Gde su nase pare i hoce li neko odgovarati za kradju penzionog fonda?

Lepo si izdiskutovao sam sa sobom i pogodio sve ko prstom u ... pekmez.

Hoćeš da se kladimo da ja uplaćujem (za sebe) duplo više od tebe i u državno zdravstvo i normalno u državni u penzioni fond.
To odmah diskredituje sve tvoje nebuloze.

Druga je stvar što ja u taj fond ne verujem i što znam da će moja penzija biti vrlo upitna kad bude došlo vreme za nju.
Ja državnu kasu ne zakidam i fondove punim redovno i u visokim iznosima da bi razni mudroseri koji su imali minimalna izdvajanja za fondove mogli da se leče, primaju penziju i kritikuju na forumima.

Hoćeš da se kladimo da ja uplaćujem (za sebe) duplo više od tebe i u državno zdravstvo i normalno u državni u penzioni fond.

Druga je stvar što ja u taj fond ne verujem i što znam da će moja penzija biti vrlo upitna kad bude došlo vreme za nju.
Ja državnu kasu ne zakidam i fondove punim redovno i u visokim iznosima da bi razni mudroseri koji su imali minimalna izdvajanja za fondove mogli da se leče, primaju penziju i kritikuju na forumima.
Mozes ti ovde da lazes kolko hoces, vec si rekao sta i kako vam odgovara, a evo i mistik potvrdio.
Vi ste ekipa "sto gore to bolje" dok vam neko ne dirne u vase i nimalo vam ne smetaju lopvi, dok se na vas ne okome.
A recicu ti da je svako ko je tako pricao, sve izgubio za godinu dana. Vi ste potrosna roba za kriminalce, trebate im samo dok se ne nadje zamena. A ja pisem o drzavi u kojj ti niko ne bi mogao uzeti to sto imas, a da ne mozes da ga sprecis prijavom.

To je dobro.

Mora sve da se isprazni i sve da se pokrade, da država doživi potpuni slom i da nam niko ne želi kupiti obveznice.

Tako će narod ustati protiv Dahija.

Nikako drugačije

Kada smo mi govorili 1945.g. da to ne valja, vi ste gledali kako da nas što više streljate i otmete imovinu.

Napravili ste 3 x veću administraciju i celo društvo ste utegli potpuno u tiraniju, a potom ga je taj tvoj aparat potrošio.

Žao mi je !

Više sreće u sledećoj banditskoj revoluciji.

Ali kada mi ponovo iz Ustanka izgradimo i državu i društvo, koje vi ne znate da gradite, već samo da trošite.

Pusti ga, razmaženo derište...

Mozes ti ovde da lazes kolko hoces, vec si rekao sta i kako vam odgovara, a evo i mistik potvrdio.
Vi ste ekipa "sto gore to bolje" dok vam neko ne dirne u vase i nimalo vam ne smetaju lopvi, dok se na vas ne okome.
A recicu ti da je svako ko je tako pricao, sve izgubio za godinu dana. Vi ste potrosna roba za kriminalce, trebate im samo dok se ne nadje zamena. A ja pisem o drzavi u kojj ti niko ne bi mogao uzeti to sto imas, a da ne mozes da ga sprecis prijavom.

To sa laganjem to ćeš da izvineš, nemaš pojma ni ko sam ni gde sve i šta radim ni koliko mi se uplaćuje za PIO ali tvrdiš da lažem.
Skoči ti prijatelju po obračunske listiće zarade pa vidimo koliki PIO doprinos plaćaš a šta to očekuješ da dobiješ iz fonda

A kad je neko odgovarao za nešto u ovoj jadnoj zemlji ovde za krađu i proneveru možeš biti samo nagrađem dobro plaćenom državnom funkcijom.koliko je samo preduzeća i fondova uništeno i ojađeno i na državnom i na lokalnom nivou ni kamen na kamenu nije ostao..sva imovina je prešla u privatne ruke..to su bile nezabeležene krađe u istoriji.....pogledajte gde su sada silni dinkići,krkobabići,karići,dačići palme koji nisu odgovarali za krađe i pronevere i razne koferčiće,pio fondove, banke, kolubare....a imaju stotine mliona evra..da li njih neko može osuditi u ovako korupmiranoj zemjli gde svi oni imaju plaćene novinare,medije,sudije,advokate,tužioce....

Tacno si u pravu, ako ne razumes osnovu postova nisi ni sposoban da zaradis, pa ti je svo pisanje samo trolovanje i od toga zarada.
A posto svoje tvrdnje krijas iza toga sto koristis nick znaci da ti je nick osnova tvrdnji iliti lazno predstavljanje.

