Gde se može naći literatura o reptilijanskoj istoriji, reptilijanskom jeziku i teoretskim postavkama Reptilijanizma? Kursevi reptilijanskog jezika?

Da History Channel ne postoji trebalo bi ga izmisliti:

Vrlo intrigantna priča , inače ja sam pre par godina pričao sa jednom Amerikankom iz Arizone i ona mi je pričala da je tamo možda pre 15-ak godina se susrela oči u oči sa jednim od njih nakon čega se gotovo momentalno onesvestila od šoka i od straha.

Inače ona u Arizini živi baš blizu pustinje i bavi se amaterski fotografijom i neretko je odlazila u pustinju blizu nje da slika izlaske i zalaske sunca, pesak, stene, kamenje, kaktuse i šta ja znam, i jednom je predveče otišla biciklom da slika beše neki zalazak sunca i kako se bila popela na neku malu stenu ili kamen, mozda 2 metra visine da napravi fotku tako je videla da joj se iz daljine približava neko, onako vrlo visoka figura i kako se približio ona je pomislila da je to neki lik u nekakvom kostimu, medjutim kako je sišla dola i približila mu se da ga zamoli da se pomeri malo i da joj ne uleće u kadar tako je provalila da se ne radi ni o kakvom liku u kostimu, onako bio je nekih skoro 2 ipo metra visine, imao je one prave krljušti, ono videla mu je izraz u očima, one zube oštre, cak je i neki čudan zvuk ispuštao ali nije ništa progovarao, sad ceo taj susret je trajao jako kratko, možda 10-ak sekundi, ali se njoj činilo kao večnost i čim je provalila da nije nikakav lik u kostimu i da je stvaran momentalno se onesvestila od šoka i od straha, nedugo nakon toga se osvestila, probudila na tom istom mestu i došla sebi ali od njega nije bilo više ni traga ni glasa i nije bilo nikog okolo i ona je pozvala njene kao ako mogu da dodju po nju kolima jer se ne oseća baš dobro, inače nije rekla njenima šta je videla i šta joj se desilo.
Nakon toga je recimo neko vreme bila baš preplašena, imala je nekad noćne more, bojala se sama da ostaje kod kuće, bojala se da izlazi noću sama, u tu pustinju gde je redovno išla da fotografiše dugo vremena nakon toga nije zalazila više, inače tek nakon možda nekoliko nedelja ili par meseci je rekla njenima šta je videla i šta je doživela, inače vremenom devojka se psihički oporavila, vratila se u normalu (iako je izbegavala da odlazi sama u pustinju), nije više nikad nešto slično doživela i ono nerado se priseća toga i nerado govori o tome, inače nakon toga čula je još par priča od ljudi iz tog kraja koji tvrde da su imali isto susrete sa njima i da su imali sličan doživljaj, pa čak i u tom kraju postoje brojne legende i priče lokalnih Navaho i Hopi Indijanaca o susretima sa sličnim bićima

Inače ljudi su prijavljivali da su ih vidjali najčešće u blizini nekih pećina, kao recimo u Austriji kada je jedan Austrijanac istraživao pećine, pa recimo i u onoj najdužoj pećini na svetu u Vijetnamu, pa recimo i u Južnoj Africi lokalni pripadnici lokalnog Zulu naroda isto ima predanja o takvim bićima (koja čak mogu i da menjaju oblik iz reptilskog u ljudski ) koje oni nazivaju čitahuri ili čitauri, itd.

Back