Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 221.609
Naci ni preko veze ne moz se nadje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PaProbaj pa tek onda nešto kaži. Mada ne trudi se nisam zainteresovan.
Zato što mi se život ne vrti oko tebe ili oko neke koja je tebi slična?Pa
kazem ja....
Nije tebi lako.
Uredu je, ne bi te vise zadrzavala.Zato što mi se život ne vrti oko tebe ili oko neke koja je tebi slična?
Tipicno musko sa nizak nivo testosterona.
Ne znam zašto si uopšte i pokušavala.Uredu je, ne bi te vise zadrzavala.
.Feminizam ubi sve ljudsko pa i to maloТо је тренд цивилизацијске декаденције.
Мушки принцип се гаси, ако нема женског принципа
Sto smarasNe znam zašto si uopšte i pokušavala.
.Feminizam ubi sve ljudsko pa i to malo
Od feminizam jedino podrzavam i cenim pravo na glas, sve ostalo ko sto si i rekao... ubio je sve u zenu pa i zenstvenost.Феминизам настаје појавом модерног мушкарца. Тако кажу западни метафизичари између 2 свецка рата иако тада феминизам није постојао, (наслутили су га мудраци) али жене су постајале све одбојније према мужевима, кући и породици.
Kuvacu ja nije problem.Vako neka nema nista a
Pogledajte prilog 1618520
Jer si prva počela iako te niko nije dirao.Sto smaras
Nije bio los.......I tako prodje jos jedan dan na forumu.
Naočare obavezno.Кинотека, свеучилиште, комеморације, јавна предавања,...
A forumasi model do modelaForumašice su debele i zapuštene, škart koji lovi u mutnom
Mnogi vredni i ozbiljni ljudi kažu da ne žele u noćnim provodima i izlascima da upoznaju partnera, već na mestima gde dolaze ljudi koji su nešto stekli, isto kao oni vredni, odgovorni itd. ..
I naletih sad na reels gde žena predlaže da se u teretanu ide vikendom u 9 am.
Ima li još sličnih predloga?
Evo sad je pregledamJel' vidis Paula gde ode tvoja tema?
Pa ne znam, na jednoj mojoj temi pre neki dan o kalkulatoru jedan tip rešio što mi treba. Možda on?То ће @Paula да каже где има квалитет.
Ma dođu, obično imaju personalne trenereVerovatnoća da se u teretani ujutru može naći stabilan ozbiljan i sposoban muškarac je manja nego da vidiš leteći tanjir iznad slavije