крсташ
Poznat
- Poruka
- 7.193
Питање је било реторичко...Ne mogu time da se bavim
Žene mi nisu interesna zona.
A nisam ni ljubavni savetnik.
Igraj se, nadi sam odgovor.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Питање је било реторичко...Ne mogu time da se bavim
Žene mi nisu interesna zona.
A nisam ni ljubavni savetnik.
Igraj se, nadi sam odgovor.
I moj odgovor istoПитање је било реторичко...
Знам.I moj odgovor isto
Verovatnoca je velika samo sto ti likovi dodju, treniraju i odu. Nisu tu za bilo kakva upoznavanja. Kako bi mu neka prisla… aj se nadjemo ovde subotom ujutro, onda ne moras na posaoVerovatnoća da se u teretani ujutru može naći stabilan ozbiljan i sposoban muškarac je manja nego da vidiš leteći tanjir iznad slavije
Muški su uglavnom oguglali na žene. Pigledaju, naparaju oči i toliko. Ko ima vremena i živaca da u neki ozbiljnim godinama "obara ruke" sa nekom prelepoticom i zavodnicom? Ima zaluđenika ali sigurno nisu većina.Verovatnoca je velika samo sto ti likovi dodju, treniraju i odu. Nisu tu za bilo kakva upoznavanja. Kako bi mu neka prisla… aj se nadjemo ovde subotom ujutro, onda ne moras na posao
За натезање са "заводницама" требају средства.Meni na primer veće zadovoljstvo da pogledam utakmice timova za koje navijam nego da se natežem sa nekom zavodnicom.
Rekla je tačno ovakoMnogi vredni i ozbiljni ljudi kažu da ne žele u noćnim provodima i izlascima da upoznaju partnera, već na mestima gde dolaze ljudi koji su nešto stekli, isto kao oni vredni, odgovorni itd. ..
I naletih sad na reels gde žena predlaže da se u teretanu ide vikendom u 9 am.
Ima li još sličnih predloga?
I vremena i sredstva. Prevazišao sam sedenje na klupicama odavno. Znači ja treba da posvetim ceo svoj život da osvojim i zadržim nekako neku prelepoticu? Pa nisam mačka da imam 9 života, toliko toga ima na ovom svetu da se gleda, čita, poseti, sportovi ne zna se koji bolji od kojeg.За натезање са "заводницама" требају средства.
sta ti drugo preostajeMuški su uglavnom oguglali na žene. Pigledaju, naparaju oči i toliko. Ko ima vremena i živaca da u neki ozbiljnim godinama "obara ruke" sa nekom prelepoticom i zavodnicom? Ima zaluđenika ali sigurno nisu većina.
Šta ste vi umislili l, da će mnogi da vas vode od ručka do večere dok vi ne osetite "da je to to"? Meni na primer veće zadovoljstvo da pogledam utakmice timova za koje navijam nego da se natežem sa nekom zavodnicom.
Прелепотица зна да се око ње окреће њих 500 па може и да тражи то. Неће сигурно да гледа "Срећне људе" и да једе исто јело три дана.I vremena i sredstva. Prevazišao sam sedenje na klupicama odavno. Znači ja treba da posvetim ceo svoj život da osvojim i zadržim nekako neku prelepoticu? Pa nisam mačka da imam 9 života, toliko toga ima na ovom svetu da se gleda, čita, poseti, sportovi ne zna se koji bolji od kojeg.
Praćenje sporta i čitanje stvari koje me zanimaju.sta ti drugo preostaje
Виртуелни свет.Praćenje sporta i čitanje stvari koje me zanimaju.
Šta ćeš ovde? Meni bitno da se lepo osećam.Виртуелни свет.
Овде постоји интеракција.Šta ćeš ovde? Meni bitno da se lepo osećam.
Pa postoji interakcija i dok gledam sport, navijam, nerviram se, gledam kako se drugi u direktnom prenosu nerviraju.Овде постоји интеракција.
Не постоји.Pa postoji interakcija i dok gledam sport, navijam, nerviram se, gledam kako se drugi u direktnom prenosu nerviraju.
Ok ako ti to ne predstavlja zadovoljstvo, meni predstavlja.Не постоји.
Ја сам престао да пратим све то одавно.
Voljeni klub ili sportista može samo da izneveri moja očekivanja ali ne može da me razočara, uvek je na tačno dogovorenom mestu u dogovoreno vreme i juri sa mnom za istim ciljem - za pobedom. Sa prelepoticom ne funcionišu stvari baš tako jednostavno.Веће од прелепотице?
Tipicno musko sa nizak nivo testosterona.Muški su uglavnom oguglali na žene. Pigledaju, naparaju oči i toliko. Ko ima vremena i živaca da u neki ozbiljnim godinama "obara ruke" sa nekom prelepoticom i zavodnicom? Ima zaluđenika ali sigurno nisu većina.
Šta ste vi umislili l, da će mnogi da vas vode od ručka do večere dok vi ne osetite "da je to to"? Meni na primer veće zadovoljstvo da pogledam utakmice timova za koje navijam nego da se natežem sa nekom zavodnicom.
Da idete na seoske vašare pa da gledate ko izlazi da pomaže roditeljima oko prodaje ili kupovine.Mnogi vredni i ozbiljni ljudi kažu da ne žele u noćnim provodima i izlascima da upoznaju partnera, već na mestima gde dolaze ljudi koji su nešto stekli, isto kao oni vredni, odgovorni itd. ..
I naletih sad na reels gde žena predlaže da se u teretanu ide vikendom u 9 am.
Ima li još sličnih predloga?
Probaj pa tek onda nešto kaži. Mada ne trudi se nisam zainteresovan.Tipicno musko sa nizak nivo testosterona.
sta znas?astrologija?