zemunski kej
Elita
- Poruka
- 21.603
Kad sam se vratio kuci ,da se napravim dobar ,odem do prodavnice u Robnoj kuci u Glavnoj,Zemun vidim kolonu od 6_7 automobila sa srpskim zastava,trube i raduju se. Bolesni radikali,slave ubistvo premijera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš, svi potvrđujemo. Radni. I da, sunčan dan.Zar je bio radni dan? Ja se nekako secam da je bio vikend, mada predavanja sam bila odslusala u to vreme, tako da nisam bas sigurna..
18 stepeniVidiš, svi potvrđujemo. Radni. I da, sunčan dan.
Не сећам се.Gde ste bili tada,kako ste dočekali tu vest?
Da li vam je bilo žao ili ste otvarali šampanjac,kao sadačnji predsednik Srbije?
Ja sam na tv gledao, ljudi pale sveće kod vlade. I jedan transparent mi se jako urezao.Kad sam se vratio kuci ,da se napravim dobar ,odem do prodavnice u Robnoj kuci u Glavnoj,Zemun vidim kolonu od 6_7 automobila sa srpskim zastava,trube i raduju se. Bolesni radikali,slave ubistvo premijera.
Ne mislim tako.Zahvali engleskoj i usa
Tvojim zapadnjacima
Pocetkom februara je njihovim glavnim medijima dao intervju tj plan o kosovu i da je krajnje vreme da se tacke iz rezolucije 12 44 pocnu izvrsavati
Ni mesec dana nije poživeo posle toga...
Seme im banditsko
Ja sam na tv gledao, ljudi pale sveće kod vlade. I jedan transparent mi se jako urezao.
Neka žena je nosila ovu sliku:
![]()
Ali sa drugim napisom ispod: Kuda si otišao, kome si nas ostavio...
E onda sam skoro zaridao...![]()
aj ne lupajNe mislim tako.
Smatram da su to uradili naši jer im je smetao.
nista nasi tad nisu radili bez ciaMislim, stranci bi ionako sproveli svoje planove, ne bi im on bio prepreka, mi smo bili mali da bismo se pitali.
Ђинђић, Пешић, Драшковић, Шешељ и екипа су сви били страначки играчи.aj ne lupaj
nista nasi tad nisu radili bez cia
ne bih dalje, o djindjicu i poslednjim danima sustinski pojma nemas.
ništa i ništa. ostale su samo deluzije da bi napravio nešto, da nije ubijen.Са чим је задужио Србију? Шта је постигао и оставио иза себе?
Bosančeros koji je hvatao svoje bosančerose i slao ih za Hag da bi sad mogli biti u EUСа чим је задужио Србију? Шта је постигао и оставио иза себе?
Jedna prica iz 1996 .N.Godina velika pobeda opozicije,najveci skup ikada docek,podsecam izgledom na pokojnog Zorana a imao sam i plavu zenu uz sebe. Negde na Obilicevom vencu,raja me zameni za pok. Djindjica i pocne skandiranje MOGU DA TI PUSE ZORANE,ZORANE.... meni lepa uspomena. A imam i njegov potpis na cestitki za rodjendan. Uveo je praksu da se clanovima cestita rodjendan. Veliki covek bio. Sve srpske vodje koje su za zapad su pobili od Obrenovica,do Djindjica.
Gde ste bili tada,kako ste dočekali tu vest?
Da li vam je bilo žao ili ste otvarali šampanjac,kao sadačnji predsednik Srbije?
Aj recimo da nismo više se tukli za litru ulja i kg šećera na ulici, da nismo više kupovali ofarban benzin švercovan iz Mađarske ili Rumunije u flašama, da su nam ukinuli vizu, da su deca mogla da studiraju gde hoće, da je ukinuo izmišljena radna mesta u državnim firmama i ustanovama, da je pokrenuo rast plata i penzija, da je izveo Srbiju iz izolacije i da su počeli da nas gledaju sa poštovanjem,da je želeo da reši problem Kosova i insistirao na dogovoru i rešenju, da je objavio rat mafiji, koja je bila, a koja je i sada, u vezi sa Šešeljevim radikalima i sadašnjom vladom. Mogao bih tako do sutra. Nikada više Srbija neće imati takvog čoveka. Izgleda da ga i nismo bili zaslužili.Са чим је задужио Србију? Шта је постигао и оставио иза себе?
Bio je suncan dan, toga se secam, I zubara koji se rasplakao.Vidiš, svi potvrđujemo. Radni. I da, sunčan dan.
Sreda, lep dan, topao, miris trave i na žalost..Bio je suncan dan, toga se secam, I zubara koji se rasplakao.