mario80
Stara legenda
- Poruka
- 93.843
N1 i nova s su potpuno neupotrebljivi, američki papagaji. Javni servisi u srbiji nemaju nikakav kredibilitet. Neki ruski?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
N1 i nova s su potpuno neupotrebljivi, američki papagaji. Javni servisi u srbiji nemaju nikakav kredibilitet. Neki ruski?

Tihi.N1 i nova s su potpuno neupotrebljivi, američki papagaji. Javni servisi u srbiji nemaju nikakav kredibilitet. Neki ruski?
I sta je rekao u poslednjih nedelju dana?Iz Tel Aviva, šta kaže Netanjahu obično tako bude.
Pa kako ne radi Tihi, zar nije pricao da je on sada treci najcitaniji srpski nalog na X-u?Treba se informisati sa više različito orijentisanih izvora da bi se stvorila objektivna slika stanja.
Proiranski izvor sa koje se ja informišem zove se Tihi.
Proizraelski izvor se zove Mstislav.
Ali mislim da trenutno ne rade nijedan.![]()
Ne radi ođe, na forum.Pa kako ne radi Tihi, zar nije pricao da je on sada treci najcitaniji srpski nalog na X-u?
Ima populatan twiter nalog na temu Irana.
Na kom su objavili da je Natanjahu poginuo u napadu hipersonicnom raketom na podzemnom bunkerom u toku odrzavanja sastanka sa ministrom odbrane i sefom Mosada? Mislim, sva trojica su poginuli.....Ja na telegramu:
@Middle_East_Spectator
@QudsNen
@Irna_en
@geopolitics_prime
@sahartvbalkan
@warfareanalysis
@rnintel
@FotrosResistancee
Hindustan TimesN1 i nova s su potpuno neupotrebljivi, američki papagaji. Javni servisi u srbiji nemaju nikakav kredibilitet. Neki ruski?
Krstarica No.1N1 i nova s su potpuno neupotrebljivi, američki papagaji. Javni servisi u srbiji nemaju nikakav kredibilitet. Neki ruski?