Gde su sada ovi zuti forumasi sto su trazili da Srbi na Kosmetu saradjuju sa Tacijem?

Evo juce objavise ovi iz Saveta Evrope da je po njihovim saznanjima Hasim Taci bio na celu organizovane kriminalne grupe koja je ubijala Srbe i sekla njihove organe vitalne i prodavala.

GDE SU SADA JOHN DOE JOMINI SNOSAJ EFENDIJA I OSTALI STO SU TRAZILI OD SRBA DA PRIHVATE SIPTARSKU KVAZIDRZAVU I UDJU U SEMU SA HASIMOM TACIJEM?

Па отишли су НА КОНСУЛТАЦИЈЕ У ЦЕНТРАЛУ - У СОЦИЈАЛИСТИЧКУ ИНТЕРНАЦИОНАЛУ ЈЕР СУ И ТАЧИ И ТАДИЋи ЧЛАНОВИ ИСТЕ... тако да прво мора да се договоре...:sad2:
 
Лично ценим да ће се испоставити, УКОЛИКО УОПШТЕ БУДЕ ВОЂЕНА ВАЉАНА ИСТРАГА, да је У УБИЈАЊЕ И ОТИМАЊЕ ОРГАНА ЛИЧНО УМЕШАНА ОСИМ ТАЧИЈА ОНА ВЕШТИЦА МЕДЛИН ОЛБРАЈТ И ЈОШ НЕКИ...

Комплетно друштво из Савета Европе још од Рачка веома добро зна шта се дешава на Косову. Знају, јер свим снагама помажу у томе.Знају јер је Косово творевина Новог светског поретка и огледно подручје да се покаже и другим народима шта може да им се деси уколико желе да сачувају националне интересе.
Оно што је за жаљење да овдашњи жути и форумашки европејци продају цео српски народ у европско робље. И што их не занима што је неки Србин убијен да би му се узео бубрег .... Што их само занима да могу да путују, узимају кредите.... И што им никада не прође кроз главу да творцима Новог светског поретка може пасти на памет да на територији целе Србије на силу поставе НАТО војне базе па онда успоставе мафијаски режим као на Косову.....
 

Back
Top