Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O cemu pricas ti?Bitno je da si se ti tada naspavkao a to što se neko borio za tvoju slobodu ne treba uopšte da te interesuje. Samo uživanje i opušteno.
Neprijatelj je napao Srbiju jer je neko u Vašingtonu hteo da završi sa Slobom. Vojnici su se hrabro borili i odbranili zemlju od agresora, povukli se nakon rezolucije u UN i Kumanovskog sporazuma. Slava junacima i herojima!O cemu pricas ti?
I obicni vojnici i gradjani su bili zrtve rezima SPS-a.
Najveci neprijatelj Srbije i gradjana Srbije je bio rezim u Srbiji.Neprijatelj je napao Srbiju jer je neko u Vašingtonu hteo da završi sa Slobom. Vojnici su se hrabro borili i odbranili zemlju od agresora, povukli se nakon rezolucije u UN i Kumanovskog sporazuma. Slava junacima i herojima!
Ma da, nije NATO bomdardovao Srbihu i ubijao građane Srbije već je to radio Sloba. Molim te zaobiđi me.Najveci neprijatelj Srbije i gradjana Srbije je bio rezim u Srbiji.
Oni su napali Srbiju mnogo pre bombardovanja, i okupirali je.
Vojnici, gradjani, svi su oni zrtvovani radi opstanka tog bolesnog rezima.
Da, Sloba i njegov rezim su ubijali gradjane Srbije.Ma da, nije NATo bomdardovao i ubijao građane Srbije već je to radio Sloba. Molim te. zaobiđi me.
Ma leteo Sloba u NATO avionima a Klinton, Bler i Solana nisu imali blage veze šta se dešava. Hvala na bajci za laki dan.Da, Sloba i njegov rezim su ubijali gradjane Srbije.
Zaobidji i ti mene.
Pa tebi je zivot potpuna bajka ako ne razumes da su sve to zrtve bolesnog Slobinog rezima.Ma leteo Sloba u NATO avionima a Klinton, Bler i Solana nisu imali blage veze šta se dešava. Hvala na bajci za laki dan.
Da, Sloba i njegov rezim su ubijali gradjane Srbije.
Ovo Srbin neće reći.Буквално, чак.
Хвала увек Американцима што су окончали тај режим.
Imaš li traume neke?U 15-tom mesecu vojske. U blizini Prizrena.
Sve istina, sve isto što sad Zelenski radi svom naroduDa, Sloba i njegov rezim su ubijali gradjane Srbije.
Zaobidji i ti mene.