Nisam čuo najbitnije, da li si našao listić obračuna zarade i koliko se mesečno uplaćuje u PIO za tebe.
Pusti ti to proseravanje, da vidimo cifre

Nisam čuo najbitnije, da li si našao listić obračuna zarade i koliko se mesečno uplaćuje u PIO za tebe.
Pusti ti to proseravanje, da vidimo cifre
Da merimo platu ili zaradu?
a kriminal nije vazan? kriminalni zakon je nevazna stavka. Lopovi koje branis su pristojni ljudi koji uplacuju penziju od 15000 dinara zajedno sa fondom zdravstva.....to i pisem, svesno preskaces onovi i potvrdjujes trolovanje.

Da merimo platu ili zaradu?
a kriminal nije vazan? kriminalni zakon je nevazna stavka. Lopovi koje branis su pristojni ljudi koji uplacuju penziju od 15000 dinara zajedno sa fondom zdravstva.....to i pisem, svesno preskaces onovi i potvrdjujes trolovanje.

Ti vodi računa šta pišeš ako nećeš da te neko proziva, konfuzan si i lupetaš.
Optužio si me da lažem i da potkradam državne fondove, ja ti kažem hajde da vidimo ko je od nas dvojice koliko uplatio u taj fond PIO u 2020.

Naterao si me da tražim obračune i uplatnice i da sabiram koliko sam uplatio u fond koji navodno potkradam.

Dakle da čujem, da li si našao obračune, koliko ti prijatelju uplaćuješ u PIO fond a šta to očekuješ od njega da dobiješ.

Kad to saberemo videćemo ko potkrada fond ja ili možda ipak ti i tebi slični koji uplaćuju mizeriju a stalno kukaju da im je penzija mala i da treba da im se da povećanje. Svako ko iz fonda uzme ili očekuje da uzme više nego što je u njega uplatio je upravo taj koji potkrada fond.

Kriminalni zakon je svaki zakon koji ne postuje ustav i pravo svkog gradjanina da bude jednag pred zakonom.
Kriminalna vlast u srbiji koja je legalizovana 2000. godine, do kada je bila u ilegali opljackala je srbe kriminalnom legalizacijom pljacke fonda, jer nije uhapsila pljackase.
Dakle, zakon koji je kriminalan jer nije ustavan moze da se obori pred medjunarodnim sudovima, ako ne bude ispravljen i uskladjen sa osnovnim pravima coveka iz Ustava Srbije.

Ja sam iz Bosne.Kod nas su strajkovali..i predsjednistvo zapalili..al nista se nije promjenilo.Svi izasli na ulice.

Mora ponovo da se izadje. A pre toga da se tacno zna sta se hoce.

Na primerima u Beogradu, a i Srbiji, u kojima sam i sam ucestvovao, potrebno je da svaki protest ima konkretan i jasan cilj ili par ciljeva, tj. uslova koji se postavljaju vlastima. I treba da se ne odstupa dok se to ne ispuni, tacnije treba svaki dan biti sve zesci u protestima i merama pritiska na vlast.

Zapravo, najjednostanije je izaci jednom u ogromnom broju i oduvati @#$@#$@ za sva vremena.

A situacija je sustinski ista u svim zemljama ex-Yu, mozda iskljucujuci Sloveniju.

žuti lopovi, nasledili su crvene lopove...a onda opet došli crveni lopovi...pa se ujedinili crveni i žuti lopovi...tako, da još uvek ima onih koji su živeli u vreme slobe i mire...

Da, sada su to crni lopovi.

A to sto se preskace pominjanje da je propast Srbije pocela i uveliko bila vec uradjena do 2000. je zapravo zato sto nam sada vladaju bas ti iz 90-tih + oni iz 2000-tih. A alternativa koja se zvanicno propagira su nam ostaci (izvakane i ispusene mustikle koje treba da su srecne sto nisu po zatvorima) onih iz 2000-tih.

Jedina prava opozicija koja moze da preokrene nesto u Srbiji, i koja ima sustinski drugaciji program od onog koji je nametnut Srbiji 2000. su patriotske stranke i pokreti - mislim na prave, ne onu budalu Vacica, Milicu Zavetnicu i slicne. I zato se njima ne daje prilika da se pojave u medijima.

Na primerima u Beogradu, a i Srbiji, u kojima sam i sam ucestvovao, potrebno je da svaki protest ima konkretan i jasan cilj ili par ciljeva, tj. uslova koji se postavljaju vlastima. I treba da se ne odstupa dok se to ne ispuni, tacnije treba svaki dan biti sve zesci u protestima i merama pritiska na vlast.

Zapravo, najjednostanije je izaci jednom u ogromnom broju i oduvati @#$@#$@ za sva vremena.

A situacija je sustinski ista u svim zemljama ex-Yu, mozda iskljucujuci Sloveniju.
Vidi na netu sta su u Sar radili..predsjednistvo gorilo..i opet oni po starom

evo da vidis kako su protesti izgledali

Back