Где су захтеви студената, просветара, сељака за смену Вучића?

Што му не траже оставку?

• Ukupno glasova
    4
Milić mi deluje da je "američki", Moba nije. Ali mene brinu oni koji bi došli na vlast uz podršku i pomoć "zapada" (ili "istoka", nebitno) a zauzvrat u nekom trenutku ispunili određene zahteve. Naspram opozicije koja bi bila čisto narodna. Koji su čiji iskreno nemam pojma, mogu samo da pretpostavim.
U suštini nije više relevantno da li su liberalno ili tradicionalistički orijentisani, samo da su okrenuti interesima zemlje a ne svojim ličnim koje bi opravdavali narodnim, kao što je do sad bilo.
Милић је нека масонска фуњара, секташког дилерског има за политику...

Опозиција се преко таквих будала компромитује...

Милић је нека масонска фуњара, секташког дилерског има за политику...

Опозиција се преко таквих будала компромитује...
Sinoć sam slušala podkast Aleksandra Dikića gde je dao odličnu analizu Vučićevog modusa operandi. Suština je da koristi mafijaške metode ali one najbezočnije i najprimitivnije kao iz Kuma i njima ne da kupuje nego ucenjuje ljude. Njegova lična služba iskopa neku sitnu prljavštinu i sa tom informacijom i dobrom ponudom kupi protivnika

Што ме са тим србомрзом поредиш брате...?

Нисам рекао да је опозиција непотребна, већ јалова без конкретних и суштинских захтева за смену главног психопате...

Због те јаловости вас сендвичари и доводе у везу са собом, зато мора јасна дистинкција захтевом за одлазак тиранина са власти...
Dobro, izvini, moguće je da sam te pogrešno razumeo.

Sinoć sam slušala podkast Aleksandra Dikića gde je dao odličnu analizu Vučićevog modusa operandi. Suština je da koristi mafijaške metode ali one najbezočnije i najprimitivnije kao iz Kuma i njima ne da kupuje nego ucenjuje ljude. Njegova lična služba iskopa neku sitnu prljavštinu i sa tom informacijom i dobrom ponudom kupi protivnika
Дикић, иако бистар, је левичар, тј. Конспиротолог Титиног јаловог калупа...

Све и да је у праву за детаље, не види велику слику монархије и забрану СВИХ странака као лек за мафијашко секташење тим набацивањима комбинација, уцена и сл...

Власт треба да одвоји страначко од одговорног, јер је без тога партијска држава

A tema je zašto se ne pobune
Prosvetari su najveći tovarni magarci, nema od njih leba...skuvsne žabe.
Seljaci su veća uzdanica - rade za sebe i još uvek imaju izvesnu slobodu. Oni su iskreniji od foliranata akademaca nezamerača. Ali su slabije informisani i političku naivni plus skromni što nije baš dobro.
Privatnici - mnogi su u SNS- u a i najbitniji im je svoj biznis, boli ih uvo da nešto rizikuju.
Radnici su ubijeni u pojam od strane gorepomenutih SNS goniča robova.
Majstori...njima je dobro kao nikad pre, što bi sad talasali
Lekari su pogazili Hipokratovu zakletvu odavno, čast izuzecima.
...

Ауторско питање...

Чудно је да главну и одговорну спону Србске корупције - нико не дира захтевима за смену и позивање на одговорност?

Зашто опозиција тим промашеним захтевима штити Оскара, зна ли се?

Да нису... пу пу, на његовом ухлебу у политичком циркусу место изнађалог Сороша, Антифе и друза?

A sta je pisac hteo da kaze??????????????
Please explain na cistom Srpskom.
:D

Prvo treba BIA-u rasturiti, policiju rasformirati, smeniti sve nacelnike, staresine, u vojsci takodje u pravosudju...pa tek onda donositi nove zakone.

Тако је,

Једини проблем је тај што то не иде мирним путем, изборима и демонстрацијама, већ бурном променом власти.

Back