Gde su nestale Dveri?

(...) Čak ih je i komšija jedno vreme podržavao. ? (...)
Никада нисам подржавао дверце per se већ сам их подржавао само док сам агитовао за Ђиласов СзС. У то време је Руски Савез за Велику Србију фигурирао као права опозиција *******ом па сам стога тада био практично једини корисник овог форума који је подржавао ту руску циркуску групу у којој се, уз камарада Млджу Джорджевича, Борка Ће Га Варе и Џанка Веселиновића, налази и Махатма Обрадович. Није тада "Крста" подржавала дверце, већ много раније, када су били у пуном саставу и, шта је овом форуму увек најважније, док су сарађивали са вашим Вољеним *******им и чак ишли код њега на канабе.

Vučić primio delegaciju Dveri

06.06.2014

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-primio-delegaciju-dveri/881fpfx

Poslednja izmena:
Lako je zabrojati se kod tolikih usputnih postova, ali ne brini, imaš opciju "ko je pisao?", pa ćeš tu negde do večeri moći da proveriš jesi li ispunio usputnu kvotu i koliko stotina usputnih postova si napisao :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:
Tebi nije lako jer si pangla kome je to ogroman problem.
Usput, varira ti broj sličica od posta do posta. Gubiš živce ili dokazuješ tezu da ne znaš brojati?

Zanimljivo mi je kako neka politička organizacija ima ogromnu podršku na ovom forumu kao što je to bio slučaj sa Dverima odjednom nestane. Šta se deilo sa onim najokorelijim dverjanima Džoš i Zver? Čak ih je i komšija jedno vreme podržavao. Mene živo zanima šta se desilo sa vama i zašto više ne podržavate Dveri? Da li ste konačno sami shvatili kakva je to prevara zvana Dveri na čelu sa Boškom Obradovićem ili je nešto drugo u pitanju?
Niko nije nestao nego si ti bolesno opsednut Boškom i Dverima pa ne možeš ni jednu nedelju bez njih.Zašto ja nisam kao pre ovde?Zato što mi je pun k... više da čitam takve moralne olupine kao što si ti koji podržavaju najodvratnijeg izdajnika ikad.I dalje podržavam Dveri eto čisto da ti otklonim nedoumice.

Bibliotekar to malo popustio lanac?

Najpoznatiji bibliotekari ( pored Obradovica, naravno) bili su
Mao Ce Tung, Kazanova, Benzamin Frenklin, Efraim Lesing i mnogo, mnogo drugih pametnih
glava ovog sveta. Do nedavno su bibliotekari bili ljudi koji su decu od malena upucivali sta i kada
da citaju, bibliotekr(ka) je u obrazovanju deteta bila mnogo vaznija od bilo koje uciteljice ili nastavnice
srpskog jezika.

Niko nije nestao nego si ti bolesno opsednut Boškom i Dverima pa ne možeš ni jednu nedelju bez njih.Zašto ja nisam kao pre ovde?Zato što mi je pun k... više da čitam takve moralne olupine kao što si ti koji podržavaju najodvratnijeg izdajnika ikad.I dalje podržavam Dveri eto čisto da ti otklonim nedoumice.

Ista priča od istih likova već godinama. Ukoliko imaju familiju koja će da ih pokopa kad pocrkaju, i ukoliko im ta familija ima nešto para, na nadgrobnim spomenicima će da im uklešu "Živeo Vučić, mrzim Dveri". Kakvi su to kompleksi, daleko bilo...

Back