Gde su nam stari drugari/drugarice ?

rechner27

Domaćin
Poruka
4.335
Iz nekog licnog iskustva, a takodje i iz iskustva ljudi iz blizeg okruzenja, vidim da cesto pominjemo kako su nam se stari drugari/drugarice svuda po svetu ili po Srbiji rasuli i da nemamo toliko kontakta sa ljudima koji su nam bili tako bliski nekada, i cinili nam 90% svakodnevice. Tako je i u mom slucaju. Cini mi se da cu pre upoznati nekog ko je 10 godina mladji od mene (ili stariji) i da cemo imati neku komunikaciju, izlazak, pa cak i neko prijateljstvo nego sa ljudima koji su nekada bili tako bitni u nasim zivotima. Da i se zaista nakon fakulteta ili zenidbe/udaje situacija toliko menja da se ljudi nekako otudje i zaborave medjusobno, ili je to slucaj samo kod mene i ljudima oko mene? Mora da ima neko nesto da kaze o ovome z:lol:z:lol:

Ja sam u kontaktu sa istim drustvom sad ce jos malo15 godina...sa aikida,fakulteta pa neki i iz srednje...nisam sa svima iz tog perioda naravno,ali sa najblizima jesam,ne samo u kontaktu vec se vidjamo,treniramo zajedno,idemo na kafu itd

Divim ti se i zavidim u isto vreme. Valjda je to i do ljudi i do psihe, odnosno, karaktera. Nekima i kada se javim prijateljski, prosto se iznenade zasto im se javim :)

Divim ti se i zavidim u isto vreme. Valjda je to i do ljudi i do psihe, odnosno, karaktera. Nekima i kada se javim prijateljski, prosto se iznenade zasto im se javim :)

To je do ljudi...prosto ne mozes da budes dobar sa svakim...ne mozes sa svakim da sacuvas kontakt i to je normalno...svi se rastrkaju,posao,kuca,porodica...posle faxa znam da sam izgubila kontakt sa mnogima...svako otisao na svoju stranu...ali ovo drustvo,nas desetak je ostalo i ostace....

- - - - - - - - - -

ne nego one imaju niske kriterijume,bff im je dovoljna da se iskukaju na fraere jedna drugoj

Mozda...dok smo bile tinejdzerke :D
Ne znam gde mi je glava o frajerima cu da raspravljam...ne vrti se bre svet oko vas :D

To je do ljudi...prosto ne mozes da budes dobar sa svakim...ne mozes sa svakim da sacuvas kontakt i to je normalno...svi se rastrkaju,posao,kuca,porodica...posle faxa znam da sam izgubila kontakt sa mnogima...svako otisao na svoju stranu...ali ovo drustvo,nas desetak je ostalo i ostace....

Super je kada ih imas cak desetak. Kod mene od tih starih, i to nazovi starih (od srednje skole) 1-2, a sa faksa (relativno skoro zavrsenog) 2-3. Od osnovne i nekog detinjsva nema ama bas nikoga, ima samo jedan kao prijatelj na facebook-u :)

- - - - - - - - - -

Mozda...dok smo bile tinejdzerke :D
Ne znam gde mi je glava o frajerima cu da raspravljam...ne vrti se bre svet oko vas :D
naravno da se vrti and you know it,ne oko pogresnih nego pravih:manikir:

Od starih drugara i drugarica (iz škola) vidjam samo dvoje. Drugar redovno kupuje med a drugarici se redovno javim, ne i ona meni. Zapravo vidjam je u komšiluku, ali me je izgleda zaboravila, pa kad se vidimo samo prodje pored mene. Sledeće godine je valjda matura, pa ću videti dal će i ona ići i dal će me se eventualno tada setiti :lol: Ostale nisam video od mature, a neke čak ni od osnovne

Back