Sara
Poznat
- Poruka
- 7.089
To je bio zakljucak, ne pitanjeJer si prva počela iako te niko nije dirao.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bio zakljucak, ne pitanjeJer si prva počela iako te niko nije dirao.
Ko je rekao da je to bilo pitanje? Tvoj zaključak je najmerodavniji?To je bio zakljucak, ne pitanje
Tako je, ljubi bratKo je rekao da je to bilo pitanje? Tvoj zaključak je najmerodavniji?
To možda tebi ali meni tvoj zaključak nije uopšte merodavan.Tako je, ljubi brat
Oni koji su toliko sposobni da svakog dana u 9h ne moraju raditi ništa za novac, imaju svoje teretaneMa dođu, obično imaju personalne trenere
Не. Мораш ти.Pa ne znam, na jednoj mojoj temi pre neki dan o kalkulatoru jedan tip rešio što mi treba. Možda on?
Mnogi vredni i ozbiljni ljudi kažu da ne žele u noćnim provodima i izlascima da upoznaju partnera, već na mestima gde dolaze ljudi koji su nešto stekli, isto kao oni vredni, odgovorni itd. ..
I naletih sad na reels gde žena predlaže da se u teretanu ide vikendom u 9 am.
Ima li još sličnih predloga?
А где да оде возач ГСП-а који вози први јутарњи из погона "Космај"? Он мора да је на окретници у 04:30.Isto sam odgovorila kad su me pre x godina savetovali da krenem u klabing.
Naprosto nisam želela da upoznam partnera u takvom ambijentu, jer to nije životni stil koji živim i ne bih mogla da održavam iluziju da jeste. Upoznala sam u teretani, ali pre 9 ujutru.
Zašto pre 9, pitaš se sigurno. Pa jer u 9 ujutru u teretani je samo nezaposlena osoba. Ustvari, ja i jesam upoznala u teretani, ali mi je rekao da dolazi isključivo pre 9 jer od 9 kreće da radi (u svojoj firmi).
Tako da traži ove što dolaze sabajle.
I teretana je odlična da proveriš da li smrdi. Ako smrdi rano ujutru, nema tu 'leba. Ako ne smrdi + ako ti se sviđa njegov znoj, to je to.
U teretani takođe možeš da mu vidiš manire, jel džiberčina koja arlauče, ostavlja znojave fleke na spravama, ne postavlja peškir pod dupe, itd.
Osim toga: u Idei Organic (šopinguje zdrave namirnice)
Takođe, da nema aplikaciju za dostavu hrane (lenj, debeo)
Ne ide na grupne treninge gde dolaze mahom žene, jer.. gross + predatorski
Na bazenu, jer brine za svoj kardio kapacitet, znači sposoban je da te dobro j.ebe, ništa gore od oznojenog zadihača kome padne svako malo
I naravno, na poslu, tu odmah možeš da vidiš ko je i šta je.
Са списка станара и са списка запослених... ништа.I naravno, na poslu, tu odmah možeš da vidiš ko je i šta je.
Crkva, kazaliste, znanstveni skup, more,gradski trg,Mars,Ande,stratosfera...Ljudi treba da idu na mesta gde je moguće ostvariti kontakt sa nekim. Kome je cilj nekoga da upozna. I to na ona mesta gde idu ljudi koje bi cenio. Sad , gde?
FinansiskomeU kom smislu kvalitet?
Baustel Frankfurt centar.Finansiskome
Nije ona rekla da hoće da muva momke u teretani,Teretana je jedno od objektivno najgorih mesta za muvanje, al me mrzi da obrazlažem