Gde se dele pare?

Vucic kaze da su studenti placeni pa me interesuje gde se dele pare i koliko ?
Poslao bih decu :)

N1 javio da je neki tako privatnik iz Amerike poslao 2.000.000 dinara
To ti je u evrima 17.000 a u dolarima ne znam
Posle su pisali kako je bio žrtva hakera
Do kraja teksta nisu napisali kome je poslao konkretno
Čudno za profesionalno novinarstvo

A i to što je žrtva hakera je što koristi Norton antivirus - bulja

Nasa Sluzba koja se bavi time koliko su placeni 'domaci izdajnici' je dno dna.

Bukvalno je bolje da se bave kontrolom kvaliteta decijih obroka u obdanistima, ili zalihama brufena po starackim domovima.

Dno dna od Sluzbe.

Ne bave se oni koliko je ko plaćen, nego sve uplate idu preko njih

Pa se setili da angažuju svoju decu i rodbinu za NVO prvoborce

Inače slažem se da je ispleten lep milje od 45-te....

N1 javio da je neki tako privatnik iz Amerike poslao 2.000.000 dinara
To ti je u evrima 17.000 a u dolarima ne znam
Posle su pisali kako je bio žrtva hakera
Do kraja teksta nisu napisali kome je poslao konkretno
Čudno za profesionalno novinarstvo

A i to što je žrtva hakera je što koristi Norton antivirus - bulja
Puno ljudi iz dijaspore je spremno da investira u novi EXPO paviljon zabela :kafa:

IMG_20250203_115351.jpg

Nemojte da ijedan smradikal pobegne iz srbije mora da im se sudi pošteno! BIĆE PARA KO SALATE ZA SVE! Krali su 13 godina i uništavali srbiju 30+ godina! Svako ko se okoristio od njihovih porodice sve u zatvor na robiju i konfiskacija kompletne imovine!

Mene nerviraju ovi forumasi sto su kao za studente i opoziciju a ovamo ja vidim , ali ne znam da li ostali , da su ustvari teski pozicionari....

Ali dobro ovo je politika svako moze da bude ser.onja na svoj nacin i za svoj nacin...

Ali je smesno , mozda sam ja smesan, ali je smesno pomisliti da je jedan lonac pasulja sve hrana sve besplatno ..ili rostilj 100kg mesa da je sve hrana sve besplatno..

Ja cekam u redu u Disu , i dolazi zena sa kolicima, i ima pet ljudi u redu i kaze 6 komada kremenadli , ali misli na ceo onaj komad, 70kg mesa...i uze jos 20 kg mlevenog...
Posle nje sledeci uzima 4 buta , 200 kg mesa...poslednji pre mene nije imao da uzme sta je hteo , ali je mesar poznajuci mene i zna da uzimam kilo ili dva, usluzio mene...taman ostalo kilo i po...

Tako da se ne zezamo , plus da vam ne pricam kako izgleda kad ste u vojsci pa na terenu , nije to 100kg pasulja , nego nisu za dzabe pasuljanske livade.....4 lonca, bar 1200 kg spremljenog pasulja ode za jedan obrok...
Ja sa vezom odmah pored kuhinje samo gledam kako se prazni brzo lonac za loncem...

U jednom gradu u provinciji postoji usluga kucne isporuke hleb mleko , povrce voce...ali pise ovkao , cena isporuke je 50 dinara po isporuci , ako nemate lopova u komsiluku....

Sad , srbima je to nejasno i blentavo sto tako pise, a ustvari je to istovremeno apel i posledica sta se desava ako neko krade robu sa tricikla ili sam tricikl dostavljaca....i ne bude uhvacen...

Back