Pročitaj gornje!Još malo pa peta strana, usputno do rekorda i šetnja do medalje za vonj
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitaj gornje!Još malo pa peta strana, usputno do rekorda i šetnja do medalje za vonj
Pročitaj gornje!
Vrati se na gorenapisano!Još uvek usputno, ali kompleksaški rekordi samo padaju
Vrati se na gorenapisano!
Šampion si.
Pustiću ti I himnu:Samo usputno, samo napred, novi izazovi su pred tobom, treba nakucati dvesta postova na ovoj temi, ali možeš ti to sigurno
Pustiću ti I himnu:
Samo uživaj!Samo usputno, rekordi padaju kao zrele kruške, i to bez ikakvog napora
Samo uživaj!
Šta te briga za pravopis?
Naučićeš kad budeš išao u školu.
Da li se tvoj ćale stidi što si takav pa te nikad ne vodi sa sobom?Samo usputno, samo napred, sto postova je već arhivirano, red je za nova kompleksaška dostignuća
Da li se tvoj ćale stidi što si takav pa te nikad ne vodi sa sobom?
A, mora da je to...To je taj usputni pristup, idemo dalje do medalje
A, mora da je to...
Zabrojao si se. Hajd ispočetka!Još malo pa šesta strana, i dalje si tu, već nekih par sati usputno
Zabrojao si se. Hajd ispočetka!
I sa istim sličicama...Ulazak u četvrti sat, ali samo usputno
Zanimljivo mi je kako neka politička organizacija ima ogromnu podršku na ovom forumu kao što je to bio slučaj sa Dverima odjednom nestane. Šta se deilo sa onim najokorelijim dverjanima Džoš i Zver? Čak ih je i komšija jedno vreme podržavao. Mene živo zanima šta se desilo sa vama i zašto više ne podržavate Dveri? Da li ste konačno sami shvatili kakva je to prevara zvana Dveri na čelu sa Boškom Obradovićem ili je nešto drugo u pitanju?
Nema u Srbiji desnice.
Svi su borci protiv Kapitalizma, da li kao nacional-socijalisti ili anti-fa.
Fabrike radnicima i totalitarna država kao vlažni snovi.
Otkad sam došao na ovaj forum, a eto ima tome više od šest godina, taj šljam se pojavljuje pred svake izbore, ostane nešto posle izbora, da bi potom sve ponovio u narednom izbornom ciklusu i uvek sa istom debilnom pričom. Da sam mogao da se kladim ko će se upisati na ovoj temi, kvote na njega ne bi ni bilo, ili bi bila 1,001 sa rezervom ako slučajno zakači koronu ili sifilis od fafanja Vučiću...
evo ja sam tu...u čemu je problem?
A inače su se i Bole i Dveri skroz ućutali posle izbora. Nema ih nigde. Jedino se Marinika Tepić povremeno oglasi.
Samo usputno, samo napred, sto postova je već arhivirano, red je na nova kompleksaška dostignuća
Boško jeste siledzija ali je zato i retardiran.
Gde je nestao komsa stari radikal?
https://forum.krstarica.com/threads/zoran-krasic-spasicemo-srpsko-selo-i-seljaka.542488/