Gde ste bili u trenutku,kad je objavljena vest o atentatu na premijera Srbije Zorana Đinđića ?

Gde ste bili tada,kako ste dočekali tu vest?
Da li vam je bilo žao ili ste otvarali šampanjac,kao sadačnji predsednik Srbije?

bio sam nemerljivo srecan jer je djindjic dobio sta je zasluzio zbog izdaje srpskih generala i drugih oficira Hagu

nikada nisam voleo izdajnike

Gde ste bili tada,kako ste dočekali tu vest?
Da li vam je bilo žao ili ste otvarali šampanjac,kao sadačnji predsednik Srbije?

Ako pitas Vucica...on kao Mi6 agent koji je unapred znao da ce se isti izveati, a preko cuvenog Šešeljevog CIA laufera...i preko Mi6 Zemunksog klana u kojem su kao SRS drzali vlast....
On je slavio sa Tomom u Zemunu...

...

Aj recimo da nismo više se tukli za litru ulja i kg šećera na ulici, da nismo više kupovali ofarban benzin švercovan iz Mađarske ili Rumunije u flašama, da su nam ukinuli vizu, da su deca mogla da studiraju gde hoće, da je ukinuo izmišljena radna mesta u državnim firmama i ustanovama, da je pokrenuo rast plata i penzija, da je izveo Srbiju iz izolacije i da su počeli da nas gledaju sa poštovanjem,da je želeo da reši problem Kosova i insistirao na dogovoru i rešenju, da je objavio rat mafiji, koja je bila, a koja je i sada, u vezi sa Šešeljevim radikalima i sadašnjom vladom. Mogao bih tako do sutra. Nikada više Srbija neće imati takvog čoveka. Izgleda da ga i nismo bili zaslužili.
То није имало икакве везе са њим. Кад је пао Милошевић, онда су похрилили странци, то јест земље које су имале интерес, и тада су санкције биле умањене, и ембарго. Тада су била обећања и празна радовања, да ће Србија коначно да стигне у ту Европу која једва чека да загрли Србију.
Ја како се сећам док је он био на власти, борба против криминала је кренула само у смеру лова на конкуренцију, и то траљаво одрађено као и све друго. У истом даху су отишле фабрике (шећеране, дуванска индустрија, прехрамбена индустрија), предузећа, и све што су могли да продају. То је била стратегија ДС, ДОС и Г17+.
Тада је Кори Удовички препоручила грађанима да продају станове да би имали за струју.

isfolirao sam se da sam se potresao ....... uopste me nije tangiralo iskreno
Aj recimo da nismo više se tukli za litru ulja i kg šećera na ulici, da nismo više kupovali ofarban benzin švercovan iz Mađarske ili Rumunije u flašama, da su nam ukinuli vizu, da su deca mogla da studiraju gde hoće, da je ukinuo izmišljena radna mesta u državnim firmama i ustanovama, da je pokrenuo rast plata i penzija, da je izveo Srbiju iz izolacije i da su počeli da nas gledaju sa poštovanjem,da je želeo da reši problem Kosova i insistirao na dogovoru i rešenju, da je objavio rat mafiji, koja je bila, a koja je i sada, u vezi sa Šešeljevim radikalima i sadašnjom vladom. Mogao bih tako do sutra. Nikada više Srbija neće imati takvog čoveka. Izgleda da ga i nismo bili zaslužili.
ko je poceo da te gleda sa postovanjem ?

ne nisam

sammo kazem da glavna gomna koja zele da ga zamene su jednaka kao i on
1741809406770.jpeg

U jednom hotelu na Vozdovcu,dnevni boravak,pobegao sa posla . Imao sam tada ljubavnicu,bila je fantasticna. Tako da pamtim dobro.
Ni po čemu značajan dan u mom životu.
Tebi nije bio značajan, ali kolega Zemunski Kej je tada izgubio mnogo toga, slatka je revolucionarna vlast.

8BA7B45F-DC7E-4C4A-979E-5DA4EEF0DEAC.jpeg

Zar je bio radni dan? Ja se nekako secam da je bio vikend, mada predavanja sam bila odslusala u to vreme, tako da nisam bas sigurna..
Radni dan 100%. Ja bio na fakultetu.Neki kolega se uspavao, pa došao kasnije i šapnuo mi : "Videh nešto na tv-u pred dolazak. Izgleda da je neko pucao u Đinđića u vladi"

То није имало икакве везе са њим. Кад је пао Милошевић, онда су похрилили странци, то јест земље које су имале интерес, и тада су санкције биле умањене, и ембарго. Тада су била обећања и празна радовања, да ће Србија коначно да стигне у ту Европу која једва чека да загрли Србију.
Ја како се сећам док је он био на власти, борба против криминала је кренула само у смеру лова на конкуренцију, и то траљаво одрађено као и све друго. У истом даху су отишле фабрике (шећеране, дуванска индустрија, прехрамбена индустрија), предузећа, и све што су могли да продају. То је била стратегија ДС, ДОС и Г17+.
Тада је Кори Удовички препоручила грађанима да продају станове да би имали за струју.
Lepo zapažaš, za razliku od proseka Druge Srbije.

Tebi nije bio značajan, ali kolega Zemunski Kej je tada izgubio mnogo toga, slatka je revolucionarna vlast.

Pogledajte prilog 1696671
Bili smo mladi i energicni. Sve je izgledalo bajkovito.Nismo uspeli ,jer je trebalo da lustriramo ,izbacimo na ulicu nase komsije ,poznanike. Nismo imali srca,greska. Oni su bili spremni na sve,cak i da ubiju.
Drugo nismo imali kadrove,ubistvom Djindjica doveli su Tadica,nesposobnog politicara.

Back