Gde ste njega-nju upoznali....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma jok, samo udri :mrgreen:

Јој... :hahaha: па не смем... а и глупо је. :rumenko: А ионако палим за пар минута.

@Муњо... чисто за записник, ако си за онај мој први пост мислио да те прозивам или под*ебавам... заебо си се, и ако си тако то доживео ја ти се извињавам. Али за оне касније реакције си стварно испао шабан 1. класе jбг... (не се љутиш).
shrug2ww9.gif
Поздрав и теби.

Јој... :hahaha: па не смем... а и глупо је. :rumenko: А ионако палим за пар минута.

@Муњо... чисто за записник, ако си за онај мој први пост мислио да те прозивам или под*ебавам... заебо си се, и ако си тако то доживео ја ти се извињавам. Али за оне касније реакције си стварно испао шабан 1. класе jбг... (не се љутиш).
shrug2ww9.gif
Поздрав и теби.

kako je on divan :zaljubljena: :)

чисто за записник, ако си за онај мој први пост мислио да те прозивам или под*ебавам... заебо си се, и ако си тако то доживео ја ти се извињавам. Али за оне касније реакције си стварно испао шабан 1. класе jбг... (не се љутиш). Поздрав и теби.

e dobro...onda uvažavam....i ne ljootim se......pozdrav i tebi i ostalim droogarima...drkerki i vragani.. .. ( : ae, idemo sad u grad....

Na trgu. Ja krenuo na basket,ona u BUS.Davno bese..

Prisao i poljubio je iz cista mira,ona se otimala,vristala..

-Opusti se,rekoh joj.. i evo nas 4-5 godina zajedno..

Hebi ga,ljubav na prvi pogled. Mada mi skoro priznala da je u pocetku samo htela da se kresne samnom,jer sam jebozovan.

***** joj materina, a ja se zaljubio odmah,kreten:dash:

Leleeeee, zar i ti crni Zazijavalo? Lele majke šta te zadesilo, pričaj, pričaj!

Desilo se da sam držao firmu, pa je zaposlim da se malo rasteretim od posla. E, al je bila tako smotana da sam i dalje radio sav svoj posao. I njen. A naročito je trebalo da pazim da joj slučajno ne dam do znanja koliko je beskorisna. I tako, zakon o radu je bio na njenoj strani, pa mi nije preostalo ništa drugo nego da se oženim. :mrgreen:

Back