Где сте мишеви!

Да ли би се борили за Русију

• да

• не баш ме брига

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Када премијер Путин и председник Медведев јавно кажу да ће стрељати терористе одговорне за стотине мртвих Руса онда се свет диже на ноге..

Добију одговоре типа Зар етничко чишчење у 21 веку..Срамота а шта УСА ради по Авганистану десет година него убија и то не терористе него сасвим мале људе.

Е то ти је Америчка демократија коју желе целом свету да наметну.

Какав парадокс и лицемерство.

Него да нама није било једног човека прошли би горе него руски народ.

Што сада не идете у Русију ,зар сте заборавили да су Руси гинули због вас ,где су добровољци у мишијој рупи.Жали боже што је од правог и искреног народа остало гнездо кукавица.

СРАМ ВАС БИЛО!

Русија је кроз векове гинула за Србију а у Србији ни један није отишао да се бори и помогне мајци Русији.

Могли сте бар свећу запалити

Poslednja izmena:

Пише у новинама да су руски преваранти користили фрку на аеродрому после напада, па слали СМС поруке по Москви: "Мама пошаљи ми паре на овај број, на аеродрому сам."

Ne moze sad, pa zima je...

Шта не може свећу и цвеће испред Руске амбасаде.мишу..Ти бре да си мушко не би чекао позив него би отишао да једном у историји браниш земљу која тебе целу вечност брани и гине за тебе

Шта не може свећу и цвеће испред Руске амбасаде.мишу..Ти бре да си мушко не би чекао позив него би отишао да једном у историји браниш земљу која тебе целу вечност брани и гине за тебе

Ali ja nesam rusofil tako da to ne vazi, ja ih samo pravdam...sto ne idu...msm ti misevi, sto gotive nekog samo preko tastature...:)

Ali ja nesam rusofil tako da to ne vazi, ja ih samo pravdam...sto ne idu...msm ti misevi, sto gotive nekog samo preko tastature...:)

Ти да имаш образа био русофил или не ,надам се да познајеш историју Русије која нас је бранила и без позива долазила ДОБРОВОЉНО!

Када премијер Путин и председник Медведев јавно кажу да ће стрељати терористе одговорне за стотине мртвих Руса онда се свет диже на ноге..

Добију одговоре типа Зар етничко чишчење у 21 веку..Срамота а шта УСА ради по Авганистану десет година него убија и то не терористе него сасвим мале људе.

Е то ти је Америчка демократија коју желе целом свету да наметну.

Какав парадокс и лицемерство.

Него да нама није било једног човека прошли би горе него руски народ.

Што сада не идете у Русију ,зар сте заборавили да су Руси гинули због вас ,где су добровољци у мишијој рупи.Жали боже што је од правог и искреног народа остало гнездо кукавица.

СРАМ ВАС БИЛО!

Русија је кроз векове гинула за Србију а у Србији ни један није отишао да се бори и помогне мајци Русији.

Могли сте бар свећу запалити
Protiv koga se to Rusija bori,pa joj je potrebna
srpska pomoć !?
Protiv ove šake jada u centru "imperije" !?
Pa,ne treba njoj ljudi za tu borbu protiv terorista i secesionista!
Ima Rusija ljudi dovoljno.
Dalje, da joj pomognemo vojnim arsenalima i savremenom tehnikom!?
Znaš li poreklo svog ogorčenja,ženo !?
Gutaš gorčinu,kritikuješ Srbe bez razloga....
Normalno je da se svaki pošteni Srbin zgrozi na ovo
što se dogodilo na Domodedovu,ili u Beslamu,ili u moskovskom
Teatru....
Ali,dalje od toga mi ne možemo ništa.
Dok pružena ruka velike Rusije maloj Srbiji, može itekako
biti pojas za spasavanje......
Prema tome,više realnosti u priču !

