Gde vam je osmeh?

Tamo pred kraj sledeće sedmice kad završimo taj poslić u pčelinjaku.
Mana ove vrste posla je što imam povremeno tho dana kada dodješ kući samo da legneš u krevet. Da ne pričam o tome da nas čekaju ustajanja pre četri ujutru(kad budemo selili pčele na bagrem i kasnije suncokret) ili odlasci u Ljuboviju(gde imamo drugi, manji pčelinjak)

Octaspring+True+Evolution+Pillow.jpg

Poslednja izmena:
Ovo je era kompjutera bleeeeeee,tv uredjaja,era pametnih ljudi koji i po nekoliko jezika znaju,koji i po par fakulteta imaju,a koji,neretko,imaju tuzan izraz lica...Dajte da nam zivot ne pojede kompjuter,niti tv...Dajte da nam na licu bude osmeh,uprkos svemu...Hajde da pomognemo svima,kad vec te iste kompjutere koristimo,da ih na jedan koristan nacin upotrebimo...savetima.
Neka ovo bude tema,gde cemo jedni drugima davati savete kako da sto lepse uredimo zivote,a da sto manje budemo robovi danasnjice!...Mislim da je nuzno da se setimo svih starih vremena,ne bi li smo iz njih povratili bar malo smirenosti i umetnosti zivljenja...Polako,gde mi to zurimo...Ovaj trenutak sada je jedini sto zasigurno imamo...Gde se izgubila spontanost u svemu,i sta je ono sto coveku guta vreme,a on toga nije ni svestan...Za cas prodju godine,a tako moze i celi zivot...STOP...Zivot nije kros,vec maraton...Zivot ne bi trebao da bude jedan veliki stres,vec sreca na svakom koraku...Sta predlazete...Izvolite...Dajte masti na volju...Pisite o svemu sto je lepo,a mozda pomalo zaboravljeno...:hvala:
Dora su to vremena bila kad nije bilo kompijutera, medjutim i bez tv je bilo puno puno bolje nego sad verujem da je bilo, i bez radija i telefona.
Kako su tad ljudi ziveli?
A, sada gledam jbt u pm kako ce neko da odreaguje na moj post i to nije post vec vraga svetog pitaj sta je post je vezan za crkvu
Idem da naucim da lucidno sanjam da se vratim u ta vremena bez tv televizije i recimo da sam negde na pacifiku da letim umesto aviona na havaje gde me ceka brdo plantaza kokosa da prodam, da to cu da sanjam :) ali kako da budem svestan u snu da znam da sanjam? rijaliti chek metoda? nije rijaliti tv nego kao reality chek tj naci nesto sto se ne bi desilo na javi, npr da pogledam na sat nekoliko puta ako vreme cas pokazuje jedno cas drugo tad sanjam ili, ostaviti dinar metalni da stoji u mestu ili zavrtiti, ako se bude non stop vrtio sanjam
e sad glavno pitanje,
kako isprogramirati san da se tacno sanja ono sto hocu?

E, sanjao sam ali nisam mogao da kontrolisem jos san, i nisam sanjao sta sam hteo jer ne vodim redovno dnevnik snova i ne citam sta sam sanjavao
sanjao sam da me je onaj glumac sto glumi u betmenu cillian murphy bio neki trener zenske sportske reprezentacije necega, i kada sam ga pitao otkud on tu, on mi je uperio ruku na zid pokazivsi mi Kozbija kozbi crnac onaj cozbijev sov sto ima, trener mi je rekao da je sve to pocelo od njega.

Onda sam legao na onu stolicu za lezanje a pored mene je lezala neka reprezentativka i bili smo rukama podboceni na glavi tj na rukama se oslanjali glavu, i tada se secam jako dobro, da je rukom dodirnila moju ruku tada su usle jos njih i to sve u atletcskama i donjim delovima treneraka, e sad, ne znam kako da upravljam snom i da budem jos svesniji da sanjam da znam da sanjam

Back