Где су бре ти спонзори?

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
73.241
Стално су спонзоруше на мети осуда,

а једине жртве спонзоруша могу да буду спонзори.

Ако су, уопште, спонзори жртве. Ако нису, онда не видим зашто би спонзоруше било коме на овом свету сметале?

Него, не би ни било спонзоруша, да нема спонзора.

Па....где су ти спонзори? Ја још не видех да неко спонзорише и плаћа угодан живот неким лепим, паметним и згодним девојкама.

мсм..не кажем да нема, али нешто не виђам нигде. Осим у Х романима или неким филмовима или у неким апстрактним темама по форумима (разним).

Ја сумњам да ти спонзори постоје, а ако не постоје, онда не постоје ни спонзоруше.

А ако и постоје, спонзоришу од својих пара, јер их то ложи. Свако нешто воли на овом свету, па тако, ако неко воли да спонзорише, шта има ми ту да се мешамо и осуђујемо или одобравамо?

Screenshot_20230925_154831_Chrome.jpg

Ne, to su grebatorke.....

Sponzoruse, narocito silikonska dolina ima rigorozna pravila..
Samo tako mogu da opstanu od svih ostalih zena..

Dakle pravila su , ona muskarcu sve ugadja, postuje ga i ne vara, radja decu , ali on mora da ima dovoljno novca za potrebe nje i njene dece...u protivnom se odnos raskida..

Takav dil je mnogo bolji nego sa nekom nesponzorusom krvopijom, a skoro sve ostale zene su takve...
Te hoce ovo ono , te ne valja ovo ono , te moglo je bolje ovo ono..
Svega toga nema sa pravom sponzorusom, ona ocekuje i to dobije...
Nema nerviranja, zna sta treba da pruzi , to i pruza....svima garantovano i svi uzivaju.

Najgore su one koje mrze sponzoruse, a ovamo sve im malo i gule te ko da ce sutra da umru gladne..

Tako da ukoliko niste nikad videli sponzorusu , to ne mesajte sa drugaricama Sanje Marinkovic i one druge sto takodje ima emisiju style...

Kao sto ne volite da vas voze taksisti bez paljenja taksimetra tako pazite i na one koje nisu sponzoruse a odaju utisak da jesu....

Back