Protiv koga se to Rusija bori,pa joj je potrebna
srpska pomoć !?
Protiv ove šake jada u centru "imperije" !?
Pa,ne treba njoj ljudi za tu borbu protiv terorista i secesionista!
Ima Rusija ljudi dovoljno.
Dalje, da joj pomognemo vojnim arsenalima i savremenom tehnikom!?
Znaš li poreklo svog ogorčenja,ženo !?
Gutaš gorčinu,kritikuješ Srbe bez razloga....
Normalno je da se svaki pošteni Srbin zgrozi na ovo
što se dogodilo na Domodedovu,ili u Beslamu,ili u moskovskom
Teatru....
Ali,dalje od toga mi ne možemo ništa.
Dok pružena ruka velike Rusije maloj Srbiji, može itekako
biti pojas za spasavanje......
Prema tome,više realnosti u priču !

Русији јесте потребна помоћ у борби са исламским фундаменталистима и само један Српски добровољац опрао би љагу са нашег имена.

Стварно и Србија је била велика па је стотине Руса долазило и давало животе да је одбрани.

Русији јесте потребна помоћ у борби са исламским фундаменталистима и само један Српски добровољац опрао би љагу са нашег имена.

Стварно и Србија је била велика па је стотине Руса долазило и давало животе да је одбрани.

Površno,proizvoljno i demagoški.....!!

И то не једном него кроз векове .Када Србији треба Руси су ту када треба Русији ,Србима је хладно..Јој нека вам суди историја мишеви.

Popij rashlađenu "Stolichnuyu" !
Al nemoj iz čaše od dva deci.
Biće mnogo,ipak si ti žensko.....
Sipaj pola i zvekni "pa Ruski"- "Davaj nalivaj !"
I odmah ćeš se osećati bolje.....

И то не једном него кроз векове .Када Србији треба Руси су ту када треба Русији ,Србима је хладно..Јој нека вам суди историја мишеви.

Čitam ovu temu, pa se čudim šta se s tobom dešava.... zamišljam te u crnini, kako naričeš klečeći na crnoj zemlji, a sva u suzama... :-/

Meni je samo žao što nisi živjela u SSSR u Staljinovo doba, da vidiš šta su bili bratski "pravi" komunisti s tvojim najboljim drugom na čelu... :)

Popij rashlađenu "Stolichnuyu" !
Al nemoj iz čaše od dva deci.
Biće mnogo,ipak si ti žensko.....
Sipaj pola i zvekni "pa Ruski"- "Davaj nalivaj !"
I odmah ćeš se osećati bolje.....

Знаш ли ти колико је Рускиња погинула за Србију у оба рата и овом последњем

А ВИ ни цвеће да ставите испред амбасадае нити се о томе толико говори у медијима..Срамота ме!

Шта Русима није било хладно да се боре вековима за српски народ ..а вама је хладно..Није ни чудо што Космет окупирам јер је хладно..

Čitam ovu temu, pa se čudim šta se s tobom dešava.... zamišljam te u crnini, kako naričeš klečeći na crnoj zemlji, a sva u suzama... :-/

Meni je samo žao što nisi živjela u SSSR u Staljinovo doba, da vidiš šta su bili bratski "pravi" komunisti s tvojim najboljim drugom na čelu... :)

Ја сам за разлику од тебе и у сузама и спремна сам да се борим за Руску децу коју исламски фундаменталисти кољу у Русији.

Све мајка Русија када даје новаца и вади вас из ована а ви мајки Русији НИШТА

На овом форуму ни једа тема о муслиманским џелатима који су побили 100 недужних Руса и жена и деце ,али битно је да је неко отровао ПИНК власника

Ни један цвет ,ни једна суза за руском децом и народом.

Док је било Стаљина није било исламски радикала и њих жалите, у Гулагу, а руску децу не жалите ..Еј моји мишеви

Зима господи ,добро је да је бар он у Русији

thumbnail.php

Back