Gde upoznati kvalitet?

Verovatnoca je velika samo sto ti likovi dodju, treniraju i odu. Nisu tu za bilo kakva upoznavanja. Kako bi mu neka prisla… aj se nadjemo ovde subotom ujutro, onda ne moras na posao :lol:
Muški su uglavnom oguglali na žene. Pigledaju, naparaju oči i toliko. Ko ima vremena i živaca da u neki ozbiljnim godinama "obara ruke" sa nekom prelepoticom i zavodnicom? Ima zaluđenika ali sigurno nisu većina.

Šta ste vi umislili l, da će mnogi da vas vode od ručka do večere dok vi ne osetite "da je to to"? Meni na primer veće zadovoljstvo da pogledam utakmice timova za koje navijam nego da se natežem sa nekom zavodnicom.

Meni na primer veće zadovoljstvo da pogledam utakmice timova za koje navijam nego da se natežem sa nekom zavodnicom.
За натезање са "заводницама" требају средства.

Онда се лако нађе изговор у виду "ја волим да пијем пиво на клупи" или "драже ми је да седим и да причам са мојим људима".

Mnogi vredni i ozbiljni ljudi kažu da ne žele u noćnim provodima i izlascima da upoznaju partnera, već na mestima gde dolaze ljudi koji su nešto stekli, isto kao oni vredni, odgovorni itd. ..

I naletih sad na reels gde žena predlaže da se u teretanu ide vikendom u 9 am.

Ima li još sličnih predloga?

Rekla je tačno ovako
Idite na vežbe u osam ujutru
Ako sretnete nekoga u teretani u to vreme….
Ni ona nije sigurna ali je mnogo lepa da je gledaš dok ti iznosi genijalno rešenje

Dakle cela teorija o stabilnom muškarcu se zasniva na teoriji

За натезање са "заводницама" требају средства.
I vremena i sredstva. Prevazišao sam sedenje na klupicama odavno. Znači ja treba da posvetim ceo svoj život da osvojim i zadržim nekako neku prelepoticu? Pa nisam mačka da imam 9 života, toliko toga ima na ovom svetu da se gleda, čita, poseti, sportovi ne zna se koji bolji od kojeg.

Muški su uglavnom oguglali na žene. Pigledaju, naparaju oči i toliko. Ko ima vremena i živaca da u neki ozbiljnim godinama "obara ruke" sa nekom prelepoticom i zavodnicom? Ima zaluđenika ali sigurno nisu većina.

Šta ste vi umislili l, da će mnogi da vas vode od ručka do večere dok vi ne osetite "da je to to"? Meni na primer veće zadovoljstvo da pogledam utakmice timova za koje navijam nego da se natežem sa nekom zavodnicom.
sta ti drugo preostaje :(

I vremena i sredstva. Prevazišao sam sedenje na klupicama odavno. Znači ja treba da posvetim ceo svoj život da osvojim i zadržim nekako neku prelepoticu? Pa nisam mačka da imam 9 života, toliko toga ima na ovom svetu da se gleda, čita, poseti, sportovi ne zna se koji bolji od kojeg.
Прелепотица зна да се око ње окреће њих 500 па може и да тражи то. Неће сигурно да гледа "Срећне људе" и да једе исто јело три дана.

Сви користе оно што имају до краја.

Tipicno musko sa nizak nivo testosterona.

Mnogi vredni i ozbiljni ljudi kažu da ne žele u noćnim provodima i izlascima da upoznaju partnera, već na mestima gde dolaze ljudi koji su nešto stekli, isto kao oni vredni, odgovorni itd. ..

I naletih sad na reels gde žena predlaže da se u teretanu ide vikendom u 9 am.

Ima li još sličnih predloga?

Da idete na seoske vašare pa da gledate ko izlazi da pomaže roditeljima oko prodaje ili kupovine.

Po ataru više nikoga nema da okopava kukuruz i suncokret

Mjesta gdje sve mozete upoznati zene a to i astroloski povezati

1.kafici (Venera - Vaga)
2.klubovi (Mars - Ovan)
3.biblioteke ( Djevica - Merkur)
4.fitnes centri (Mars - Ovan)
5.kazina (Jupiter - Strijelac)
6.kladionice (Jupiter -Strijelac)
7.restorani ( Venera - Bik)
8.putovanje duze i krace (Jupiter i Merkur)
9.drustvene mreze (Uran, Vodolija)
10.kursevi. (Jupiter - Strijelac)
11.utakmice. (Sunce - Lav)
12.parkovi - ( Djevica - Merkur)
13.cekalista autobuska (Mars Ovan)
14.autobusi (Mars - Ovan)
15.vozovi (Jupiter - Strijelac)
16.domovi zdravlja (Djevica - Merkur)
17.bolnice. (Neptun - Ribe)
18.pozoriste (Sunce - Lav)
19.koncerti. (Sunce - Lav)
20.plaze. (Merkur - Djevica)
21.duhovna mjesta ( Saturn,Jupiter - Strijelac)
22.umjetnicke galerije (Neptun i Venera)
23.pjesnicke veceri. (Neptun - Riba)
24.sutereni,podzemlja,alternativne zurke (Pluton - Skorpija)
25.trzni centri - (Merkur - Blizanac)
26.poslasticara - ( Venera - Vaga)
27.u naselju (Merkur - Blizanac)

Neka svako vidi gdje mu je 7 polje i vladar tog polja u koji znak ide taj sami znak ce oznaciti gdje neko ima auru da privuce partnera

Znam lika koji ima vladara 7 kuce u Vodoliji i lik mi sam kaze da po drustvenim mrezama mu uvijek islo muvanje dobro a Vodolija drustevne mreze simbolizuje a uzivo nasamo teze mu islo,nego uvijek u drustvu preko drustva druzeci se zajedno sa ribama i drugovima zbari neku,eto simbolika Vodolije i mjesta samog

Poslednja izmena:

Back