gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.623
Gde su po vama najgori putevi u Srbiji??? nisam mnogo prosao srbiju,ali...Kragujevac-Rrekovac-krusevac......zLoo!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam kad si zadnji put isao tim putem ja sam isao nesto pred novu godinu i put je sasvim ok do 20-ak km pred Zvornik tu nisu nista radili ostao je onaj stari. Mislim da je ubedljivo najgori put od Loznice prema Valjevu ako nisu nesto radili u poslednjih sest meseci...borisbg:Sabac-Loznica-Zvornik
U katasrofa stanju zadnjih 10 godina.
Nisam isao godinu dana, tad su ga bas i radili kad sam zadnji put isao. Verujem da je sad dobar, reci kakav je bio od 97-05.Dovla:Ne znam kad si zadnji put isao tim putem ja sam isao nesto pred novu godinu i put je sasvim ok do 20-ak km pred Zvornik tu nisu nista radili ostao je onaj stari. Mislim da je ubedljivo najgori put od Loznice prema Valjevu ako nisu nesto radili u poslednjih sest meseci...
Uvek sam radije isao preko Bijeljine stvarno je bio los i pre '97...borisbg:Nisam isao godinu dana, tad su ga bas i radili kad sam zadnji put isao. Verujem da je sad dobar, reci kakav je bio od 97-05.