Gde ste bili u trenutku,kad je objavljena vest o atentatu na premijera Srbije Zorana Đinđića ?

Kad sam se vratio kuci ,da se napravim dobar ,odem do prodavnice u Robnoj kuci u Glavnoj,Zemun vidim kolonu od 6_7 automobila sa srpskim zastava,trube i raduju se. Bolesni radikali,slave ubistvo premijera.
Ja sam na tv gledao, ljudi pale sveće kod vlade. I jedan transparent mi se jako urezao.
Neka žena je nosila ovu sliku:

_105982796_gettyimages-163553995.jpg

Ali sa drugim napisom ispod: Kuda si otišao, kome si nas ostavio...
E onda sam skoro zaridao... :(

Zahvali engleskoj i usa
Tvojim zapadnjacima

Pocetkom februara je njihovim glavnim medijima dao intervju tj plan o kosovu i da je krajnje vreme da se tacke iz rezolucije 12 44 pocnu izvrsavati

Ni mesec dana nije poživeo posle toga...

Seme im banditsko
Ne mislim tako.
Smatram da su to uradili naši jer im je smetao.
Mislim, stranci bi ionako sproveli svoje planove, ne bi im on bio prepreka, mi smo bili mali da bismo se pitali.

Ja sam na tv gledao, ljudi pale sveće kod vlade. I jedan transparent mi se jako urezao.
Neka žena je nosila ovu sliku:

_105982796_gettyimages-163553995.jpg

Ali sa drugim napisom ispod: Kuda si otišao, kome si nas ostavio...
E onda sam skoro zaridao... :(

И ја сам. Као Жарко Кораћ.

Kod druga... Koliko se sećam gledali smo B92 i onaj čuveni snimak...
Međutim da dodam da je interesantno da je prva reakcija većinske okoline bila "ubili su ga njegovi"...Vodeći mediji po zna se cije nalogu su ga razapinjali i mrzeli, narod ga većinski nije voleo, kao što je voleo Koštunica recimo...Mislim da je ima podršku desetak posto gradjana...Za one koji su kasnije rođeni da znaju da on nije ima moć kao današnji vladar, ma ni približno, nije je imao gotovo uopšte, ni nad vojskom, ni nad policijom, ni nad službom, medijima ili crkvom...Tačnije većinski u tim institucijama su bili njegovi protivnici u skladu sa voljom narodnom... Kada je ubijen nije bilo nekog opstenarodnog vidljivog slavlja, više su ljudi to držali za sebe i u sebi... Govor vladike na sahrani bio je antihriscanski, sastavio ga je u slavu pokojnikove smrti... Pravdajući ubice i kako je prolivanje bratske krvi tek greška izazvana stranim zlom...Sećam se da mi je bilo veoma zao sto sam slušao te đavolje reci u to doba, kao klinac od 19 godina...Slika Srbije se nije puno promenila od tad i sad ta opcija ima nepreglednu većinu...U velikom delu opozicije i u vlasti...I što je najvažnije u onom ogromnom i najvećem delu našeg društva...Pet puta većem od onog koji se uopšte na ovaj ili onaj način bavi ovim sto se desava u zemlji... A to su ljudi koji ćute, žive sa nekim drugim preokupacijama i ne interesuju se previše, niti biraju ili imaju stranu...E oni su držali onu vlast devedesetih, a držace I ovu, još dugo, dugo...Nemojte se zavaravati da prava opozicija ima uopšte i jednu četvrtinu biračkog tela.
.

Ne mislim tako.
Smatram da su to uradili naši jer im je smetao.
aj ne lupaj
Mislim, stranci bi ionako sproveli svoje planove, ne bi im on bio prepreka, mi smo bili mali da bismo se pitali.
nista nasi tad nisu radili bez cia

ne bih dalje, o djindjicu i poslednjim danima sustinski pojma nemas.

Jedna prica iz 1996 .N.Godina velika pobeda opozicije,najveci skup ikada docek,podsecam izgledom na pokojnog Zorana a imao sam i plavu zenu uz sebe. Negde na Obilicevom vencu,raja me zameni za pok. Djindjica i pocne skandiranje MOGU DA TI PUSE ZORANE,ZORANE.... meni lepa uspomena. A imam i njegov potpis na cestitki za rodjendan. Uveo je praksu da se clanovima cestita rodjendan. Veliki covek bio. Sve srpske vodje koje su za zapad su pobili od Obrenovica,do Djindjica.

Jedna prica iz 1996 .N.Godina velika pobeda opozicije,najveci skup ikada docek,podsecam izgledom na pokojnog Zorana a imao sam i plavu zenu uz sebe. Negde na Obilicevom vencu,raja me zameni za pok. Djindjica i pocne skandiranje MOGU DA TI PUSE ZORANE,ZORANE.... meni lepa uspomena. A imam i njegov potpis na cestitki za rodjendan. Uveo je praksu da se clanovima cestita rodjendan. Veliki covek bio. Sve srpske vodje koje su za zapad su pobili od Obrenovica,do Djindjica.

И Дамблдор био велик човек. Помогао сваком ко је помоћ затражио.

Gde ste bili tada,kako ste dočekali tu vest?
Da li vam je bilo žao ili ste otvarali šampanjac,kao sadačnji predsednik Srbije?

Nije mi bilo drago,lik je bio ozenjen on je neciji otac bio,brat itd.On nije bio previse mudar politicar i strpljiv to je i razlog zasto je prosao tako kako je prosao,previse nestrpljivo i brzo je htio da mijenja zakone i da preko noci mijenja nesto sto je decenijama trulo bilo,to se radi ali polako pa se razvuce kroz duze vrijeme.E sada jel bio cist ili ne pitanje je ali da je bio jako pametan i strucan nema dileme mnogo je obecavao,meni on nikada nije djelovao kao politicar pravi,i izjave su mu sve neiskusne bile i uzurbane, puno pameti i knjiskog znanja ali malo mudrosti.Mnogo vece zemlje od Srbije imaju problem sa kriminalom i mafijom pa se bore protiv toga strateski planski, mic po mic na duge staze niko to ne ide da u par dana sredi,to je jako glupo i nije pokazatelj mudrosti,a ko nije mudar kratko traje

Poslednja izmena:
Са чим је задужио Србију? Шта је постигао и оставио иза себе?
Aj recimo da nismo više se tukli za litru ulja i kg šećera na ulici, da nismo više kupovali ofarban benzin švercovan iz Mađarske ili Rumunije u flašama, da su nam ukinuli vizu, da su deca mogla da studiraju gde hoće, da je ukinuo izmišljena radna mesta u državnim firmama i ustanovama, da je pokrenuo rast plata i penzija, da je izveo Srbiju iz izolacije i da su počeli da nas gledaju sa poštovanjem,da je želeo da reši problem Kosova i insistirao na dogovoru i rešenju, da je objavio rat mafiji, koja je bila, a koja je i sada, u vezi sa Šešeljevim radikalima i sadašnjom vladom. Mogao bih tako do sutra. Nikada više Srbija neće imati takvog čoveka. Izgleda da ga i nismo bili zaslužili.

Back