Gde su izbori???

Ljudi, pa sta se cudite, on je bolesni LAZOV!

• Nedostatak motiva: Za razliku od ljudi koji lažu da bi izbegli nevolju ili ostvarili korist, patološki lažovi lažu iz navike i bez očiglednog razloga.
  • Preuveličavanje stvarnosti: Često menjaju priče kako bi sebe predstavili u boljem svetlu, stvarajući lažnu sliku o svojim uspesima ili sposobnostima.
  • Gubitak kontrole: Osoba ne može da zaustavi potrebu za laganjem čak i kada shvati da to može uništiti njene odnose sa okolinom. [1, 2, 3, 4]
  • U psihijatriji se patološko laganje obično ne smatra posebnom dijagnozom, već simptomom drugih poremećaja ličnosti (npr. narcisoidnog ili antisocijalnog poremećaja).

Predsednik Srbije je nedavno naveo da će njegov doček biti lepši od dočeka predsednika Amerike i Rusije Donalda Trampa i Vladimira Putina, koji su ovog meseca boravili u Kini.
  • Nedostatak motiva: Za razliku od ljudi koji lažu da bi izbegli nevolju ili ostvarili korist, patološki lažovi lažu iz navike i bez očiglednog razloga.
  • Preuveličavanje stvarnosti: Često menjaju priče kako bi sebe predstavili u boljem svetlu, stvarajući lažnu sliku o svojim uspesima ili sposobnostima.
  • Gubitak kontrole: Osoba ne može da zaustavi potrebu za laganjem čak i kada shvati da to može uništiti njene odnose sa okolinom. [1, 2, 3, 4]
  • U psihijatriji se patološko laganje obično ne smatra posebnom dijagnozom, već simptomom drugih poremećaja ličnosti (npr. narcisoidnog ili antisocijalnog poremećaja).

preCednik nam je 5 maja rekao da će kroz 10-tak dana se znati sve oko izbora, šta je zapelo pa nam se ne oglašava u tom slučaju?

Da ga ne žulja prepuna Slavija koju dobija za 3 dana.

Ja njemu bas verujem, cudi me da je slagao, to bas ne liči na njega...
mlati praznu slamu, narod srbije bori uzasnu bitku protiv evropske unije i njenih marioneta SNS i lazne opozicije

није у интересу државе да се распишу избори , биће када спреми батинаше
Како сад да распише изборе кад је Баја изгубљен? Стрпите се, Баја, па онда питање Ирана, Палестине, мир на Корејском полуострву, Тајван..., и онда избори. :mrgreen:

"Mislim da će rezultat ovih izmena, ukoliko budu usvojene, biti veći broj izbornih lista, stabilnija većina u izbornim komisijma od strane SNS i veći broj mandata koje će oni dobiti na osnovu manjinskih izbornih lista", objašnjava Mandić.

Back