Gde vam je brojilo za struju?

pele27

Primećen član
Poruka
959
Zanima me da li je nekome od vas brojilo U kuci? Dakle, da morate da pustite ovog decka sto cita struju U kucu! Naime, meni je sada brojilo na terasi, dakle spolja. Medjutim, planirao sam da pola terase zazidam, tj da napravim predsoblje. U tom slucaju bi mi sat bio unutra. Nije problem sa deckom koji cita struju jer bi ga naravno uvek pustio unutra ili mu ostavio podatke negde na kapiji ako nismo tu. Ali moje pitanje je - da li po zakonu smem da ostavim sat unutra ili ga moram premestati a osecam da to mora samo neko ovlasceno lice i Boga pitaj koliko to kosta!! Kako je kod vas?

Zanima me da li je nekome od vas brojilo U kuci? Dakle, da morate da pustite ovog decka sto cita struju U kucu! Naime, meni je sada brojilo na terasi, dakle spolja. Medjutim, planirao sam da pola terase zazidam, tj da napravim predsoblje. U tom slucaju bi mi sat bio unutra. Nije problem sa deckom koji cita struju jer bi ga naravno uvek pustio unutra ili mu ostavio podatke negde na kapiji ako nismo tu. Ali moje pitanje je - da li po zakonu smem da ostavim sat unutra ili ga moram premestati a osecam da to mora samo neko ovlasceno lice i Boga pitaj koliko to kosta!! Kako je kod vas?
Мени је у кући, тј у ајнфорт капији, па кад читач уђе, џукци јаве и ја (или жена, или деца)виде и само му махнемо.
Наравно да бројило не мора бити ван куће/стана.

Мени је у кући, тј у ајнфорт капији, па кад читач уђе, џукци јаве и ја (или жена, или деца)виде и само му махнемо.
Наравно да бројило не мора бити ван куће/стана.

Hm..da li je ova info sigurna?(daj Boze da jeste). Ja i dodjoh ovde da pitam s obzirom da me juce neki kolega napade da to ne smem nikako da uradim..da mora biti na spoljnom zidu..

Kod mojih roditelja brojilo je već 20 godina unutar kuće. U predsoblju, tačnije. Nekada je ulaz u kuću drugačije izgledao, pa je onda ta ulazna veranda zatvorena i brojilo je unutra. Nikada nikakvih problema nije bilo. Nisu ti kvadrati, tih nekoliko, dobijenih na taj način, nikada ni legalizovani, nikakva dozvola za to nije izdata. Ne, zaista nikada problema nije bilo, onaj čilager pozvoni, otvore mu vrata, očita i ode.

meni je na jednoj kuci unutra na drugoj spolja i ako mozete da birate stavite unutra, jer ovo spoljno otvaraju kinci ili ko vec i ugase na struju u kuci, pa sam morala da kupim panicne lampe da bi primetila i nocu nestanak strje, da izadjem da upalim, ....
ali ako zivite u normalnom okruzenju sve jedno je :)

I meni je u kuci,od kad je sazidana,a ima skoro 3 decenije.Mada su sad krenuli da kace brojila o bandere,sto grozno izgleda i nigde to ne videh u svetu.

Back