skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
popusti malo kocnice mackiceNikad u životu. Biram okruženje i svojim stavom ne dozvoljavam da mi se tako neko obraća.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
popusti malo kocnice mackiceNikad u životu. Biram okruženje i svojim stavom ne dozvoljavam da mi se tako neko obraća.
slažem sepopusti malo kocnice mackice
vidju taba i on se promagupiroГде си Бебо![]()
Sladak si lutkicepopusti malo kocnice mackice
pa ne moze macor biti macka ali nikako, jedino kod tebe, krosdresera, ako se sta pomjesalo u glavimacori u teranje sta bi se ljutilo
paulo ti si vec u kategoriju divlje mackeslažem se![]()
Nije lijepo svekrve da prozivamoJel moze cao zmijo
a imas i tu alfe bete macori ovi game ko ja su vec macanipa ne moze macor biti macka ali nikako, jedino kod tebe, krosdresera, ako se sta pomjesalo u glavi
slažem sepaulo ti si vec u kategoriju divlje macke
Anemone bi volela da je zaobidjesanemone ti si meni macketina na kub
A da ti neko kaže da si dobra riba da li bi to shvatila kao kompliment ili uvredu?Meni je to mačko, ribo, trebo baš ljakanski i primitivno. Ali svakom svačije.
Zavisi koliko smo bliski i da li smo intimni.A da ti neko kaže da si dobra riba da li bi to shvatila kao kompliment ili uvredu?
Šta si mu odgovorila? Ova mačka ne komunicira sa bivšima?Ja jutros dobila poruku od jednog exa
Gde si macko, kako si![]()
a sta ima da prica nek dela prvo podmazivanje keshom a onda da tu lepotu zadovoljis na pravi nacinA da ti neko kaže da si dobra riba da li bi to shvatila kao kompliment ili uvredu?
Napisala sam vec da mu nisam nista odgovorilaŠta si mu odgovorila? Ova mačka ne komunicira sa bivšima?![]()
gledaj situacija sa bivsima je ovakvaŠta si mu odgovorila? Ova mačka ne komunicira sa bivšima?![]()
kao sto sam predpostavio taj sadasnji je bolja prilika trenutacnoNapisala sam vec da mu nisam nista odgovorila
Jer me takvi tipovi umaraju
Vec xy puta sam mu objasnila da sam u vezi i da nisam zainteresovana
I sad me vec umara da bilo sta pisem
Tako da samo izignorisem
Volis dirty talks?nije važno šta kaže nego tko kaže
može mi netko reči mačko i da se uvredim isto kao što mi netko drugi može šapnuti kucko pa da se uzbudim![]()
biranje reci prema karakteru mislim da sam to apsolvironije važno šta kaže nego tko kaže
može mi netko reči mačko i da se uvredim isto kao što mi netko drugi može šapnuti kucko pa da se uzbudim![]()