Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 90.003
Ja nisam nikada izigravao laznu opoziciju i bio fejker kao taj vas voljeni BOskic.
опозиција постоји онолико колико им дозволи ДБ да постоји.
према томе, права опозиција не постоји
... у шуму и у планину...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam nikada izigravao laznu opoziciju i bio fejker kao taj vas voljeni BOskic.
a šta si ti uradio? koji su tvoji rezultati a koji dometi?
Pokušaj sa nekim dezodoransom!
Nećeš postati pametan, ali će nama biti malo podnošljivije.
Баш тако .опозиција постоји онолико колико им дозволи ДБ да постоји.
према томе, права опозиција не постоји
... у шуму и у планину...
nisi imao vremena jer si izigravao budalu, a takve tvoj vučić najviše voliJa nisam nikada izigravao laznu opoziciju i bio fejker kao taj vas voljeni BOskic.
aha, al kod baba kuraneЧоек подиже Устанак...
Počeo si čak i Jami da kopiraš jer tvoja mala dveronjska pamet nije u stanju ništa sama sem sličica.Nijedan dezodorans ne može da maskira tvoj kal i smrad. Idemo još malo sa usputnim postovima, do sada si ih nakupio dvadesetak usputnih na ovoj temi
Никада нисам подржавао дверце per se већ сам их подржавао само док сам агитовао за Ђиласов СзС. У то време је Руски Савез за Велику Србију фигурирао као права опозиција *******ом па сам стога тада био практично једини корисник овог форума који је подржавао ту руску циркуску групу у којој се, уз камарада Млджу Джорджевича, Борка Ће Га Варе и Џанка Веселиновића, налази и Махатма Обрадович. Није тада "Крста" подржавала дверце, већ много раније, када су били у пуном саставу и, шта је овом форуму увек најважније, док су сарађивали са вашим Вољеним *******им и чак ишли код њега на канабе.(...) Čak ih je i komšija jedno vreme podržavao. ? (...)
Баш тако .
Počeo si čak i Jami da kopiraš jer tvoja mala dveronjska pamet nije u stanju ništa sama sem sličica.
Ја нисам политичар ,а вучић није мој за њега нисам ни гласао ,то се обрати онима који су то радили и који му и дан данас лижу чмар.nisi imao vremena jer si izigravao budalu, a takve tvoj vučić najviše voli
aha, al kod baba kurane
Pa ne znaš ti da brojiš!Još jedan usputan štakorski post, približavaš se cifri od trideset na ovoj temi. Tu negde do podne trebalo bi da dođeš do stotinak, samo nastavi
Pa ne znaš ti da brojiš!
Zato vas Đitler i trpi.
Ја нисам политичар ,а вучић није мој за њега нисам ни гласао ,то се обрати онима који су то радили и који му и дан данас лижу чмар.
Tebi nije lako jer si pangla kome je to ogroman problem.Lako je zabrojati se kod tolikih usputnih postova, ali ne brini, imaš opciju "ko je pisao?", pa ćeš tu negde do večeri moći da proveriš jesi li ispunio usputnu kvotu i koliko stotina usputnih postova si napisao
Niko nije nestao nego si ti bolesno opsednut Boškom i Dverima pa ne možeš ni jednu nedelju bez njih.Zašto ja nisam kao pre ovde?Zato što mi je pun k... više da čitam takve moralne olupine kao što si ti koji podržavaju najodvratnijeg izdajnika ikad.I dalje podržavam Dveri eto čisto da ti otklonim nedoumice.Zanimljivo mi je kako neka politička organizacija ima ogromnu podršku na ovom forumu kao što je to bio slučaj sa Dverima odjednom nestane. Šta se deilo sa onim najokorelijim dverjanima Džoš i Zver? Čak ih je i komšija jedno vreme podržavao. Mene živo zanima šta se desilo sa vama i zašto više ne podržavate Dveri? Da li ste konačno sami shvatili kakva je to prevara zvana Dveri na čelu sa Boškom Obradovićem ili je nešto drugo u pitanju?
Tebi nije lako jer si pangla kome je to ogroman problem.
Usput, varira ti broj sličica od posta do posta. Gubiš živce ili dokazuješ tezu da ne znaš brojati?
Bibliotekar to malo popustio lanac?Još jedan usputni post, laganim tempom stižeš do par stotina večeras, još ako ne bi morao da prespavaš dnevno svetlo u sanduku, gde bi ti bio kraj
Da pronađem nešto što upravo pišeš i na ovoj temi? 'Ajmo još neki put, da čujemo tu kreativnost, kako ono beše, ljotićevci, fašisti? Bibliotekar? Koliko si uspeo atributa da smisliš za toliko godina svog gmizanja na forumu?
Bibliotekar to malo popustio lanac?
Ali zamisli tu marvu koja misli da je zvanje bibliotekara nesto pogrdno, ruzno, neprihvatljivo!
Bibliotekar to malo popustio lanac?
Samo dismr! Možda ti i vodu puste.Idemo, samo usputno, nova tura postova
Niko nije nestao nego si ti bolesno opsednut Boškom i Dverima pa ne možeš ni jednu nedelju bez njih.Zašto ja nisam kao pre ovde?Zato što mi je pun k... više da čitam takve moralne olupine kao što si ti koji podržavaju najodvratnijeg izdajnika ikad.I dalje podržavam Dveri eto čisto da ti otklonim nedoumice.