Gde upoznati kvalitet?

Mnogi vredni i ozbiljni ljudi kažu da ne žele u noćnim provodima i izlascima da upoznaju partnera, već na mestima gde dolaze ljudi koji su nešto stekli, isto kao oni vredni, odgovorni itd. ..

I naletih sad na reels gde žena predlaže da se u teretanu ide vikendom u 9 am.

Ima li još sličnih predloga?

Isto sam odgovorila kad su me pre x godina savetovali da krenem u klabing.
Naprosto nisam želela da upoznam partnera u takvom ambijentu, jer to nije životni stil koji živim i ne bih mogla da održavam iluziju da jeste. Upoznala sam u teretani, ali pre 9 ujutru.

Zašto pre 9, pitaš se sigurno. Pa jer u 9 ujutru u teretani je samo nezaposlena osoba. Ustvari, ja i jesam upoznala u teretani, ali mi je rekao da dolazi isključivo pre 9 jer od 9 kreće da radi (u svojoj firmi).
Tako da traži ove što dolaze sabajle.
I teretana je odlična da proveriš da li smrdi. Ako smrdi rano ujutru, nema tu 'leba. Ako ne smrdi + ako ti se sviđa njegov znoj, to je to.
U teretani takođe možeš da mu vidiš manire, jel džiberčina koja arlauče, ostavlja znojave fleke na spravama, ne postavlja peškir pod dupe, itd.

Osim toga: u Idei Organic (šopinguje zdrave namirnice)

Takođe, da nema aplikaciju za dostavu hrane (lenj, debeo)

Ne ide na grupne treninge gde dolaze mahom žene, jer.. gross + predatorski

Na bazenu, jer brine za svoj kardio kapacitet, znači sposoban je da te dobro j.ebe, ništa gore od oznojenog zadihača kome padne svako malo

I naravno, na poslu, tu odmah možeš da vidiš ko je i šta je.

Takođe u vožnji bajsa nećeš upoznati kvalitet

Poznato je da pasionirani vozači bajsa imaju problem sa polnim organima,
a drugo - možeš da sretneš samo pandurski par koji patrolira krajem i dobaci ti da moraš da nosiš kacigu (desilo mi se). A niko pošten neće za pandura

Isto sam odgovorila kad su me pre x godina savetovali da krenem u klabing.
Naprosto nisam želela da upoznam partnera u takvom ambijentu, jer to nije životni stil koji živim i ne bih mogla da održavam iluziju da jeste. Upoznala sam u teretani, ali pre 9 ujutru.

Zašto pre 9, pitaš se sigurno. Pa jer u 9 ujutru u teretani je samo nezaposlena osoba. Ustvari, ja i jesam upoznala u teretani, ali mi je rekao da dolazi isključivo pre 9 jer od 9 kreće da radi (u svojoj firmi).
Tako da traži ove što dolaze sabajle.
I teretana je odlična da proveriš da li smrdi. Ako smrdi rano ujutru, nema tu 'leba. Ako ne smrdi + ako ti se sviđa njegov znoj, to je to.
U teretani takođe možeš da mu vidiš manire, jel džiberčina koja arlauče, ostavlja znojave fleke na spravama, ne postavlja peškir pod dupe, itd.

Osim toga: u Idei Organic (šopinguje zdrave namirnice)

Takođe, da nema aplikaciju za dostavu hrane (lenj, debeo)

Ne ide na grupne treninge gde dolaze mahom žene, jer.. gross + predatorski

Na bazenu, jer brine za svoj kardio kapacitet, znači sposoban je da te dobro j.ebe, ništa gore od oznojenog zadihača kome padne svako malo

I naravno, na poslu, tu odmah možeš da vidiš ko je i šta je.
А где да оде возач ГСП-а који вози први јутарњи из погона "Космај"? Он мора да је на окретници у 04:30.

Ljudi treba da idu na mesta gde je moguće ostvariti kontakt sa nekim. Kome je cilj nekoga da upozna. I to na ona mesta gde idu ljudi koje bi cenio. Sad , gde? 😀
Crkva, kazaliste, znanstveni skup, more,gradski trg,Mars,Ande,stratosfera...
Ne trazi takav odgovor jer nema ga, znan da si pametna i da znas,pitanje si postavila tek onako..
Mislim da "tvog covika" krije fatum sam, sudba,ljubav kao kategorija...
Ako ljubav jest kategorija bozanskog pronaci ce te..:)
Bas sutra u rano prijepodne..:)

Back