C
Cancer
Gost
Dolazim uskoro u Bg i totalno sam van svih desavanja. Gde se sada okupljaju Pristinci u Beogradu?
Pozdrav iz suncane GA!
Pozdrav iz suncane GA!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Cancer:Dolazim uskoro u Bg i totalno sam van svih desavanja. Gde se sada okupljaju Pristinci u Beogradu?
Pozdrav iz suncane GA!
kaze se pristevciCancer:Dolazim uskoro u Bg i totalno sam van svih desavanja. Gde se sada okupljaju Pristinci u Beogradu?
Pozdrav iz suncane GA!
Kaze se Pristevci ali i Pristinci to je svejedno.
A okupljaju se i u restoranima Trpeza, Papa Joe, Chegar..........
Doskora sam i vidjao one koji su najvise dole imali, redovno su bili ispred Crvenog krsta.Tu su se nalazili , da bi uzeli neki dzak brasna ili koju sardinu i makaronu, da ne crknu od gladi, hahahaha!!!
Doskora sam i vidjao one koji su najvise dole imali, redovno su bili ispred Crvenog krsta.Tu su se nalazili , da bi uzeli neki dzak brasna ili koju sardinu i makaronu, da ne crknu od gladi, hahahaha!!!
da kafic se nalazi u kralja milana,caffe San
zna li neko gde je sada maslar marko-84 godiste,isao je u aca marovic i ziveo na
[/QUO
Maslar Marko je isao u skolu Aca Marovic i 84 god isao je zajedno sa mojim bratom u razredu
Ni meni nisu jasni, ali evo prilagodio sam naslov traženom. I gde je okupljanje?Zasto se svaki razgovor svodi na svadjustvarno mi niste jasni,prepucavate se da li se pise pristevci ili pristinci ccc tuga,
Pa mi smo se onda sigurno sretali...Ja cesto izlazim i setam se u Zoloskom vrtu........(tamo mi je i mesto a?)
Kupim burek, baklavu i bozu i polako.........
Uuuuu brate, pa onda preprodaju na pijaci...ha ha ha
Dolazim uskoro u Bg i totalno sam van svih desavanja. Gde se sada okupljaju Pristinci u Beogradu?
Pozdrav iz suncane GA!