Nemogu nista uraditi.Nemogu ja kao jedna nesto popraviti kad vise njih nemoze.
Pa napisao sam ti - KAD IZADJEMO NA ULICU IZADJI I TI. Angazuj se malo, citaj sta ljudi predlazu kako da se ovo tragicno stanje popravi ali TRAJNO, znaci NE PROMENA SAMO VLASTI pa da dodju samo drugi ljudi i rade isto ili slicno, to smo vec 30 godina vidjali, VEC RAZMISLI KAKO DA SE PROMENI SISTEM.
Imas internet, ima dosta ljudi koji o ovome govore, sada vrlo jasno i precizno o tome govore Dveri, Radulovic i DJB takodje stavljaju kao apsolutni prioritet promenu sistema, gradjanska opozicija (mada je ja stvarno ne smatram opozicijom jer ne radi apsolutno nista protiv vlasti) nesto stidljivo pominje promenu sistema ali uz neke male promene, imas Noga sa svojom izjavom, Dragasa sa direktnom demokratijom, Dostojne Srbije sa Dundjerom, tu je jos par patriotskih pokreta kao Ustavobranitelji i jos neki, tu su monah Antonije i arhimandrit Nikodim, tu su Narodne patrole...Znaci ima ljudi koji nesto pokusavaju, svako kako moze i misli da treba. Gradjansku opoziciju namerno preskacem, i pomenucu samo Mariniku Tepic koja kritikuje vlast zestoko argumentima, dok ostali ili cute ili prave neke ekstremno stidljive korake.
LJUDI, MORATE DA SE ZAINTERESUJETE ZA POLITIKU, ONA DIREKTNO UTICE NA VASE ZIVOTE U SVAKOM MOGUCEM ASPEKTU, cak do toga da mogu da vam otmu dete potpuno "zakonski" ili da vas prisilno vakcinisu ko zna cime. TO JE POLITIKA. Evo cak ne govorimo o pljacki vec o direktnom napadu na vasu licnost, vasu decu i vas fizicki integritet.
Znaci informisite se, razmisljajte sta bi i kako trebalo, dajte da se povezemo, izadjite kada ljudi protestvuju, na kraju i boricemo se ako mora, pa borili su se i nasi preci i sa Turcima, i sa Nemcima 2 puta, i sa ustasama i NATO-om pre svega 20-tak godina (to su vec moje generacije, ne preci).
Ovo nije napad na tebe licno, samo sam hteo da iskoristim tvoj post gde kazes "pa jeste kradu" (tj kazes jeste lose je, i jeste u pravu su oni koji to tvrde) da isprovociram one koji citaju da se STVAR SAMA OD SEBE NECE RESITI. Evo da ja sada izadjem na ulicu i krenem da protestvujem protiv kradje, kao sto VEC RADE NIkola Aleksic, sto je radio Nogo, sto je uradio DBJ kad je pozvao pre neki dan na protest zbog zakona o vakcinaciji, kada to uradi Jovana Stojkovic protiv vakcina, ili udruzenje protiv kradje dece, ili ako TI izadjes, AKO SE VI/MI OSTALI NE PRIDRUZITE/MO - kao sto si lepo rekla - ni ja ni ti ni pomenuti NE MOGU SAMI DA SMENE OVU LOPOVSKU I IZDAJNICKU VLAST.
Zato treba da budete informisani, da formirate misljenje o tome STA I KAKO TREBA PROMENITI U SRBIJI DA BI BILA NORMALNA DRZAVA, i da protestvujemo svi zajedno. Nije bitan razlog - evo naveo sam neke gore, mogu jos da dodam proteste protiv migranata - svaki od tih razloga je dovoljno bitan i vredan protesta, i svi ti problemi imaju isti koren - LOPOVSKU I IZDAJNICKU VLAST koja u tome ili ucestvuju ili, u najmanju ruku, to ne sprecava.
Znaci izvini nije mi bio cilj da te vredjam ili omalovazavam vec da prodrmam malo uspavane i uplasene duhove i da podsetim DA JE SVAKO BITAN. Evo u Americi vidimo kako se doslo do toga da je svaki glas vazan.
Narode, nadam se da vidite da je ceo svet ustao, zlo je pokazalo svoje pravo lice i vise se uopste ne krije, nemate ni vi sta da izgubite, kako god vam to izgledalo preterano kao izjava. Ono sto nam spremaju doci ce vrlo brzo, i jako je opasno. U tom smislu niko nema pravo da sedi i ceka jer time potpisuje propast i sebi, i svojoj porodici, i svom narodu i drzavi.