Владан Buduća legenda Poruka 37.700 25.05.2017. u 20:05 - Где се лепи регистрациона налепница за ауто приколицу? #1 На прикључно возило и прикључном возилу за трактор, регистрациона налепница се поставља споља, на левој половини задње стране на видном месту. Kliknite za proširenje... Где споља?
На прикључно возило и прикључном возилу за трактор, регистрациона налепница се поставља споља, на левој половини задње стране на видном месту. Kliknite za proširenje... Где споља?
Rasejani Prorok Buduća legenda Poruka 30.233 25.05.2017. u 21:58 - Где се лепи регистрациона налепница за ауто приколицу? #2 Čovek rešava svetske probleme ko rukom a ima nerešiv problem kako da popuni formular na poštu.... Pošto se zakoni o saobraćaju menjaju najbolje ti to stavi u gornji levi džep od sakoa Poslednja izmena: 25.05.2017.
Čovek rešava svetske probleme ko rukom a ima nerešiv problem kako da popuni formular na poštu.... Pošto se zakoni o saobraćaju menjaju najbolje ti to stavi u gornji levi džep od sakoa
Rasejani Prorok Buduća legenda Poruka 30.233 28.05.2017. u 21:42 - Где се лепи регистрациона налепница за ауто приколицу? #3 ovu auto-nalepnicu stavljaš iznad desnog štop svetla
Владан Buduća legenda Poruka 37.700 28.05.2017. u 22:14 - Где се лепи регистрациона налепница за ауто приколицу? #4 Има ли неко тачан одговор. Није ми до зезања, милијајци могу да ми напишу казну.
haeul Poznat Poruka 9.528 12.06.2017. u 12:02 - Где се лепи регистрациона налепница за ауто приколицу? #5 Владан: Има ли неко тачан одговор. Није ми до зезања, милијајци могу да ми напишу казну. Kliknite za proširenje... Могу, само се кладим да ни сами не знају где треба да иде.
Владан: Има ли неко тачан одговор. Није ми до зезања, милијајци могу да ми напишу казну. Kliknite za proširenje... Могу, само се кладим да ни сами не знају где треба да иде.