KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.215
КАКО И ГДЕ ВИДИТЕ СЕБЕ ЗА 10 ГОДИНА? Дакле, на пословном, приватним, породичном и уопште, животном плану? Да ли сте икада размишљали о томе?
Pa vec sad sam zavrsio bitne opterecujuce zivotne zadatke,tako da se vidim u ladovini i daj boze zdravlja putovanjima bajsem i na more 2x godisnjeКАКО И ГДЕ ВИДИТЕ СЕБЕ ЗА 10 ГОДИНА? Дакле, на пословном, приватним, породичном и уопште, животном плану? Да ли сте икада размишљали о томе?
ma beži bre..kakvih 10. dece..Nina i ja imamo 10 dece..
Pa bas,Gde si sad našao to da pitaš? Pojma nemam ni kako će mi biti za mesec dana.
Gde si sad našao to da pitaš? Pojma nemam ni kako će mi biti za mesec dana.
LijepoU penziji, van Beograda, međ' šljivama... živim skromno i mirno, ne gledam TV, imam ograničen internet i čitam ponovo sve one knjige koje sam volela.
Za deset godina vidim sebe kao uspešnu devojku na poslovnom polju,kao majku petoro dece,kako uzivam brinuci se o njima i o mom suprugu.КАКО И ГДЕ ВИДИТЕ СЕБЕ ЗА 10 ГОДИНА? Дакле, на пословном, приватним, породичном и уопште, животном плану? Да ли сте икада размишљали о томе?
U penziji, van Beograda, međ' šljivama... živim skromno i mirno, ne gledam TV, imam ograničen internet i čitam ponovo sve one knjige koje sam volela.
U nekom novom stanu, u istom gradu, u kom živim sam(U tom stanu)
Zasto samoca?U nekom novom stanu, u istom gradu, u kom živim sam(U tom stanu)