.
Roditelji za to vreme pijuckaju pice,a predvidjena su mesta za pusace i ne pusace,sto se bas i ne postuje do kraja.
Elem od svih postojecih Puf Puf je najbolja varijanta.Svaka cast osnivacu na ideji jer zimi je stvarno problem kako ih zabaviti.

Back