Gde to ide ova nacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je kod nas u zemlji to na granici da bude legalno. Inace jesam normalna i znam kakva je razlika kada neko od 15 dobrovoljno izadje sa nekim od 40 i kad neko od 40 naudi psihicki i fizicki nekom od 7, ko ni ne zna sta i zasto mu se to desava. Leba mu.

Родитељ може да у сваком тренутку зна где му ј дете само уколико га држи за руку и не скида поглед с њега.
Ја баш не бих волела да ме је у мојој 15. години мама пратила на сваком кораку.:mrgreen:

Родитељ може да у сваком тренутку зна где му ј дете само уколико га држи за руку и не скида поглед с њега.
Ја баш не бих волела да ме је у мојој 15. години мама пратила на сваком кораку.:mrgreen:

ja mislim da u 15 god dete treba da ima poverenja u roditelja, da mu mnoge stvari ispriča
a taj odnos se stvara od rođenja

p.s.
živa bila pa videla kad moji budu imali po 15 god
al nešto me hvata grč od ove teme:sad2:

Тачно, силовања малолетница и педофилија су уско српски специјалитет, то има само код нас и нигде више! :mrgreen::lol:

Ne govorim o tome nego generalno.....pogledaj stanje u svakoj oblasti zivota u Srbiji ....svuda je blagi uzas.....od privrede pa do kulture,sporta.......a o moralu i da ne pricam...on ne postoji ......

Mislim da je kod nas u zemlji to na granici da bude legalno. Inace jesam normalna i znam kakva je razlika kada neko od 15 dobrovoljno izadje sa nekim od 40 i kad neko od 40 naudi psihicki i fizicki nekom od 7, ko ni ne zna sta i zasto mu se to desava. Leba mu.

znaci ako neka upishulja od 15 sedne u dzip nekog od 40,i posluzi mu kao jednodnevna razonoda,to je normalno,jer boze moj, balavica je pristala??a to sto je on mozda zarazen,sto ce je povrediti ,izivljavati se....:roll: uzas kako razmisljas

Ali, meni je neverovatno da neko moze toliko da omasi temu.

Inace, ovoga je uvek bilo i bice, to je psihicki poremecaj i jedino resenje je izolovati takvog pojedinca iz drustva do daljnjeg, dozivotna i kraj.

Slazem se i mislim da nema roditelja, koji ne bi odrobijao pedofila, koji mu je povredio dete, ali kod nas nema smrtne kazne i mislim da je uzasno sto su u nasoj zemlji kazne za ovako nesto minorne.

Pa to ti je nakaradno EU drustwo kome mi tezimo z:D
Da onaj ko je zrtwa ne dobije satisfakciju i jednako prawo na oswetu z:D.
Jer jelte kao nismo u srednjem weku , zato pocinioc dobije 3-4 godine u zabeli, a ti imas unisteno dete za ceo ziwot z:D

Pa to ti je nakaradno EU drustwo kome mi tezimo z:D
Da onaj ko je zrtwa ne dobije satisfakciju i jednako prawo na oswetu z:D.
Jer jelte kao nismo u srednjem weku , zato pocinioc dobije 3-4 godine u zabeli, a ti imas unisteno dete za ceo ziwot z:D

Kakve veze ima EU sa ovim? I kako je tacno to nakaradno drustvo? Bratislave, ponekad samo kazes nesto da bi rekao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back