Pele_cool_boy
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
Narocito pitanje za devojke, gde najvise volite da vam dragi drzi ruke dok se ljubite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si ti..... linearna. Je l' da?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Na njegovom qurcu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tooooooooooooo........svaka ti je ka njegoševa......
Narocito pitanje za devojke, gde najvise volite da vam dragi drzi ruke dok se ljubite?
Nešto mi je promaklo izgleda. Čije ruke da drži? Moje ili svoje? Ili me pitaš gde bih ja da držim svoje ruke? Ili je možda pitanje gde on voli da držim svoje ruke na njemu, ili njegove ruke na sebi ili njemu? Stvarno :???:
E ako je ovo ono pitanje za valjanje ruku po bulji, ne, većina devojaka to baš i ne voli, osim ako su već spavale sa likom. Jesam li ti pomogla? Trudila sam se![]()
Na kukovima, na ledjima, na gornjem delu gooze.... i saranje s jednog na drugo...![]()
Voliš ti i srednji deo guze, Pero.
Drito u centar.
Pa dok ljubim idem polako.... nije gust odma u centar... mada kad se nalozim onda naravno da volim i po sred gooze i pice i sisama i svog ostalog tela...![]()
A el se ložiš na muškarce?![]()
Ne naravno.
Nemoj samo seci vene sada.![]()